Lütfen kızlar yardım edin kafayı yicem yoksa 😭😭

Bakalım kaç tanesi çatlamış mı dedi? 🙄 Doktorunuz biraz garip geldi bana. Her ay bir yumurtanın çatlayıp atıldığını, çok nadir durumlarda ikinci bir çatlama olduğunu bilmiyor kendisi. Ve bir de soğan kürü uygula demesi ilginçti tabi. Hayırlısı olsun ama her ay birkaç çatlama olduğunu düşünüyorsa bence doktorunuzu değiştirin, doktor olmayabilir kendisi.
Yada ben yanlış anlamışımdır canım evlendikten sonra kadın olduktan sonra bir çok şeyi iyi yada kötü ögrenmeye çalışıyorsun ama şu yumurtlama ne zaman oluyor ne zaman çatlıyor çatladıktan sonra hamile olunuyor mu olunmuyor mu daha bu gibi bilgilere sahip değilim belkide ben yanlış telaffuz ededebilirim bu yüzden affınıza sığınıyorum yanlışım olduğu yerde lütfen düzeltin 🥰😇

Bekarken benim çok adet ağrım oluyor diye doktora gitmiştim.Doktor sende çikolata kisti var senin asla çocuğun olmaz doğal yollardan hamile kalamazsın evlenince tüp bebek tedavisi yaparız olur da hamile kalırsan doğumda sezaryen olursun kistini de alırız demişti.Bana geçici olarak menapoza sokan hap vermişti depresyonlara girdim ben nasıl evlenirim diye.Aradan 4 yıl geçti 1 yıldır evliyim ve hamileyim.Allah ol dedikten sonra herşey olur... kesin olur ya da kesin olmaz demek çok yanlış doktorlar bile kesin konuşmamalı.Sen umudunu kaybetme sakın kardeşim,geleceği kimse göremez olmuyor olmuyor derler Rabbim çifter çifter verir.Kulların elinde olsa herkes evlat sahibi olur hatta ve hatta kıymet bilmezdi kimse.Ama nasip eden Allah olduğu için kıymeti biliniyor bol bol dua et meryem suresi yusuf suresi oku dinle zikir çek Allah her kuluna şah damarından yakın
Kisti olan hamile kaliyo ki miyom daha betermi
Soğan kürünü iltihap için önerdi canım benden önce ki iltihabı olan hastalara da önermiş ve sonucunda pozitif sonuç alıp hamile kalan bir sürü hastası var ve saraçoğlu da soğan kürünü öneriyor iltihabı olan hastaları için
Fazla kullanimi haattaa bazi insanlarda kist yapablyo😊

Yada ben yanlış anlamışımdır canım evlendikten sonra kadın olduktan sonra bir çok şeyi iyi yada kötü ögrenmeye çalışıyorsun ama şu yumurtlama ne zaman oluyor ne zaman çatlıyor çatladıktan sonra hamile olunuyor mu olunmuyor mu daha bu gibi bilgilere sahip değilim belkide ben yanlış telaffuz ededebilirim bu yüzden affınıza sığınıyorum yanlışım olduğu yerde lütfen düzeltin 🥰😇
Estağfurullah, kadının evlenmeden kendi organlarını tanımaması işleyişini bilmemesi senin değil içinde bulunduğumuz toplumun ayıbı.
Doktorun seni yanlış yonlendirmesin de öğrenirsin her şeyi artık zamanla. Çok kafana takma, çok stres yapma lütfen. 😊

Estağfurullah, kadının evlenmeden kendi organlarını tanımaması işleyişini bilmemesi senin değil içinde bulunduğumuz toplumun ayıbı.
Doktorun seni yanlış yonlendirmesin de öğrenirsin her şeyi artık zamanla. Çok kafana takma, çok stres yapma lütfen. 😊
Hayır canım bu ay karar verdim kendime söz verdim eşimde zaten bu konuda bana destek çok veriyor ikimizde kafamızı dinleyip bundan sonra gezecez zamana bırakacaz rabbim ne zaman nasip ederse artık diyip önümüze bakıcaz 😇

Bende daha adetime 15 gün var neden agrim oluyo kasiklarim agryo diyodum megerse yumurtlama donemiymus

Aminnnnnnnn inşallah canım benim evlendiğim günden beridir iltihap sorunum olduğu için ben doktora gitmek zorunda kaldım ve iltihabım kronik iltihaba dönmüş dedi doktor tabi buda ilaç ve kür ile geçer dedi dün gittiğimde de polip var dedi YouTubeden videoları seyrettim çok bişey anlamadım o yüzden bilmediğim çok bişey hakkında strese girdim
İçini ferah tut fazla video falan izleme malesef onlarda stres yapıyor kendimden biliyorum 🙈😂 Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip olur Sağlıkla kal🙏🏼

Back