- 11 Temmuz 2022
- 403
- 268
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Resmî nikah için neden bu kadar acele ettinizSorun da burada eminim ki nikah olmazsa benden ayrılirdi oda düğünden 8 ay önce resmi nikah yaptık
Nişanlım bana soğuk davranıyor düğüne kadar soğuk davranicam kavga ediyoruz dedi bende yüzüne o zaman gerdekte isteme dedim ben beklerim sıkıntı değil diyor
Biz gayet anlaşarak birbirimizi severek ailelerin onayıyla 1 senelik ilişkide nisanlandik benim isyerimde şartlar ağırdı resmi nikah teklifinde bulundu erken dedim ilk başta kabul etmedim fakat babamda istemiyordu onay verdi.Mahkemeye verecektim aslında isyerimi.Nikah yaptık.Yilbasi gelmeden zam gelmeden eşya alalım demeye başladılar.Alindi fakat onların adetlerine göre herşey ortak alinirmis bizde de kız tarafı mutfak eşyası ve yatak odası alır sadece bunu eşim problem etmedi ama annesinden özellikle çok baskı gördüm hata ettim gördüğüm baskıyı eşime gösterdim ve en sonunda maddi olarak eşim zorlandı bosanicam demeye başladı eşim yıllarca anne baba boşanıyor baba ile gorusmuyorlar kardeşlerine annesine bakmış kadın oğlum 30 yaşına geldi birikim yapayım dememiş o kadar sinir oluyorumki ellerinde avucunda yok birde bana gelmiş diyorki sizin düğünden hemen sonra kızımı nisanlayacagim onuda hesap ederek eşimin ustune düğün masraflarını yikmislar en son eşimde para kalmayınca annesi harcama yapmaya başlamış kafasını utuluyor eşimin oda benimkini bende eşime dedimki sen şimdi bana soğuk davrnaiyosun ama evlenince de benden gerdek bekleme dedim böyle davrandigin için olsun ben seni beklerim diyorkavganın sebebi nedir
Resmî nikah için neden bu kadar acele ettiniz
Kimine nişanlım kimine eşim diyorumResmi nikahlı eşinize nişanlım demekten vazgeçmelisiniz. Düğününüz olmasa da siz "evli"siniz.
Aynı evin içine girince, ilişkinize sihirli bir değnek değmeyecek.
evlenmis zaten, nikahlar kıyılmış:)Siz evlenmek zorunda mısınız? Tonla sıkıntı yaşadınız, neden evlenmekte diretiyorsunuz? Yaşadıklarınız az geldi, katmerlisi lazım herhal. Aynen, bi de bunun üstüne yatmayın adamla evlenince, iyice yiyin birbirinizi, dibini sünnetleyin, çöpe gitmesin günah.
evlenmis zaten, nikahlar kıyılmış:)
Ama damat kirmizi kart yemis gerdek yasak
kendisini bir obje olarak gormesi ve erkegi o sekilde cezalandirmak istemesi cok aci
Sizin gibi dusunemiyorum üzgünüm cezalandırmaktan çok gerçekten soğudum hani deseki ben yapamicam hiç üzülmem
Düğünüm var benim anlamıyon mu nikahlar kıyılıyor bu pıızıtesievlenmis zaten, nikahlar kıyılmış:)
Ama damat kirmizi kart yemis gerdek yasak
kendisini bir obje olarak gormesi ve erkegi o sekilde cezalandirmak istemesi cok acinasi.
bekleyecekse madem neden soğuk davranıyor ki eşiniz biraz değişik gibi kusura bakmayınBiz gayet anlaşarak birbirimizi severek ailelerin onayıyla 1 senelik ilişkide nisanlandik benim isyerimde şartlar ağırdı resmi nikah teklifinde bulundu erken dedim ilk başta kabul etmedim fakat babamda istemiyordu onay verdi.Mahkemeye verecektim aslında isyerimi.Nikah yaptık.Yilbasi gelmeden zam gelmeden eşya alalım demeye başladılar.Alindi fakat onların adetlerine göre herşey ortak alinirmis bizde de kız tarafı mutfak eşyası ve yatak odası alır sadece bunu eşim problem etmedi ama annesinden özellikle çok baskı gördüm hata ettim gördüğüm baskıyı eşime gösterdim ve en sonunda maddi olarak eşim zorlandı bosanicam demeye başladı eşim yıllarca anne baba boşanıyor baba ile gorusmuyorlar kardeşlerine annesine bakmış kadın oğlum 30 yaşına geldi birikim yapayım dememiş o kadar sinir oluyorumki ellerinde avucunda yok birde bana gelmiş diyorki sizin düğünden hemen sonra kızımı nisanlayacagim onuda hesap ederek eşimin ustune düğün masraflarını yikmislar en son eşimde para kalmayınca annesi harcama yapmaya başlamış kafasını utuluyor eşimin oda benimkini bende eşime dedimki sen şimdi bana soğuk davrnaiyosun ama evlenince de benden gerdek bekleme dedim böyle davrandigin için olsun ben seni beklerim diyor
bu cumaDüğünüm var benim anlamıyon mu nikahlar kıyılıyor bu pıızıtesi
Boşanıp,nafaka almak isteyen üye değil mi bu üye?Resmi nikahlı eşinize nişanlım demekten vazgeçmelisiniz. Düğününüz olmasa da siz "evli"siniz.
Aynı evin içine girince, ilişkinize sihirli bir değnek değmeyecek.
Aynı eve girmenize gerek yok. Fragman şimdiden belli zaten. Neden boşanmıyorsunuz?
Evet.Boşanıp,nafaka almak isteyen üye değil mi bu üye?
ozaman is dolandırıcılığa girer.Boşanıp,nafaka almak isteyen üye değil mi bu üye?
Evlendikten sonra vermedim kocam beni aldattı diye konu açmak zorunda kalırsınız inat uğrunaNişanlımla sevgiliyken ve nisanlaninca gayet güzel bir ilişkimiz oldu.Cogu kişi bizi kisikandi.Gel gelelim düğün yaklaştı ve tamamen onun ailesinden çok az bizdende sorun var bana karşı soğuk mesafeli davranıyor kavga etmeyelim diye nişanlım düğünüme çok az kaldı afedersiniz benim bu adamla bırakın gerdeğe girmeyi sarılmak bile istemiyorum bunu yüzüne de söyledim.Ben sana soğuk davraniyorsam nedenini düşün diyor.Ben seni beklerim diyor ama ben sanki onu cezalandirmak ister gibi onunla yatmak istemiyorum ve evlilikte cinselligin önemli olduğunu biliyorum ve onunla ilişkiye girmezsem intikam hırsından nasil olur ? Kafam allak bullak yardım edin.Akil fikir verin.
Evlendikten sonra vermedim kocam beni aldattı diye konu açmak zorunda kalırsınız inat uğruna
Gelinlik bile almayan/aldırmayan adamı koca diye yanında tutsa ne tutmasa ne"Dul kadın" demesinler diye yazarsa şaşırmam.
ciftlerin askla sehvetle duygularla seks yapmasıniEvlendikten sonra vermedim kocam beni aldattı diye konu açmak zorunda kalırsınız inat uğruna
Bunun konu akışıyla ilgisi ne?Cogu kişi bizi kisikandi.
Yavv derdi gelinlik değil ki,geçenlerde bana çok çektirdiler,bosanip nafaka almak istiyorum diye bir konu açmıştı.Ne yapmak istediğini kendi de bilmiyor.Gelinlik bile almayan/aldırmayan adamı koca diye yanında tutsa ne tutmasa ne