Lütfen kınamayın.!

Nişanlım bana soğuk davranıyor düğüne kadar soğuk davranicam kavga ediyoruz dedi bende yüzüne o zaman gerdekte isteme dedim ben beklerim sıkıntı değil diyor

Resmi nikahlı eşinize nişanlım demekten vazgeçmelisiniz. Düğününüz olmasa da siz "evli"siniz.

Aynı evin içine girince, ilişkinize sihirli bir değnek değmeyecek.

kavganın sebebi nedir
Biz gayet anlaşarak birbirimizi severek ailelerin onayıyla 1 senelik ilişkide nisanlandik benim isyerimde şartlar ağırdı resmi nikah teklifinde bulundu erken dedim ilk başta kabul etmedim fakat babamda istemiyordu onay verdi.Mahkemeye verecektim aslında isyerimi.Nikah yaptık.Yilbasi gelmeden zam gelmeden eşya alalım demeye başladılar.Alindi fakat onların adetlerine göre herşey ortak alinirmis bizde de kız tarafı mutfak eşyası ve yatak odası alır sadece bunu eşim problem etmedi ama annesinden özellikle çok baskı gördüm hata ettim gördüğüm baskıyı eşime gösterdim ve en sonunda maddi olarak eşim zorlandı bosanicam demeye başladı eşim yıllarca anne baba boşanıyor baba ile gorusmuyorlar kardeşlerine annesine bakmış kadın oğlum 30 yaşına geldi birikim yapayım dememiş o kadar sinir oluyorumki ellerinde avucunda yok birde bana gelmiş diyorki sizin düğünden hemen sonra kızımı nisanlayacagim onuda hesap ederek eşimin ustune düğün masraflarını yikmislar en son eşimde para kalmayınca annesi harcama yapmaya başlamış kafasını utuluyor eşimin oda benimkini bende eşime dedimki sen şimdi bana soğuk davrnaiyosun ama evlenince de benden gerdek bekleme dedim böyle davrandigin için olsun ben seni beklerim diyor
Resmî nikah için neden bu kadar acele ettiniz

evlenmis zaten, nikahlar kıyılmış:)
Ama damat kirmizi kart yemis gerdek yasak
kendisini bir obje olarak gormesi ve erkegi o sekilde cezalandirmak istemesi cok acinasi.

evlenmis zaten, nikahlar kıyılmış:)
Ama damat kirmizi kart yemis gerdek yasak
kendisini bir obje olarak gormesi ve erkegi o sekilde cezalandirmak istemesi cok acinasi.
Düğünüm var benim anlamıyon mu nikahlar kıyılıyor bu pıızıtesi
bekleyecekse madem neden soğuk davranıyor ki eşiniz biraz değişik gibi kusura bakmayın

Aynı eve girmenize gerek yok. Fragman şimdiden belli zaten. Neden boşanmıyorsunuz?

Evlendikten sonra vermedim kocam beni aldattı diye konu açmak zorunda kalırsınız inat uğruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…