Dr’una yazdım ama cevap vermiyor gittim ilgi sıfır geçer geçer diyor kullandığım mama hipp comboticMerhaba hanımlar lütfen konum taşınmasın
Bebeğim uzun zamandır kabız kaç dr a yazdım cevap vermiyor oğlum perişan oldu ıkınmaktan bildiğiniz çok iyi bi çocuk dr var mı hanımlar ağla ağla bi hal oldu çocuğum
Daha 1 aylık çocuğum muayene bundan 2 hafta önce etmiştiMuayene oldu mu? Sadece yazdınız mı? Ne kadarlık çocugunuz?
Muayne olmuştu 2 hafta önce sadece damla verdi ama işe yaramıyorMuayene oldu mu? Sadece yazdınız mı? Ne kadarlık çocugunuz?
1 aylık dahaBebek kac aylik?
1 aylık daha vermek doğru olur mu bilmiyor dr cevap ta vermiyor ne yapacağımı şaşırdımduphalac alıp kullandınız mu ? On gün de bir lavma yaptırmaya götürürdüm çocuğum okunmayı bilmezdi ama bize çare oldu
1 aylık daha
Nasıl yani bebek ne zamandır kakasını yapmıyor?Daha 1 aylık çocuğum muayene bundan 2 hafta önce etmişti
Muayne olmuştu 2 hafta önce sadece damla verdi ama işe yaramıyor
Benim oğlumda öyleydi acildeki doktor bunu verdi...1.5 ayliktiMerhaba hanımlar lütfen konum taşınmasın
Bebeğim uzun zamandır kabız kaç dr a yazdım cevap vermiyor oğlum perişan oldu ıkınmaktan bildiğiniz çok iyi bi çocuk dr var mı hanımlar ağla ağla bi hal oldu çocuğum
Başkent üniversitesi hastanesi mavişehir ..prof Onur Sakallioglu ...Merhaba hanımlar lütfen konum taşınmasın
Kaç gündür yapmiyor1 aylık daha
2 günde bir ama o kadar kabız ki çok ufak top gibi geliyor biraz biraz o kadar ama canı çok yanıyor farkındayımKaç gündür yapmiyor