- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Sürekli düğün hazırlığı yapıyor iki taraftaResmi nikahinizin da yapildigini yazsaydiniz keske.
Nişanlım bana soğuk davranıyor düğüne kadar soğuk davranicam kavga ediyoruz dedi bende yüzüne o zaman gerdekte isteme dedim ben beklerim sıkıntı değil diyorNe demek istediğini anlamadım bence otur baştan yaz. Kim kime soğuk davranıyor. Kim kime küs anlamadım ben
“Ben istemiyorum, ayrilalim” dediginiz an her sey durdurulur.Sürekli düğün hazırlığı yapıyor iki tarafta
Çok karısık yazmıssın anlamadımNişanlımla sevgiliyken ve nisanlaninca gayet güzel bir ilişkimiz oldu.Cogu kişi bizi kisikandi.Gel gelelim düğün yaklaştı ve tamamen onun ailesinden çok az bizdende sorun var bana karşı soğuk mesafeli davranıyor kavga etmeyelim diye nişanlım düğünüme çok az kaldı afedersiniz benim bu adamla bırakın gerdeğe girmeyi sarılmak bile istemiyorum bunu yüzüne de söyledim.Ben sana soğuk davraniyorsam nedenini düşün diyor.Ben seni beklerim diyor ama ben sanki onu cezalandirmak ister gibi onunla yatmak istemiyorum ve evlilikte cinselligin önemli olduğunu biliyorum ve onunla ilişkiye girmezsem intikam hırsından nasil olur ? Kafam allak bullak yardım edin.Akil fikir verin.
Evet o benim bu sıralar normal degilimne değişik tipler var ya Allahim cesit cesit yaratmissin kurban oldugum
Siz evlenmek zorunda mısınız? Tonla sıkıntı yaşadınız, neden evlenmekte diretiyorsunuz? Yaşadıklarınız az geldi, katmerlisi lazım herhal. Aynen, bi de bunun üstüne yatmayın adamla evlenince, iyice yiyin birbirinizi, dibini sünnetleyin, çöpe gitmesin günah.Nişanlımla sevgiliyken ve nisanlaninca gayet güzel bir ilişkimiz oldu.Cogu kişi bizi kisikandi.Gel gelelim düğün yaklaştı ve tamamen onun ailesinden çok az bizdende sorun var bana karşı soğuk mesafeli davranıyor kavga etmeyelim diye nişanlım düğünüme çok az kaldı afedersiniz benim bu adamla bırakın gerdeğe girmeyi sarılmak bile istemiyorum bunu yüzüne de söyledim.Ben sana soğuk davraniyorsam nedenini düşün diyor.Ben seni beklerim diyor ama ben sanki onu cezalandirmak ister gibi onunla yatmak istemiyorum ve evlilikte cinselligin önemli olduğunu biliyorum ve onunla ilişkiye girmezsem intikam hırsından nasil olur ? Kafam allak bullak yardım edin.Akil fikir verin.
Sorun varsa neden evleniyorsunNişanlımla sevgiliyken ve nisanlaninca gayet güzel bir ilişkimiz oldu.Cogu kişi bizi kisikandi.Gel gelelim düğün yaklaştı ve tamamen onun ailesinden çok az bizdende sorun var bana karşı soğuk mesafeli davranıyor kavga etmeyelim diye nişanlım düğünüme çok az kaldı afedersiniz benim bu adamla bırakın gerdeğe girmeyi sarılmak bile istemiyorum bunu yüzüne de söyledim.Ben sana soğuk davraniyorsam nedenini düşün diyor.Ben seni beklerim diyor ama ben sanki onu cezalandirmak ister gibi onunla yatmak istemiyorum ve evlilikte cinselligin önemli olduğunu biliyorum ve onunla ilişkiye girmezsem intikam hırsından nasil olur ? Kafam allak bullak yardım edin.Akil fikir verin.
Bilmiyorum ki 20 aydır birlikteyiz son 2 ay 1 ay uzulmekle geçti ve son zamanlarda ona karşı kin nefret oluşmaya başladı bendeSorun varsa neden evleniyorsunevlenince sihirli değnek değecekte herşey güllük gülistanlık mı olacak yoksa
Böyle değildik İste ne olduysa değişti mesela yumusamiyor dediğim dedik caldigim düdük ben itiraz edince iyi sen bilirsin diyorSiz evlenmek zorunda mısınız? Tonla sıkıntı yaşadınız, neden evlenmekte diretiyorsunuz? Yaşadıklarınız az geldi, katmerlisi lazım herhal. Aynen, bi de bunun üstüne yatmayın adamla evlenince, iyice yiyin birbirinizi, dibini sünnetleyin, çöpe gitmesin günah.
Sakın evlenme çok mutsuz olursun...Bilmiyorum ki 20 aydır birlikteyiz son 2 ay 1 ay uzulmekle geçti ve son zamanlarda ona karşı kin nefret oluşmaya başladı bende
Sorun da burada eminim ki nikah olmazsa benden ayrılirdi oda düğünden 8 ay önce resmi nikah yaptıkSakın evlenme çok mutsuz olursun...
Nasılsın böyle değildiniz? Tonla konunuz var adam ve ailesi ile alakalı.Böyle değildik İste ne olduysa değişti mesela yumusamiyor dediğim dedik caldigim düdük ben itiraz edince iyi sen bilirsin diyor
Bunu nasıl anladınız? Mesala ne oldu?.Cogu kişi bizi kisikandi
kavganın sebebi nedirNişanlım bana soğuk davranıyor düğüne kadar soğuk davranicam kavga ediyoruz dedi bende yüzüne o zaman gerdekte isteme dedim ben beklerim sıkıntı değil diyor
Nişanlım beni görmeye geldi.İlk tanisitgimzida 1 aylık sevgiliydik.Uzaktan sonra gözümün içine bakar dibimden ayrilmazdi.Ne dersem unutmaz ne desem yapardı.Boyle birisiydi.Bunu nasıl anladınız? Mesala ne oldu?
"Çoğu kişi bizi kıskandı" yazmışsınız, yani bu cümleden eşin seni değil, başkaları sizi kıskanmış diye anladım ben.Nişanlım beni görmeye geldi.İlk tanisitgimzida 1 aylık sevgiliydik.Uzaktan sonra gözümün içine bakar dibimden ayrilmazdi.Ne dersem unutmaz ne desem yapardı.Boyle birisiydi.