LÜTFEN İSTANBUL'DA EPİLASYON MERKEZİ TAVSİYELERİNİZ, TECRÜBELERİNİZ!!

queenly_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
535
658
33
Hanımlar merhaba,

Epilasyon konusu uzun zamandır duyduğum, araştırdığım, her kafadan bir ses çıkan konu oldu kaldı.
Alex, diod, IPL diyen var, asla onu kullanma diyen, yok ben memnun kaldım diyen..
Hangi cihazı öneriyorsunuz?
Nerelerden memnun kaldınız ve kalmadınız?
İstanbul Avrupa Yakası'nda nereleri önerirsiniz?
Ne ücret ödediniz?

Bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. Hem de benim gibi düşünen arkadaşlara faydalı olur.
Sevgiler,

Sert ve siyah tüyler için alex daha iyi. Diod genelde daha ince tüyler için kullanılıyor. Ben istanbulda değilim malesef yardımcı olamayacağım o konuda

Bu konuda tecrübeli biri olarak ben IPL öneriyorum..Alexandrite,söylenildiği gibi kalın ve sert kıllarda etki ediyor ama ya sonrası.Ama IPL ile başlarsanız hepsinde sonuç alabilirsiniz..
IPL için (ütüleme deniyor doğru biliyorsam) lazer değil, ışındır diyorlar. Burada bir arkadaşım var 1 yıla yakın gitti ve şu an geri dönmüş tüyleri var. Siz IPL denediniz mi ve ne sonuç aldınız?
Bu arada konuyu taşıdığınız için teşekkürler, yanlış yerde olduğunu farketmemiştim. :)

IPL (intense pulse light – yoğun ışık darbesi) lazer epilasyon, kalıcı olarak istenmeyen tüylerden arınma yöntemidir.Ben yıllarca güzellik merkezlerinde lazer uyguladım.Hemşireyim aynı zamanda.Ütüleme daha sonradan çıkan bir yöntem.ALex ve IPL kullanmış,uygulamış birisi olarak ben şahsi fikrimi söyledim tecrübelerime dayanarak..Ama IPL cihazınında,uygulayıcının başarısıda sonuç almanızda önemli tabiki..

DHARMAMED`E KESINLIKLE GITMEYIN!
Bugün saat 3`teki lazer epilasyon bilgi alma randevuma 1`de gittim ve erken gittigim icin simdi islemdeler dediler, birazdan aliriz. Biraz degil 1 saat gectikten sonra benden once gelen tum hastalari bitmesine ragmen beni almadilar ve benden sonra gelen randevusiz kisiyi almaya kalktiklarinda, durumu kendilerine belirttim. Resepsiyonist hanimlar estetisyenlerden kisa boylu sari sacli olanina durumu soylediler fakat kendisi saygisiz bir sekilde `vakti yok deyin ya, beklerse beklesin` diyerek beni geri cevirdi. Madem vaktiniz yoktu, benden sonra gelen randevusuz hastayi nasil aliyorsunuz? Madem saat 3e kadar bekleteceksiniz, neden birazdan islemden cikinca sizi alacagiz diyorsunuz? Onlar kadar saygisiz olmadigim icin derhal Göztepe subesini terkettim. Iyi ki sadece bilgi almaya gittigimde bu yuzlerini gosterdiler de böyle saygisiz bir kurumla isleme baslamadim. Musterinin yuzune karsi surekli bir`tabi efendim, aynen efendim, ahhahhahha` yalanci gülümsemeler, arkasindan da terbiyesizce laflar. O sinirle ciktim gittim sadece...

........

Çok kararsız olmamın sebebi bu.. O kadar çok yer, fikir, yöntem var ki! Ben de Epiderm'i aradım anlatıyorum böyle böyle daha önce bilgi almıştım ama. Bi susarsanız ben lafımı bitirip anlatacağım! dedi. :) Oysa ki ben x şubenizle görüştüm aslında şunu denediler vs. diyordum. Vazgeçtim. Aynı şekilde Etic Point.. Yanee en iyisi bizim yaptığımız diyen bir banko elemanı. Seans ücreti vermiyoruz, 10 senastan aşağı da bitmez. İlla seans istiyorsanız da 3 seansta paket parasını çıkartırız dedi direkt.

Şaka gibi gerçekten sizin ve benim anlattıklarımız. Bu insanları ve kurumları böyle ifşa etmeliyiz bence ki yaptıkları yanlarına kalmasın ve istedikleri gibi insanlara davranamayacaklarını öğrensinler. Orada daha fazla ve direkt o estetisyene bir tepki vermeliydim ama o sinirle çektim çıktım.

Az buz paket paraları istemiyorlar, kimse kolay para kazanmıyor. Ya sağlık.. Yanlış ve zararlı bir lazer potansiyel kanser hücrelerini bile tetikler.. Yanıklar.. Bunlar ciddi şeylerdir ne yazık ki ülkemizde çok ucuz ve kontrolsüz bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…