Sizde mi bekleme süresindesinizBunların icinde bende varım. Aminn![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde mi bekleme süresindesinizBunların icinde bende varım. Aminn![]()
![]()
O dönemleri bitirdim. sizin gibi 6.ayda tüm kontrolleri yaptırmıştım.Esimdede bende de hiç bişey çıkmadı. Genetik test yaptirdik eşime. Sperm dna hasarı cok yüksek çıktı.Hamilelige engel olduğu söylendi. Takviyeyle düşürdük ama yinede doğal yolla olmadı.Oyle böyle derken 2 yıl beklettiler.1 Aşılama oldum tutmadı .Tup bebek tedavisi görüyorum. 10 gün sonra transferim olacak hayırlısıSizde mi bekleme süresindesiniz
Ayy çok sevindimn adınızaaa inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Bu zorlu süreçler sonra bu müjdeli haberler hepimize umut olsun mutluluk getirsinO dönemleri bitirdim. sizin gibi 6.ayda tüm kontrolleri yaptırmıştım.Esimdede bende de hiç bişey çıkmadı. Genetik test yaptirdik eşime. Sperm dna hasarı cok yüksek çıktı.Hamilelige engel olduğu söylendi. Takviyeyle düşürdük ama yinede doğal yolla olmadı.Oyle böyle derken 2 yıl beklettiler.1 Aşılama oldum tutmadı .Tup bebek tedavisi görüyorum. 10 gün sonra transferim olacak hayırlısı![]()
Aminnn inşallah canım ❤Ayy çok sevindimn adınızaaa inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Bu zorlu süreçler sonra bu müjdeli haberler hepimize umut olsun mutluluk getirsin![]()
Aminn canım inşallahAminnn inşallah canım ❤Sizde ins hiç bu yollara girmeden doğal yolla bebeğinize kavuşursunuz
![]()
Canım merhaba hangi şehirde yaşıyorsun testleri özelde mi yaptirdinLaf arası espriyle söyledi kayınvalidem benbde dedim senin oğlun kısırdır şok oldum böyle bi söyleme sonra sinirimi anladı ama asla afetmicem bu konuda. İçime hep endişe düşürdü ondan dolayı gittim bu testleri yaptırmaya karar verdim. Hemde vakit kaybetmemek için
İstanbuldayım canım yok bu testleri devlette yaptırdımCanım merhaba hangi şehirde yaşıyorsun testleri özelde mi yaptirdin
E2 biraz yüksek görünüyor ama yumurtaniz büyüdüğü için olabilir. Bazen kist olduğunu dusunduklerinde yada rezerv azlığında E2 yükseliyor. Amh baktirsaniz çok iyi olur. Sonuçlarıniz iyi fsh falan ozelliklekızlar anlayanlar benimkini de bi yorumlayabilir mi ? teşekkür ederim şimdiden. 3. gün testleri bu arada
teşekkür ederim yorumunuz için. doktor pco görünümü var dedi belki de ondan amh istememiştir diye düşündüm. normalde sağ overimde hep bi kistim olur son iki muayenede çıkmadı.E2 biraz yüksek görünüyor ama yumurtaniz büyüdüğü için olabilir. Bazen kist olduğunu dusunduklerinde yada rezerv azlığında E2 yükseliyor. Amh baktirsaniz çok iyi olur. Sonuçlarıniz iyi fsh falan ozellikle
Yumurta çok o zaman güzel. Ne demekteşekkür ederim yorumunuz için. doktor pco görünümü var dedi belki de ondan amh istememiştir diye düşündüm. normalde sağ overimde hep bi kistim olur son iki muayenede çıkmadı.
bide güzel çatlasalar, tekrardan sağol :) inş sen de istediin sonuçları alırsın, aldıysan da tamamına ersin :)Yumurta çok o zaman güzel. Ne demek![]()
Çok sagol.Yakında transferim olacak. Aminnnbide güzel çatlasalar, tekrardan sağol :) inş sen de istediin sonuçları alırsın, aldıysan da tamamına ersin :)