- Konu Sahibi Seheryelice
Benim bir arkadaşımın kızı miray defne :)
kiz kim calmis ismimizi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir arkadaşımın kızı miray defne :)
Hamileyim şuan kızım olursa eğer adı Liva olacak. Anlamı çok güzel..Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
EDDA olabilir :)Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Eliz,elçin,gülce :) eliz favorimdir amaBeril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Tam da anlattığın gibi iste canim 17 yasin da ama Allah AllahhhOooo mustafaların küçuklügude yaramaz büyüyünce akıllı ticari zihniyetli işini bilen fakat her yaşta çapkınikisini biarada düsünemiyorum ablamın ogluda muhammed
Anlamı sancak,saffet sancaklının sancağı ;DHamileyim şuan kızım olursa eğer adı Liva olacak. Anlamı çok güzel..
İnciiii![]()
Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Anlamı; kıyamet günü bütün müslümanların altında toplanacağı sancağın adı. Bu sancakta Hz. Peygamberimize ait bir sancak. :)Anlamı sancak,saffet sancaklının sancağı ;D
Liva,"sancak"tır canım,kelime anlamı itibarıyle...Senin dediğin liva-ül Hamd sancağıdır,Hz.peygamberimizin sancağı budur.Lıva ismini elbette ki beğenip koyabilirsin,ama anlamını da bilip kabul ederek.SANCAK..Zaten şimdi hoşa giden isme afilli açılımlar bulmakta moda...Atıyorum belonce,cennetteki güzel kuyruklu yeşil kuşun sağ ayağındaki kılcal tüyAnlamı; kıyamet günü bütün müslümanların altında toplanacağı sancağın adı. Bu sancakta Hz. Peygamberimize ait bir sancak. :)
Liva,"sancak"tır canım,kelime anlamı itibarıyle...Senin dediğin liva-ül Hamd sancağıdır,Hz.peygamberimizin sancağı budur.Lıva ismini elbette ki beğenip koyabilirsin,ama anlamını da bilip kabul ederek.SANCAK..Zaten şimdi hoşa giden isme afilli açılımlar bulmakta moda...Atıyorum belonce,cennetteki güzel kuyruklu yeşil kuşun sağ ayağındaki kılcal tüyÇocukluk arkadaşımın adı "çimen"di.Annesi beğenmiş koymuş.Ama,Şah cihanın Mümtaz Mahal için ektirdiği çimen değil,bildiğimiz çimen
![]()
Liva-ül hamd gibi bir çok terim var içindeki özneyi alıp isim olarak kullanan. Liva isminin anlamı diye google a yazdığında esas anlamı evet sancak olarak görünüyor ama devamında Hz peygamberimizin sancağının adı olduğuda yazıyor. İnsanları bence yargılamak yada eleştirmek yerine destek vermeyi deneyebilirsin. Tavsiyem güzel oluyor. Ama dediğim gibi google a yazdığında çıkan ilk sitede bakabilirsin. He kaldı ki evet ben çocuğuma sancak adı koyucam kaba taslak anlamıyla. Zaten peygamber efendimizinde sancağının adı. Adı üstünde SANCAĞININ adı. Yine sancak yani :) neyse iyi sohbetler sana daha fazla açıklama yapmayacağım canım.Liva,"sancak"tır canım,kelime anlamı itibarıyle...Senin dediğin liva-ül Hamd sancağıdır,Hz.peygamberimizin sancağı budur.Lıva ismini elbette ki beğenip koyabilirsin,ama anlamını da bilip kabul ederek.SANCAK..Zaten şimdi hoşa giden isme afilli açılımlar bulmakta moda...Atıyorum belonce,cennetteki güzel kuyruklu yeşil kuşun sağ ayağındaki kılcal tüyÇocukluk arkadaşımın adı "çimen"di.Annesi beğenmiş koymuş.Ama,Şah cihanın Mümtaz Mahal için ektirdiği çimen değil,bildiğimiz çimen
![]()
Yahu zaten sancak değil demiyoruz. Ama liva peygember efendimizin SANCAĞININ adı hahaha ne dert ettiniz be :))))))Aynen, Liva sadece sancak demek. Ahım şahım bir anlamı yok.
Bana göre herkes istediği ismi koysun ama anlamını da böyle abartmasınlar. Senin de dediğin gibi moda oldu bu.
Asel = bal.
Ama ismi koyanlara göre Cennet'teki bal ırmağı
![]()
Yeni nesil isimlerinden gina geldi yemin ediyorum ya. Soylenisleride hoş gelmiyor ki kulağa. Alya nedir ? Esila nedir ? Zeynep varken Elif varken... Lütfen içi fos isimler koymayin. Hayır çocuğa bu isimleri koyarak zaten bi felaket yapıyorlar yetmiyor bide yanına su ekliyorlar. Resmen sivamak...