Lütfen kızlar yardım edin kafayı yicem yoksa 😭😭

Yani bu işlerden pek anlamam ama bence evliliğin ilk zamanlarının tadını çıkartın çocuk illa olur ama biraz rahat olun baş başa kalın gezin eğlenin bence

Merhaba kızlar 7 ayıma girdi evliliğim ve evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyoruz ve bunun için tam 3 doktora göründüm ilk iki doktorum hiç bir sorun yok dedi eşim de tahlil verdi onda da yok dedi ve bu son göründüğüm ve tedavi olduğum doktor iltihabın var dedi onun için iki çeşit fitil ve ilaç yazdı adet olursan kullanmaya başla dedi ve adet olup kullandım ve 15 gün boyunca soğan kürü de uygula sabah akşam iç dedi ve 5 günüm soğan kürünü uygulayalı ve dün doktora gittim bundan önceki muayenemde polikistik over sendromu var dedi bu sefer ki muayenemde o yokmuş dedi sende sag ve sol yumurtalıkların da 1.2 lik polip var dedi oda gebeliğe engel değil dedi ve bunlar alınabilir de dedi 5 ay boyunca dene dedi çocuk olursa sonra alırız bir zararı yok şuan dedi ve almaları için benim 1 yıllık evli olmam gerekiyormuş eşime bahsetmedim polip ten çocuk çok istiyor ve ben bahsedemedim doktorum çocuk olur diyor ama ben dünden beri ruh gibiyim ağlamak istiyorum kimse görmesin duymasın diye kendimi tutuyorum kimseye söylüyemedim de polip var diye kızlar beni aydınlatın ne olur yoksa kafayı yicem 😭😭😭

Ablam 38 yaşında evlendi 8 ay sonra çocuğu oldu.
Arkadaşım 30 da evlendi 3 senedir çocuğu yok.
Ve ikisine de seninle benzer şeyler söylendi.
Niye hemen feryat figan ediyorsunuz ki..Allahın gücune gider.
Nasibinizde varsa zaten olacak..ama böyle stres içinde olmaz ki..
Rahat olun önce tabiki sizde zamanı geldiğinde anne baba olacaksınız..

Merhaba kızlar 7 ayıma girdi evliliğim ve evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyoruz ve bunun için tam 3 doktora göründüm ilk iki doktorum hiç bir sorun yok dedi eşim de tahlil verdi onda da yok dedi ve bu son göründüğüm ve tedavi olduğum doktor iltihabın var dedi onun için iki çeşit fitil ve ilaç yazdı adet olursan kullanmaya başla dedi ve adet olup kullandım ve 15 gün boyunca soğan kürü de uygula sabah akşam iç dedi ve 5 günüm soğan kürünü uygulayalı ve dün doktora gittim bundan önceki muayenemde polikistik over sendromu var dedi bu sefer ki muayenemde o yokmuş dedi sende sag ve sol yumurtalıkların da 1.2 lik polip var dedi oda gebeliğe engel değil dedi ve bunlar alınabilir de dedi 5 ay boyunca dene dedi çocuk olursa sonra alırız bir zararı yok şuan dedi ve almaları için benim 1 yıllık evli olmam gerekiyormuş eşime bahsetmedim polip ten çocuk çok istiyor ve ben bahsedemedim doktorum çocuk olur diyor ama ben dünden beri ruh gibiyim ağlamak istiyorum kimse görmesin duymasın diye kendimi tutuyorum kimseye söylüyemedim de polip var diye kızlar beni aydınlatın ne olur yoksa kafayı yicem 😭😭😭
Sorun ne tam olarak

Üzüldüğüm için biran öyle oldum canım yoksa Allahtan gelen herşeye razıyım rabbime şükürler olsunda diyorum ama çevremde ki insanlar bazen acımasızca konuştuğu zaman inan bana insan çok kötü oluyor
Ben 1 buçuk yıllık evliyim bir kürtajım var ve daha hamile kalamadim bu çok daha kötü. Sağliklisin elbette bir sorun yoksa ve Allah ızin verirse olUr bebeğin

Doktor polip için sorun yok demiş, gebeliğe engel değil demiş neden bu kadar sıkıntı yaptınız ki?
Bunu hastalık yarıştırmak ya da beterin beteri vardır demek için yazmıyorum. Karın içerisinde yaygın odakları bulunan ileri evre endometriozis hastasıyım, normal yolla gebe kalma ihtimalim neredeyse mucize gibi bir şey ama bunu takmıyorum. Bir bebek dünyaya gelecekse her türlü gelir. Bu kadar karamsar olmayın lütfen.

Ben ilk senenin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çevre çok baskı uygulayıp beni psikolojik baskı altında bırakıyorlar ve eşim ısrarla çocuk çocuk istiyorum diyor ve ister istemez bende etkilenip üzülüyorum ama bu ay bir karar aldım artık üzülmücem 😇
Allah ol deyince olur, Allahın işine karışmayın de sen de onlara. Çevreyi bu kadar takmayın lütfen. Eşinizle de konuşun, sen böyle çocuk çocuk deyince strese giriyorum, bu da gebeliğe engel olabilirmiş, lütfen biraz akışına bırakalım falan deyin.

Yumurtalıklarda polip ilk defa duydum rahimde olmasin o.
Canım polip et parçası var dedi rahimde sağ ve sol da 1.2 santim de dedi çok önemli bişey değil dedi ama 5 ay için hamile kalmak için denemeye devam et hamile kalmazsan küçük bir operasyon ile alırız dedi

Bende de polip vardı ve gittiğim 3 doktor da ameliyat olmadan gebe kalamayacağımı söyledi, gebelik oluşursa da polipin bebeği düşüreceğini söylediler. Ve çok basit bir operasyon sonucu polip alındı, hiç korkmayın ve ben ameliyat olduğumda henüz bir kaç aylık evliydim 1 yıl şartını ilk defa duydum
Doktorum herşey çok güzel dedi polip var dedi oda gebeliğe engel mi dedim hayır değil 5 ay boyunca dene hamile kalmak için hamile kalmazsan gel küçük bir operasyonla alalım dedi henüz evliliğin yeni dedi o yüzden bekliyelim dedi

Genellikle bebek istedikten sonra ilk 1 yıl doktorlar kadın ve erkeğe müdahale etmez ve bu kadar incelemezler bence sende öyle yap ve ilk seninin tadını çıkarmaya bak oluruna bırak daha sonrasında doktor vs gidin bence kafan ne kadar rahat olursa hamile kalma ihtimalin o kadar artar Dilerim en kısa zamanda anneliği tatmak sana da nasip olur 🙏🏼
Aminnnnnnnn inşallah canım benim evlendiğim günden beridir iltihap sorunum olduğu için ben doktora gitmek zorunda kaldım ve iltihabım kronik iltihaba dönmüş dedi doktor tabi buda ilaç ve kür ile geçer dedi dün gittiğimde de polip var dedi YouTubeden videoları seyrettim çok bişey anlamadım o yüzden bilmediğim çok bişey hakkında strese girdim

Öyle ağır bir poliplik durumun olsa kanaman durmazdı 20 gün. Bu genellikle menopoz başlangıcında bazı kadınlara olan birşey sen niye gereksiz yere korkuttun ki kendini, kv. gençken doktor yara var rahminde çocuk olmaz demiş olmuş yani. Bazen abartıyorlar ne yara ne bişey, çok da kendini kurcalatma daha çok erken zamanı geldiği zaman olur elbet, çevrenden dolayı korkmuşsun anladığım kadarıyla ya hiç olmazsa neden olmuyor diye bırak evliliğe alış eşini gözlemle iyi baba olur mu uykusuzluğa hazır mısınız maddi olarak hazır mısınız kafanı rahatlat bebek olur mu olmaz mı düşüncesini at kafandan, kendini sıkmazsan bu konularla kendiliğinden olur 🙏
Kanamam bekarken de çok gelirdi ama en fazla 4 gün hatta 3 gün normal şekilde çok gelip 4 gün böyle akşama doğru gelirdi sonra biran da biterdi ve evlendikten sonra aynı durum devam etti kanamam bekarlık ta nasıl geliyorsa evlendikten sonra da geldi hatta 4 gün adetimin bittiğinde bilirim ve düzensiz bir adetim yoktur evlendikten sonra bir düzensizlik oluştu oda yeni evlisin olur dediler şuan da her ayın 7 si yada 8 inde düzenli bir şekilde adet görüyorum ve kanamam hiç 5 günü geçmedi

Sorun ne tam olarak
İltihap sorunum vardı evlendiğimden onun için tedavi başlattı ve dün hastaneye gittiğimde iltihap azalmış ama Rahim için de et benleri mi ne ondan var dedi onun adıda polip miş sağ ve solda var dedi gebeliğe engel değil dedi yeni evli olduğun için kalsın gebelik için denemelere devam edin dedi olmazsa gelin küçük bir operasyon ile alırız dedi

Hiç bir doktor sogan kürü uygula demez hatta karsidr benim gttigim jinekolog hastayla konusrken sesini duydum öyle bitkisel şeyler bos falan diyodu e tabi haklida yan etkileride çok beni dinlersen bulundgun yerin eniyi doktoruna git gorün yada baska sehre git gercekten benim doktorum çokk iyi doktor fark ediyo bide bu bir jinekologsa ve stresten uzak dur
Soğan kürünü iltihap için önerdi canım benden önce ki iltihabı olan hastalara da önermiş ve sonucunda pozitif sonuç alıp hamile kalan bir sürü hastası var ve saraçoğlu da soğan kürünü öneriyor iltihabı olan hastaları için

Kanamam bekarken de çok gelirdi ama en fazla 4 gün hatta 3 gün normal şekilde çok gelip 4 gün böyle akşama doğru gelirdi sonra biran da biterdi ve evlendikten sonra aynı durum devam etti kanamam bekarlık ta nasıl geliyorsa evlendikten sonra da geldi hatta 4 gün adetimin bittiğinde bilirim ve düzensiz bir adetim yoktur evlendikten sonra bir düzensizlik oluştu oda yeni evlisin olur dediler şuan da her ayın 7 si yada 8 inde düzenli bir şekilde adet görüyorum ve kanamam hiç 5 günü geçmedi
E daha ne üzüyorsun kendini boşu boşuna, olur o evlenince çok gelmesi de açılma oluyor orada ondan dolayı, kendini boşuna heder etme, vücudun evliliğe alışması zaten 6 ay ile 1 sene içinde. Vücut alışınca yumurtalıklar kaliteleniyor bebeğin olur nasipse hiç dert etme, adetin düzenliyse zaten hamile de kalırsın inşallah :KK200:

Allah ol deyince olur, Allahın işine karışmayın de sen de onlara. Çevreyi bu kadar takmayın lütfen. Eşinizle de konuşun, sen böyle çocuk çocuk deyince strese giriyorum, bu da gebeliğe engel olabilirmiş, lütfen biraz akışına bırakalım falan deyin.
İNŞAALLAH canım benim Rabbim istiyen herkese hayırlısı ile bir evlat nasip etsin 🥰

E daha ne üzüyorsun kendini boşu boşuna, olur o evlenince çok gelmesi de açılma oluyor orada ondan dolayı, kendini boşuna heder etme, vücudun evliliğe alışması zaten 6 ay ile 1 sene içinde. Vücut alışınca yumurtalıklar kaliteleniyor bebeğin olur nasipse hiç dert etme, adetin düzenliyse zaten hamile de kalırsın inşallah :KK200:
Doktor yumurta takibi için 11 gün yada 12 gün gel dedi benim bugün yumurtlama günüm ve oda 3 yada 4 gün sürüyor yumurtalıkların çok güzel gelişmiş 3 gün üst üste ilişkiye gir ve pazartesi günü gel bakalım kaç tanesi çatlamış diye pazartesi günü tekrar gidip çatlaması na bakıcam inşallah rabbim banada ve istiyen herkese sağlıklı ve vatana hayırlı evlatlar nasip eder inşallah 🤲 🤲

Doktor yumurta takibi için 11 gün yada 12 gün gel dedi benim bugün yumurtlama günüm ve oda 3 yada 4 gün sürüyor yumurtalıkların çok güzel gelişmiş 3 gün üst üste ilişkiye gir ve pazartesi günü gel bakalım kaç tanesi çatlamış diye pazartesi günü tekrar gidip çatlaması na bakıcam inşallah rabbim banada ve istiyen herkese sağlıklı ve vatana hayırlı evlatlar nasip eder inşallah 🤲 🤲
Bakalım kaç tanesi çatlamış mı dedi? 🙄 Doktorunuz biraz garip geldi bana. Her ay bir yumurtanın çatlayıp atıldığını, çok nadir durumlarda ikinci bir çatlama olduğunu bilmiyor kendisi. Ve bir de soğan kürü uygula demesi ilginçti tabi. Hayırlısı olsun ama her ay birkaç çatlama olduğunu düşünüyorsa bence doktorunuzu değiştirin, doktor olmayabilir kendisi.

Bakalım kaç tanesi çatlamış mı dedi? 🙄 Doktorunuz biraz garip geldi bana. Her ay bir yumurtanın çatlayıp atıldığını, çok nadir durumlarda ikinci bir çatlama olduğunu bilmiyor kendisi. Ve bir de soğan kürü uygula demesi ilginçti tabi. Hayırlısı olsun ama her ay birkaç çatlama olduğunu düşünüyorsa bence doktorunuzu değiştirin, doktor olmayabilir kendisi.
Birden fazla çatlamads olabiliyormuş canım geçen ay sağ ve sol yumurtan da çatlamış dedi o yüzden pazartesi günü gel bakalım dedi tekrar yumurtalıklarına

İnşallah canım benim hep mutlu ve pozitif düşün öylelikle olur :KK200:

Back