• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık lütfen kız bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...

böyle çıkamazsın işin içinden. bi akşam eşinle kapatın telleri tv.yi alın önünüze isim listesini anlamlarına göre kriterlerinize göre belirleyin sonra seçin birini. burdan bi bu kadar hatta daha fazla seçenek çıkar çorba olur.

böyle çıkamazsın işin içinden. bi akşam eşinle kapatın telleri tv.yi alın önünüze isim listesini anlamlarına göre kriterlerinize göre belirleyin sonra seçin birini. burdan bi bu kadar hatta daha fazla seçenek çıkar çorba olur.
Haklısıniz yaptık ama onunla isin icinden cıkmmak zor berili o istiyor takıldı kaldı guzel ama cok karasız kaldım

Yeni nesil isimlerinden gina geldi yemin ediyorum ya. Soylenisleride hoş gelmiyor ki kulağa. Alya nedir ? Esila nedir ? Zeynep varken Elif varken... Lütfen içi fos isimler koymayin. Hayır çocuğa bu isimleri koyarak zaten bi felaket yapıyorlar yetmiyor bide yanına su ekliyorlar. Resmen sivamak...

Isimlerin anlamı çok önemli ...insanın kaderini belirlermiş derler... ben kızımın adını yağmur koydum ismi gibi bereketli olur inşallah

Yeni nesil isimlerinden gina geldi yemin ediyorum ya. Soylenisleride hoş gelmiyor ki kulağa. Alya nedir ? Esila nedir ? Zeynep varken Elif varken... Lütfen içi fos isimler koymayin. Hayır çocuğa bu isimleri koyarak zaten bi felaket yapıyorlar yetmiyor bide yanına su ekliyorlar. Resmen sivamak...
İnanın ayni seyleri düsündüm sizinle kime söylesem ya bırak ya ortalık zeynep elif kaynıyor zaten diye çıkıştılar kiii bundan ögretmenler dahi müzdarip ecrin ve zeynep bir sınıfta kactane diyolar

Nurefşan : Nur saçan ışık saçan demek.
Ada, Eda, Ela gibi isimler de güzel,
bir de Duru ve Asya

Back
X