• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen idrar testime bakabilirmisiniz

turuncubiranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
25
7
1
31
İdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir bakın

Eklentiler

• 2DAE9F5F-DC6C-4FB9-967A-4E89D726EAA4.jpeg
    2DAE9F5F-DC6C-4FB9-967A-4E89D726EAA4.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 39
Allah razı olsun gerçekten bilemedim bir oğlum var araları 12 sene olacak o yüzden korkuyorum. Dış gebelik falan diye aklım çıkıyor.

İdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir bakın
Hayırlı olsun gözünüz aydın var görünüyor darısı başıma inşallah 🥹

İdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir ba
Allah razı olsun 🌸 çok sağol . 🧡
Adete kaç kala pozitif çıktı.benim önceki gebelikler de adete iki yada 3 klaa çıkıyordu ama adetim duzenliydi ozaman şimdi 25 ile 33 gün arası oluyorum iki gün test yaptım çizgi göremedim fener tutunca ince çizgi vardı kuruma dir diye attım bugün tekrardan yapacam banada dua et ne olur ya.bugun 27.gun dongudeyim varsa çıkar diye umut ediyorum

Ben reglim geçtikten sonra yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 gün geçmişti test böyle çıktı. şuan 1 hafta geçti.

Back