Lütfen kızlar yardımlarınızı bekliyorum..

Purerose

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
288
Yer
İzmir
Kızlar bu ay ovulasyon testini kurallara göre uyguladım ve Lh pikini ayın 18 inde gördüm. O gün tek ilişki oldu. Diğer günleri değerlendiremedik. Bugün gebelik testi yaptım arka arkaya iki tane. Yaklaşık 1 dk geçince baktım negatif içeriye gittim. Sonra tesadüf 3-4 dk ellerimi yıkamak için banyoya gittim. Ve iki çizgiyi çok silik de olsa yakaladım her iki testte. Problem şu ki yaptığım testlerde bi tanesinde önce ikinci çizgi belirmeye başladı sonra biraz da ha pembeleşti ve 10dk sonra baktığımda kayboldu. Diğer testte o kadar belirgin değildi ama üstünden 2-3 saat geçince daha belirginleşti ve kaldı ikinci çizgi. Sizce durum nedir? Bunu yaşayan oldu mu ? Bu arada tahta arka planlı olan 2-3 saat sonra da kalan ve belirginleşen çizgi

Eklentiler

• IMG_2496.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2502.JPG
    110,2 KB · Görüntüleme: 68
Hamilesin silik çizgi var ikisinde de

Evde başka gebelik testi varsa yarın yine tekrarlayın veya kan tahlili verin. Bence var

Bence kan verin. Bende böyle yanıldım. Testim sildikten bu tık daha koyuydu. Havalara uçtum. Kaldıkça da koyulaştı. Sonuç negatif

Testlerde ilk 5 dakika dikkate alınır sonrası gecersizdir zaten.

Kızlar daha önce de defalarca test yaptım ve hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hiç ikinci çizgi oluşmuyordu.. beklediğim adet tarihine daha 7-8 gün var. İlişkinin üzerinden 10 gün geçti. Acaba erken olduğu için mi böyle silik.. yoksa bu ikinci çizgi çıkması olağan mı Daha önce hiç başıma gelmediği için kafam karıştı

Bence kan verin. Bende böyle yanıldım. Testim sildikten bu tık daha koyuydu. Havalara uçtum. Kaldıkça da koyulaştı. Sonuç negatif
Gerçekten mi Ya benim daha öncesinde hiç böyle olmamıştı. Hep tek çizgi oluyordu canım.

Gerçekten mi Ya benim daha öncesinde hiç böyle olmamıştı. Hep tek çizgi oluyordu canım.
Benim öncesinde iki gebeliğim vardı. silik çizginin biraz daha koyusuyla öğrenmiştim. Geçen ayda test yapınca tamam dedim kesinlikle hamileyim. Ama kan verince 5.0 çıktı değerim. İnşallah senin pozitiftir. Rabbim korktuğuna uğratmasın

Peki ne zaman yaptın canım testi ? Benim adetime 8 gün var.

Bence hamilesin canım yarın sabah tekrar ilk idrarla yap

yaa sabah ilk idrarla testi tekrarla yada kan ver cnm
ben ikisinde de görüdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…