Onlarında resimlerini ekledim bakar mısınız rica etsem onlaradaSadece prolaktin var burada normal görünüyor. Amh, fsh, Estradiol önemli onlar kaç acaba?
Sonuçların gayet iyi görünüyor fsh falan özellikle. Fsh yüksek olsaydı 15 falan gibi rezerv düşük denebilirdi ama sizin 3 çok iyi bence. Amh ye bakilmamis onada kesinlikle baktırın rezervinizi daha net anlarsınız. Ama adetli mi yapildi bu terstler oda önemliEki Görüntüle 2688794 Eki Görüntüle 2688794
Onlarında resimlerini ekledim bakar mısınız rica etsem onlarada
Adetimin 3.günğ yaptırdım dün yaniSonuçların gayet iyi görünüyor fsh falan özellikle. Fsh yüksek olsaydı 15 falan gibi rezerv düşük denebilirdi ama sizin 3 çok iyi bence. Amh ye bakilmamis onada kesinlikle baktırın rezervinizi daha net anlarsınız. Ama adetli mi yapildi bu terstler oda önemli
Anladığım kadarıyla gayet güzel sonuçlarınız Rahat olunAdetimin 3.günğ yaptırdım dün yani
Gerçekten mi ayy çok çok teşekkür ederimGayet normal sonuçlar bence
Nerden biliyosun öyle düşündüklerini canım yüzüne mi dediler?Gerçekten mi ayy çok çok teşekkür ederim
Kahınvalidem ve eşim bende sorun olduğunu düşünüyorlardı çünkü
Laf arası espriyle söyledi kayınvalidem benbde dedim senin oğlun kısırdır şok oldum böyle bi söyleme sonra sinirimi anladı ama asla afetmicem bu konuda. İçime hep endişe düşürdü ondan dolayı gittim bu testleri yaptırmaya karar verdim. Hemde vakit kaybetmemek içinNerden biliyosun öyle düşündüklerini canım yüzüne mi dediler?
Herseyi kadına atıyorlar klasikGerçekten mi ayy çok çok teşekkür ederim
Kahınvalidem ve eşim bende sorun olduğunu düşünüyorlardı çünkü
Birde sepepsiz kısırlık diye bişey de var ikinizde de sıkıntı yoktur ama yinede olmaz.Laf arası espriyle söyledi kayınvalidem benbde dedim senin oğlun kısırdır şok oldum böyle bi söyleme sonra sinirimi anladı ama asla afetmicem bu konuda. İçime hep endişe düşürdü ondan dolayı gittim bu testleri yaptırmaya karar verdim. Hemde vakit kaybetmemek için
Kadının kısırı olmaz, kusuru olur. Bu testler vücudunun hamileliğe uygun olduğunu gösterse bile yetersiz. Doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırman lazım. Yumurtalarının kalitesi de önemli, belki olgun değiller, belki pco görüntüsü var. Rahim filmi ile bakılmalı belki tüplerin tıkalı, belki septum var. Yetersiz sadece bunlar aslında. Kadınların ki çok ince detaylar, erkekler sperm testi sadece.Laf arası espriyle söyledi kayınvalidem benbde dedim senin oğlun kısırdır şok oldum böyle bi söyleme sonra sinirimi anladı ama asla afetmicem bu konuda. İçime hep endişe düşürdü ondan dolayı gittim bu testleri yaptırmaya karar verdim. Hemde vakit kaybetmemek için
Aynen dediğiniz gibi... Pazartesi eşimde verecek onu bekliyorum çünkü ilişki perizi yapılması gerekliymiş, ondan sonra da haftalık ilişki düzeyini 3 4 yapılması gerektiğini öğrendim ona da dikkat edicemHerseyi kadına atıyorlar klasikEşiniz sperm tahlili yaptırsin. Sorun kendisinde olabilir. Ayrica çok zaman olmamis. Bekletirler sizi. Yumurtlama günlerine dikkat edin. Adet bittiği gibi gün aşırı ilişki yaşayın. O zaman yumurtlama günlerini kaçırmamis olursunuz.
Ay rabbim korusun inşallah öyle olmaz rabbim neyi nasıl nasip ederse gerçi yapacaj birşeyim iz de yok rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahBirde sepepsiz kısırlık diye bişey de var ikinizde de sıkıntı yoktur ama yinede olmaz.
Gittiğim doktor bu test sonuçlarına bakıp belki benden bir test daha istiyebikceğini söylemişti herhalde sizin dediklerinizden birini istiyebilir demekkiKadının kısırı olmaz, kusuru olur. Bu testler vücudunun hamileliğe uygun olduğunu gösterse bile yetersiz. Doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırman lazım. Yumurtalarının kalitesi de önemli, belki olgun değiller, belki pco görüntüsü var. Rahim filmi ile bakılmalı belki tüplerin tıkalı, belki septum var. Yetersiz sadece bunlar aslında. Kadınların ki çok ince detaylar, erkekler sperm testi sadece.
Amh olabilir. Onun dışında takip ultrasonla yapılıyor, rahim filmi ilaçla. Smear testi de yaptırmanı öneririm bunlar önemli testlerGittiğim doktor bu test sonuçlarına bakıp belki benden bir test daha istiyebikceğini söylemişti herhalde sizin dediklerinizden birini istiyebilir demekki
Bunların icinde bende varım. AminnAy rabbim korusun inşallah öyle olmaz rabbim neyi nasıl nasip ederse gerçi yapacaj birşeyim iz de yok rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Dediklerinizi mutlaka doktora sorucam inşallah herşey yolunda gideer en büyük umudum buAmh olabilir. Onun dışında takip ultrasonla yapılıyor, rahim filmi ilaçla. Smear testi de yaptırmanı öneririm bunlar önemli testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?