• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kan pıhtılaşma sonucuma bakar mısınız kızlar?? düşük-kürtaj oldu

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
184
56
98
1.5 ay önce kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum. Doktor söylemedi ama buradan öğrendiğim bilgilerle gittim kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve genetik doktorunun önemli dediği bir sonuç çıkmış. Gebelik olması ve sağlıklı ilerlemesi için doğru kan sulandırıcı dozunu bulmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_9273.jpeg
    IMG_9273.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 34
1.5 ay önce kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum. Doktor söylemedi ama buradan öğrendiğim bilgilerle gittim kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve genetik doktorunun önemli dediği bir sonuç çıkmış. Gebelik olması ve sağlıklı ilerlemesi için doğru kan sulandırıcı dozunu bulmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum🙏🏻🙏🏻
süreci doktorunuzla ilerletmeniz daha doğru olacaktır.
Benimde pıhtılaşma çıkmıştı. Doktor regl bittikten sonra aspirin başlatmıştı. Gebelik şüphesi olur olmazda oksapar kan sulandırıcı başladık.

süreci doktorunuzla ilerletmeniz daha doğru olacaktır.
Benimde pıhtılaşma çıkmıştı. Doktor regl bittikten sonra aspirin başlatmıştı. Gebelik şüphesi olur olmazda oksapar kan sulandırıcı başladık
Randevu aldım ama gitmeden araştırmak istedim. Teşekkür ederim😇

doğru dozu doktorunuz ayarlar zaten mutlaka danışarak ilerleyin. Bende de var hamile kaldığımdan beri oksapar iğne kullanıyorum.

doğru dozu doktorunuz ayarlar zaten mutlaka danışarak ilerleyin. Bende de var hamile kaldığımdan beri oksapar iğne kullanıyorum.
1.5 ay önce kürtaj oldum o hamileliğimde doktora sormuştum asprin kullanmama gerek var mı diye, ortada test yoktu gerek yok dedi. Çoğu doktor bu konuda gereklilik duymuyor teste bile.. simdi kendimce iyi bulduğum bir doktordan randevu aldım ona görüneceğim artık

1.5 ay önce kürtaj oldum o hamileliğimde doktora sormuştum asprin kullanmama gerek var mı diye, ortada test yoktu gerek yok dedi. Çoğu doktor bu konuda gereklilik duymuyor teste bile.. simdi kendimce iyi bulduğum bir doktordan randevu aldım ona görüneceğim artık
Doktor çok önemli kesinlikle benim de ilk gittiğim gerek yok bu sonuçla düşük olmaz dedi. Sonra iki farklı doktora daha gittim ikisi de önerdi

Back