Lütfen İzmir de çok iyi bebek doktoru önerisin de bulunun lütfen

monolok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
85
67
28
Merhaba hanımlar lütfen konum taşınmasın
Bebeğim uzun zamandır kabız kaç dr a yazdım cevap vermiyor oğlum perişan oldu ıkınmaktan bildiğiniz çok iyi bi çocuk dr var mı hanımlar ağla ağla bi hal oldu çocuğum

Dr’una yazdım ama cevap vermiyor gittim ilgi sıfır geçer geçer diyor kullandığım mama hipp combotic

duphalac alıp kullandınız mu ? On gün de bir lavma yaptırmaya götürürdüm çocuğum okunmayı bilmezdi ama bize çare oldu

Anne sutuyle besleniyosa yapacak hic bisey yok. Araştırma hastanesinden tutun da ozel muayene kadar gittim. Ultrasona soktular bebegimi.

Duzenli olarak biogaia vereceksiniz(hergun ayni saat)
Saglik ocaginin verdigi d vitamini yerine ocean d3 alacaksiniz
10 gun kaka yapmazsa cocuk acilden giris yapip lavman uygulatacaksiniz

Geçmiş olsun. Uygun prebiyotiği vereceksiniz. Lactocol, biogaia, maflor gibi... Bir de siz de çok streslisiniz biraz daha sakinleyin lütfen. Umarım iyi bir doktor bulursunuz.

10 günü geçtiyse acilde bi röntgenle bakılıp lavman verilebilir.

Benim oğlumda öyleydi acildeki doktor bunu verdi...1.5 aylikti

Eklentiler

• images.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
Başkent üniversitesi hastanesi mavişehir ..prof Onur Sakallioglu ...

Bebek 1 aylık anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal. Sizinki mama alıyormuş emin değilim. Benim oğlum 3 aydan sonra aşırı kabız olurdu. Duphalacla çözdük ama o zaman 9 aylıktı. Siz burda yazılan ilaçları vs kafanıza göre almayın. Gaz çıkarabiliyor mu? Kaç gündür kaka yapmıyor? Bunlar önemli şeyler. Mama olarak da alerji maması kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…