• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kızlar bakarmısınız ACİL"

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
Merhaba arkadaslar benim sorunum kabızlık....:17: Cok zorlanıyorum kızlar tuvalete 3 4günde bir cıkıyorum 8+2 hamileyim hep böle oldu...asla ıkınmıyorum ama tuvalete cıkarken bi zorlanmam oluyor ben derin derin nefes alıp veriyorum ama yinede karnımdan bir baskıyla cıkıyorum tuvalete:17: Cok endişeliyim..doktorda biraz idare ediceksin dedi...tabii ona böyle acıklamadım sadece kabız oldum dedim anlamıs sonucta zorlanarak cıktıgımı....anüs bölgesi tahrişimi ne deniyormus ondan oldu birde okadar zorlanıyorum yani.....bebegime zararı olurmu zorlanarak cıkmamım ya aslında asla ıkınmıyorum ama anlıyorsunuzdur işte arkdaslar insan kabız olunca ıkınmasa bile bir zorlanma oluyor yaparken birden bir baskılanma oluyor...:17: Cevaplarınızı bekliyorum acil kızlar saolun şimdiden....tuvalete cıkmam benim için işkence oldu..sigarayı bıraktım fakat tuvalete cıkarken içmesem cok daha zor oluyor ....yardımcı olun lütfen bebeğime zararı olmusmudur?oluyormudur?

Son düzenleme:
Kekik çayı deneyebilirsiniz.. Kaynamış suya bir tatlı kaşığı kekik ekleyip 4-5 dakika kaynatın.

sabahları aç karnına elma yendiği zaman hamilelikte kabızlıga iyi geldigini biliyorum isterseniz deneyin....

aynı sorun bendede vardı folikaisiti bıraktığım gün bu sorundanda kurtulmuş oldum,belki seninkide o yüzdendir cnm mecbur sabrediceksin birde doktorum bana bol bol marul yememi önermişti bi dene istersen

cnm bende yasdim kabizligi.kuru kayisi ve kuru erigin kompostosunu(hosaf) ini yaptim seker yerine pekmez koydum her sabah kalkar kalkmaz ufak bir kase ictim yatmadan oncede tabi ki mutlaka ictim..gun aralarinda bolca su tukettim kuru kaysiyi yedimm(4_5 tane) uzerine ilik su ictim ve uc gun sonra hergun wc ye cikmaya basladim..ama yediklerime dikkkat etttim muzu ok severim muzu yemedim.makarna pilav hamurlu seylerden uzak durdum yediysemde cok az.ve gercekten ise yaradi.kendince bir yeme icme plani yapman lazim.hersey sende bitiyor.uc dort gun cok uzun bir sure sonra acillik olma kabizliktan.dr git oda sana toz verecektir ben halen daha kullaniyorum.;(hamilelikte) gecmis olsun

bence hamılelıgın yenıyken bıtkısel seylere yonelme doktoruna danıs canım.ilaç ya da fıtıl verı. ıkınmak bu haftalarda bıraz zararlı dıye bılıyorum. kayısı kurusu ve bol bol su ıc su ılık olursa daha da ıyı olur cnm. yuruyus de ıyı gelıyor.

kızlar hepinize cok teşşekkür ediyorum.....dediklerinizi mutlaka deniyeceğim birde birşey sorucam sizlere benim cok kasıntım var mutlaka geceleri baslıyor ve yıkayıp krem sürmeden dinmiyor doktorum bepanthen krem verdi bana.... kasıntımın bebeğime zararı olurmu ya ben öncede hamile oldugumu hissediyordum şimdi ise bugun pek belirti yok belirtisizde olabilir değilmi kızlar tedirginim...

Kasıntı derken? Kas kasılması mı? 8+2 deyim demişsin günler önce, kasılmalar için çok çok erken daha. Doktoruna bu konuyu tekrar söyle. Bol bol da dinlen.
Hami,lelik belirtilerine gelince, bazı kişilerin hamileliği çok rahat geçiyor, yani hamile olup olmadığını bile zor anlıyor. Belki de seninki de öyledir. O yüzden hissetmiyor olabilirsin. Günlerin birbirini tutmayabilir. Doktora gittiğinde en ufak sıkıntılarını çekinmeden söyle.

Bu arada diğer rahatsızlığın için, kayısıyı hoşaf da yapabilirsin.:34: Hem sıvı da almış olursun. Lifli gıdalar tüketmeye bak. Pırasa, kabak ...

ben de oldu geçen hafta her sabah aç karnına 2 adet kuru kayısı ve sıcak su içtim 3 gündür çok iyiyim maşallah... aklında bulunsun....

Back