- 10 Temmuz 2019
- 83
- 19
- 38
- Konu Sahibi Alyaaaaaaa
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum çocuga engel değil dediği için söylemedim zaten pazartesi günü tekrar doktora gidip yumurtlama çatlamasına bakacak eger bir sorun varsa doktorum dan rica edip eşime detaylı bir şekilde anlatsın yoksa ben anlatsam yalan yanlış bilgi anlatırım diye anlatmadım eşimeYahu, eşinle bu tür şeyleri paylaşmalısın ki, süresini de bilsin. Sen sebebini biliyorsun, ileri tarihe atacağını da biliyorsun, ama esin şüphelenebilir. Kısırlık vardır, sperm kalitesi düşüklüğü sanır. Onların beyinleri farklı çalışıyor, ki şuan sende olan durum tedavi edilemeyecek birşey değil.
Yok canım ilk defa dün eşimden ayrı muayene oldum yoksa her seferinde eşimle beraber gidiyoruz doktora ve eşim de tahlil verdi bir sorun yok dedi doktor onda dedi bide pazartesi günü zaten tekrar birlikte gidecez doktor 3 4 günlük üst üste ilişkiye gir dedi yumurtalıkların çok güçlenmiş güzel olgunlaşmış dedi ama polip var diyor engel değil dedi ondan kafam çok karısıktakvim vs uyguluyor musunuz? doğru günlerde ilişkiye girdiğinizden emin misiniz?
ayrıca eşinde de sıkıntı olabilir neden sen tek başına doktor doktor geziyosun?
İNŞAALLAH canım benim burda ki polip ile daha önce açılmış konulara baktım hamile olan bayanlarda varmış bu durum azıcıkta olsa içime su serpti pazartesi günü doktora gidip inşallah daha güzel güzel haberler alırım Allahın izniylePolip bebişe engel değil ki kasma kendini bu kadar..polip değil ama stres gebeliğe engel bunu bil tamammı üzme kendini..yumurtlamanı takip et stresten de uzak dur herşey yoluna girer allhın izniyle..
Üzüldüğüm için biran öyle oldum canım yoksa Allahtan gelen herşeye razıyım rabbime şükürler olsunda diyorum ama çevremde ki insanlar bazen acımasızca konuştuğu zaman inan bana insan çok kötü oluyorNiye bu kadar kahroldun ki. Derdi veren.Rabbim dermanı da verir. Ki Zaten gebeliğe engel değilmiş. Şükür rahmin yumurtalığın var. Elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Daha 7 ay olmuş bence stresten olmuyor senin ve eşinle paylaş durumu bunda kötü bisey yok.
Ben ilk senenin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çevre çok baskı uygulayıp beni psikolojik baskı altında bırakıyorlar ve eşim ısrarla çocuk çocuk istiyorum diyor ve ister istemez bende etkilenip üzülüyorum ama bu ay bir karar aldım artık üzülmücemGenellikle bebek istedikten sonra ilk 1 yıl doktorlar kadın ve erkeğe müdahale etmez ve bu kadar incelemezler bence sende öyle yap ve ilk seninin tadını çıkarmaya bak oluruna bırak daha sonrasında doktor vs gidin bence kafan ne kadar rahat olursa hamile kalma ihtimalin o kadar artar Dilerim en kısa zamanda anneliği tatmak sana da nasip olur![]()
Siz hamile kalmaya çalışın ve Eşinle konuşup anlaşın etrafınızdaki insanlara şu anda ilk seneniz olduğu için erken oldugunu ve düşünmediğinizi söylerseniz inanın bir süre sonra sormaktan vazgeçiyorlarBen ilk senenin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çevre çok baskı uygulayıp beni psikolojik baskı altında bırakıyorlar ve eşim ısrarla çocuk çocuk istiyorum diyor ve ister istemez bende etkilenip üzülüyorum ama bu ay bir karar aldım artık üzülmücem![]()
Canım eşimle kaç defa konuştum ama çevreden hamile birini görünce ister istemez üzülüp neden çocuğumuz olmuyor diye strese giriyor bende onun üzüldüğünü görünce bende etkilenip üzülüyorum ama derdi veren Allahtır o yüzden Allaha ve dualara sığınıyorum inşallah tez zamanda çocuk istiyen herkese nasip eder banada sizde nasip etsin inşallahSiz hamile kalmaya çalışın ve Eşinle konuşup anlaşın etrafınızdaki insanlara şu anda ilk seneniz olduğu için erken oldugunu ve düşünmediğinizi söylerseniz inanın bir süre sonra sormaktan vazgeçiyorlarinanın bazen fiziksel engel yoksa bile bu baskılar ve aşırı düşünmek bile ciddi anlamda engel teşkil ediyor kendim de yaşadığım için söylüyorum
![]()
Bende de polip vardı ve gittiğim 3 doktor da ameliyat olmadan gebe kalamayacağımı söyledi, gebelik oluşursa da polipin bebeği düşüreceğini söylediler. Ve çok basit bir operasyon sonucu polip alındı, hiç korkmayın ve ben ameliyat olduğumda henüz bir kaç aylık evliydim 1 yıl şartını ilk defa duydumMerhaba kızlar 7 ayıma girdi evliliğim ve evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyoruz ve bunun için tam 3 doktora göründüm ilk iki doktorum hiç bir sorun yok dedi eşim de tahlil verdi onda da yok dedi ve bu son göründüğüm ve tedavi olduğum doktor iltihabın var dedi onun için iki çeşit fitil ve ilaç yazdı adet olursan kullanmaya başla dedi ve adet olup kullandım ve 15 gün boyunca soğan kürü de uygula sabah akşam iç dedi ve 5 günüm soğan kürünü uygulayalı ve dün doktora gittim bundan önceki muayenemde polikistik over sendromu var dedi bu sefer ki muayenemde o yokmuş dedi sende sag ve sol yumurtalıkların da 1.2 lik polip var dedi oda gebeliğe engel değil dedi ve bunlar alınabilir de dedi 5 ay boyunca dene dedi çocuk olursa sonra alırız bir zararı yok şuan dedi ve almaları için benim 1 yıllık evli olmam gerekiyormuş eşime bahsetmedim polip ten çocuk çok istiyor ve ben bahsedemedim doktorum çocuk olur diyor ama ben dünden beri ruh gibiyim ağlamak istiyorum kimse görmesin duymasın diye kendimi tutuyorum kimseye söylüyemedim de polip var diye kızlar beni aydınlatın ne olur yoksa kafayı yicem![]()
Benim çikolata kistim olmasına olmasına rağmen görüştüğüm tüm doktorlar hem benden hem de eşimden 1 yıl boyunca tahlil istemedi çevremde olan arkadaşlarımın çocuğunun da doktoru 1 yıl boyunca denedikten sonra gelmelerini istedi o sebeple 1 yıl dedim Tabi bazı önemli ve acil durumlarda müdahale eden doktorlar vardır orasını bilemem Ama bildiğim birşey var ki malesef doktorların çoğu korkutuyorlar misal bana tüp tedavisinden başka çarem olmadığını söylediler ama doğal yolla hamile kaldım ve 3 aylık kızım dilerim isteyen herkesin kucağını Allahım boş bırakmasınBende de polip vardı ve gittiğim 3 doktor da ameliyat olmadan gebe kalamayacağımı söyledi, gebelik oluşursa da polipin bebeği düşüreceğini söylediler. Ve çok basit bir operasyon sonucu polip alındı, hiç korkmayın ve ben ameliyat olduğumda henüz bir kaç aylık evliydim 1 yıl şartını ilk defa duydum
Öyle ağır bir poliplik durumun olsa kanaman durmazdı 20 gün. Bu genellikle menopoz başlangıcında bazı kadınlara olan birşey sen niye gereksiz yere korkuttun ki kendini, kv. gençken doktor yara var rahminde çocuk olmaz demiş olmuş yani. Bazen abartıyorlar ne yara ne bişey, çok da kendini kurcalatma daha çok erken zamanı geldiği zaman olur elbet, çevrenden dolayı korkmuşsun anladığım kadarıyla ya hiç olmazsa neden olmuyor diye bırak evliliğe alış eşini gözlemle iyi baba olur mu uykusuzluğa hazır mısınız maddi olarak hazır mısınız kafanı rahatlat bebek olur mu olmaz mı düşüncesini at kafandan, kendini sıkmazsan bu konularla kendiliğinden olurMerhaba kızlar 7 ayıma girdi evliliğim ve evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyoruz ve bunun için tam 3 doktora göründüm ilk iki doktorum hiç bir sorun yok dedi eşim de tahlil verdi onda da yok dedi ve bu son göründüğüm ve tedavi olduğum doktor iltihabın var dedi onun için iki çeşit fitil ve ilaç yazdı adet olursan kullanmaya başla dedi ve adet olup kullandım ve 15 gün boyunca soğan kürü de uygula sabah akşam iç dedi ve 5 günüm soğan kürünü uygulayalı ve dün doktora gittim bundan önceki muayenemde polikistik over sendromu var dedi bu sefer ki muayenemde o yokmuş dedi sende sag ve sol yumurtalıkların da 1.2 lik polip var dedi oda gebeliğe engel değil dedi ve bunlar alınabilir de dedi 5 ay boyunca dene dedi çocuk olursa sonra alırız bir zararı yok şuan dedi ve almaları için benim 1 yıllık evli olmam gerekiyormuş eşime bahsetmedim polip ten çocuk çok istiyor ve ben bahsedemedim doktorum çocuk olur diyor ama ben dünden beri ruh gibiyim ağlamak istiyorum kimse görmesin duymasın diye kendimi tutuyorum kimseye söylüyemedim de polip var diye kızlar beni aydınlatın ne olur yoksa kafayı yicem![]()
Anladım ben bebek düşünmüyordum evlendiğim ilk dönemler ve adet dönemlerim çok ağrılı olduğu için doktora gittim, belki bu yüzden müdahale ettiler hemen. Çok şükür şu an ben de gebeyim Allah sizin bebeğinizi de sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinBenim çikolata kistim olmasına olmasına rağmen görüştüğüm tüm doktorlar hem benden hem de eşimden 1 yıl boyunca tahlil istemedi çevremde olan arkadaşlarımın çocuğunun da doktoru 1 yıl boyunca denedikten sonra gelmelerini istedi o sebeple 1 yıl dedim Tabi bazı önemli ve acil durumlarda müdahale eden doktorlar vardır orasını bilemem Ama bildiğim birşey var ki malesef doktorların çoğu korkutuyorlar misal bana tüp tedavisinden başka çarem olmadığını söylediler ama doğal yolla hamile kaldım ve 3 aylık kızım dilerim isteyen herkesin kucağını Allahım boş bırakmasın![]()