Lütfen hormon testime bakar mısınız anlayan birileri var mı

nazan80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
20
10
38
31
Hormon testi yaptırdım pazartesi gidicem şonuçları göstermeye o zamana kadar anlayan veya doktor olanlar var mıdır yardımcı olmak isteyen. Ben 6 7 aydır deniyoruz birşey olmadı doktor benden ve eşimden test istedi ben yaptırdım test çıktı eşimde yarın yaptırıcak inşallah

Sadece prolaktin var burada normal görünüyor. Amh, fsh, Estradiol önemli onlar kaç acaba?

Sadece prolaktin var burada normal görünüyor. Amh, fsh, Estradiol önemli onlar kaç acaba?
Onlarında resimlerini ekledim bakar mısınız rica etsem onlarada

Eklentiler

• Screenshot_20200911-145134.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20200911-145143.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 61
Adetimin 3.günğ yaptırdım dün yani

Nerden biliyosun öyle düşündüklerini canım yüzüne mi dediler?
Laf arası espriyle söyledi kayınvalidem benbde dedim senin oğlun kısırdır şok oldum böyle bi söyleme sonra sinirimi anladı ama asla afetmicem bu konuda. İçime hep endişe düşürdü ondan dolayı gittim bu testleri yaptırmaya karar verdim. Hemde vakit kaybetmemek için

Gerçekten mi ayy çok çok teşekkür ederim
Kahınvalidem ve eşim bende sorun olduğunu düşünüyorlardı çünkü
Herseyi kadına atıyorlar klasik Eşiniz sperm tahlili yaptırsin. Sorun kendisinde olabilir. Ayrica çok zaman olmamis. Bekletirler sizi. Yumurtlama günlerine dikkat edin. Adet bittiği gibi gün aşırı ilişki yaşayın. O zaman yumurtlama günlerini kaçırmamis olursunuz.

Birde sepepsiz kısırlık diye bişey de var ikinizde de sıkıntı yoktur ama yinede olmaz.

Kadının kısırı olmaz, kusuru olur. Bu testler vücudunun hamileliğe uygun olduğunu gösterse bile yetersiz. Doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırman lazım. Yumurtalarının kalitesi de önemli, belki olgun değiller, belki pco görüntüsü var. Rahim filmi ile bakılmalı belki tüplerin tıkalı, belki septum var. Yetersiz sadece bunlar aslında. Kadınların ki çok ince detaylar, erkekler sperm testi sadece.

Aynen dediğiniz gibi... Pazartesi eşimde verecek onu bekliyorum çünkü ilişki perizi yapılması gerekliymiş, ondan sonra da haftalık ilişki düzeyini 3 4 yapılması gerektiğini öğrendim ona da dikkat edicem

Birde sepepsiz kısırlık diye bişey de var ikinizde de sıkıntı yoktur ama yinede olmaz.
Ay rabbim korusun inşallah öyle olmaz rabbim neyi nasıl nasip ederse gerçi yapacaj birşeyim iz de yok rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Gittiğim doktor bu test sonuçlarına bakıp belki benden bir test daha istiyebikceğini söylemişti herhalde sizin dediklerinizden birini istiyebilir demekki

Gittiğim doktor bu test sonuçlarına bakıp belki benden bir test daha istiyebikceğini söylemişti herhalde sizin dediklerinizden birini istiyebilir demekki
Amh olabilir. Onun dışında takip ultrasonla yapılıyor, rahim filmi ilaçla. Smear testi de yaptırmanı öneririm bunlar önemli testler

Ay rabbim korusun inşallah öyle olmaz rabbim neyi nasıl nasip ederse gerçi yapacaj birşeyim iz de yok rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Bunların icinde bende varım. Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…