Lütfen kızlar yardım edin kafayı yicem yoksa 😭😭

Yada ben yanlış anlamışımdır canım evlendikten sonra kadın olduktan sonra bir çok şeyi iyi yada kötü ögrenmeye çalışıyorsun ama şu yumurtlama ne zaman oluyor ne zaman çatlıyor çatladıktan sonra hamile olunuyor mu olunmuyor mu daha bu gibi bilgilere sahip değilim belkide ben yanlış telaffuz ededebilirim bu yüzden affınıza sığınıyorum yanlışım olduğu yerde lütfen düzeltin

Kisti olan hamile kaliyo ki miyom daha betermi Fazla kullanimi haattaa bazi insanlarda kist yapablyo

Estağfurullah, kadının evlenmeden kendi organlarını tanımaması işleyişini bilmemesi senin değil içinde bulunduğumuz toplumun ayıbı.
Doktorun seni yanlış yonlendirmesin de öğrenirsin her şeyi artık zamanla. Çok kafana takma, çok stres yapma lütfen.

Hayır canım bu ay karar verdim kendime söz verdim eşimde zaten bu konuda bana destek çok veriyor ikimizde kafamızı dinleyip bundan sonra gezecez zamana bırakacaz rabbim ne zaman nasip ederse artık diyip önümüze bakıcaz

Bende daha adetime 15 gün var neden agrim oluyo kasiklarim agryo diyodum megerse yumurtlama donemiymus

İçini ferah tut fazla video falan izleme malesef onlarda stres yapıyor kendimden biliyorum Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip olur Sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…