Lütfen herkes bakabilir mi çok acil

bende 4 aylık ewliyim vajnsms oldum.. ilk gecem oldu snra yapaamdım...

Bu da bana çok dert oluyor..

Ama ben suçu eşime buluyorum beni çok kasıyor strese giriyorum... beni rahatlatck şeyler söyle diyorum sölemiyor... ben aslında yenerim ama eşim bnm dediğimi yapmıyor... kafamı dağıtamıyorum...

eşime diyorumki ilşki esnasında "acımycak aşkım sen benm karımsın ben senin kocanım seni sewiyorum bitti az kaldı aşkım canım btanem herşeym kasma kendini korkma" dese yanii doktor gibi... hani doktr iğne wurr nefes al dern derin kasma bitti der ya onun gibi işte....

öle yanii.. Allah sonumuzu hayır etsin kızlar....

Ewet bu.kesinlikle cok faydali olur cunku benim esim oyle yapiyodu ve boyle yaptigi icinde oldu korkma bitti daha olmadiki falln gibisinden dediiii ve olmustu hatta ben kafam dagilsin diye muzik actim yalinin parcasi calisiyodu adida KASMA kasma kasma kasma kasmadan olur iste... Diye gidiyo parca...
O an.olmustu biz hem sarkiya guluyoruz hem oldu diye

Ne kadar güzel ilk gece yapabilseydim bende keşke sonrasında belki olurdu ama benim herşey ilk gece başladı tatile gideceğimiz için 2 saatlik bir süreç içerisinde denedik aceleye geldi gibi oldu ongün bugündür yok
Eşinin destek olması çok önemli yerinde olmayı çok isterdim. Bence eşinle ciddi anlamda konuşmalısın sana yardımcı olması gereken en önemli insan o. Allah seninde yardımcın olsun canım

Gerçekten çok iyi olabilir bende kulağıma kulaklık takıp bu şarkıyı açıp mı denesem birde

Hımmm keşke ilk gün hiç denemeseydiniz canm yaaa....

bnm ilk gece oldu derken yaniii ilk denedik bizimde aceleye geldi korktm tatile çıkacaktık yapamadık korktm..

Balayında yaptık o da odada maç izlerken oldu...

tv falan aç yatın uzanın dokunun birbirinize kocan sana gzl şeyler sölesin cilveleşin heyecnlandrsın seni... aslında o ilki yapmanız lazım onda korkutucu bşy yok yaniii... yaa tamammen kocalara bağlı kafayı dağıtmak istiyoruz onlarn yardmcı olması lazım...

insan bazen diyorki mllet 14 yaşnda ewleniyor normal doğum yapıyor bizim neyimiz eksik diyorum...

şimdi bikaç arkadaşım daha ewlendi geçen arkadaşmla konuştm 2 haftalık ewli... ben ona sölemedim sorunumu kolay fln dedimki etkilenmesin diye.. kız da baya sorun yaşamış aşmış yapabiliyor ama tam alışamamış.. bnde yeni söledim şaşırdı haliyle bikaç taktik verdi bakalım zamanmz olursa denicez korkmuyorum o kadar artık cesaretlendrmeye çalışıyorum kendimi...

Aaaa süper fikir yaaaaa =))

bunu kesnlkle denicem gerçekten kafa dağıtcğndan emnm =)

Evet haklısın ilk deneme bencede çok önemli. İnşAllah ben her gün her gece dua ediyorum. Bir gün gelecek bende kurtuldum diyeceğim diyorum. O günü heyecanla bekliyorum.
Dediğin gibi bende cesaretlenmeye çalışıyorum.

haftada kaç kere deniyorsunuz?

1 veya 2 defa deniyoruz. Yapamadığımda acı oluyor. Devam etmiyorum. Kötü hissediyorum. Ama onun dışında sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz her gün.

Bence çok fazla sürtnmeye alıştrmayın kendinizi..

hergün deneyin eğer sen çalışmıyorsan...

yavaş yavaş yapmaya çalışsın yara yanık kremi kullanın mesela fito bepanten gibi...

yaa eminim çok kolaydır cesaretimiz yok dün biz de denedik olmadı bugn bi aksilk olmazsa tekrar denycez... bayramda daha çok vaktimiz olcağı için o zamnda gerekrse sabaha kadar denycez...

ewlenen bikaç arkadaşm war üstte olursan daha rahat oluyor diolar henüz denemedim bakalım.. sen dene bari =))

"19 yaşındayım eşim 27 yaşında"

bence vajinismusdan büyük problemlerin var yavrucum ama bana düşmez

ayrıca pedofili eğilimli bir ilişki gibi görsemde canın yanmasın diye söyliyeyim bebek yağı ile birleşme sağlıyabilirsiniz yada oral yolla ıslatırsan birleşmeden sonra zaten kasılma sorunu devam etmez

yani afedersin yatakta birlikte uyuduğu "Adam" ki yavrucuğum sen daha çocuksun amcan yaşında falan vajinismus olmazsa olmaz o ilişkide , bak bir yaşıtın erkeklere ne kadar nazik kibar çocuklar 90larda büyümüş insanlarla sizler bir değilsiniz 19 yaşındaysan sen 95li falansın arada 8 yaş var oda 89lu yapar o feleğin çemberinden geçmiş bir ağbi senin için , yok sevgi dolu sözler dirty talking ikna tahrik ortam bunları ondan bekleme emin ol o nesil zamanında tofaş arabayla orman kenarına gitmiş nesil ah ah kız büyütmek zor

Son düzenleme:

Ben denedim üstte bana rahat gelmedi. Üstte olunca tüm yönetim sende oluyor o yüzden ben onu pek sevemedim. Elimden geldiğince denemeye çalışıyorum. Olucak mı bilmiyorum ama deniyorum.

Ben denedim üstte bana rahat gelmedi. Üstte olunca tüm yönetim sende oluyor o yüzden ben onu pek sevemedim. Elimden geldiğince denemeye çalışıyorum. Olucak mı bilmiyorum ama deniyorum.

hımmm bana da korkutucu geliyor o üstte olmak çnkü ben kendime kıyamam gibi bilemiyorum.. denycm bakalm olck mı...

kendimizi çok şartlıyoruz galiba aslında sorun kafamızda rahat olsak tmm da rahat olamıyoruz işte...

bu millet nasl zewk alıyor bundan diye de düşünyrm yaniii....

Evet kesinlikle katılıyorum. İstiyorum bende yapabilmek ama tereddütü kafamdan atamıyorum kafamı sıfırlamayı nasıl başarıcam bilmiyorum.

Evet kesinlikle katılıyorum. İstiyorum bende yapabilmek ama tereddütü kafamdan atamıyorum kafamı sıfırlamayı nasıl başarıcam bilmiyorum.

Aynen yaaa bu millet yaparken aklına ne getiriyor bi söylesin... ne sıkıcı bişey yaaa her ilişkide zorlanmak adamı da strese sokuyorum... o da napcağını şaşırdı artık....

ben çevremdekilerle paylaşıyorum bana nasıl yapamıyorsun dşye şaşırıyorlar dünyanın en güzel şeyi hiç acımıyor anlamıyorz diolar anlamadımki nasl bişey bu...

Bende de durum aynı. Ben evlenmeden önce böyle bi korkum tedirginliğim yoktu hemde hiç yoktu. Ama o sıra pek haz etmediğim biri evlendi eşimle aynı iş yerinde çalışıyor benimde eski iş yerim aynı zamanda oradan tanıyorum. Yaşı 30'un üzerinde. Balayından grldikten sonra bana ilk gecesini anlattı sanırım ondan etkilendim. Sormadığım halde insanların bu ilk gecelerini anlatma hevesi nedir anlamış değilim.
Bir arkadaşımında ilk gece yanlış şekilde ilişkiye girdikleri için damarı patlamış kanı durduramayıp acile gitmişler. Bunu anlattığında kötü olmuştu kafamı bu iki olay mı karıştırdı diye düşünüyorum ama cevap bulamıyorum.

yahu kendinizden 10 yaş büyük adamlarla denerseniz sonuç böyle olur tabii ki , onlar sizi kendileri gibi bilir sonuçta tecrübeliler sizde ne nerede bilmeden oturup kalkmaya çalışırsanız böyle sakatlıklar çıkar önce bir çift bir birini tanır çok afedersiniz birleşme bir kafada hayal edilir ki uzuvlar hazır olsun ama bakıyorum yok üstünemi çıkayım altınamı ineyim bu kadar basitmi yahu :) o zaman bir birinin üstüne çıkan herkes karı koca olurdu

Eşlerimizin yaşıyla ne ilgisi var anlamadım? Eşim 27 yaşında ama daha önce ne bir ilişkisi nede bir birlikteliği olmamış ikimizde cinsellik anlamında aynı belki birer tık fazla bilgilere sahibiz. Tecrübeli olmak nedir ben anlamıyorum. Öyle birşey yok bu durumu yaşamadıysan eğer zaten bizi anlaman çok güç. Kasların istemsiz kasılması bizim elimizde olan bir durum değil. Biz bu duruma bayılmıyoruz. Sürekli farklı ama işe yarayacak çözümler arıyoruz. Neresi abuktur, neresi saçmalıktır.

ondan olabilir canım benm görümcemde bana kuzenininkini anlatmştı hastanelik olmuş 3 kere yapmışlar kan durmamış falan, snra bana dedi ilişkiden snra denize havuza grme mikrop kaparsın o olur bu olur dedi.. snra bi arkdşmda mikrop kapmış bilmem ne bunlarda etkilemiş olablr beni diye düşünyrm...

aşarız inşallah kolay olur atlatrz inşallah.....

bu konuyu bir psikologla konuşursanız size gerekli açıklamayı yapabilir ben o dalda eğitim almadım ama, gel gelelim psiklog eşinizi tedavi edemeyebilir sonuçta her erkek kendisi bilgisayar oynarken yeni doğmuş kızlarla birlikte olmayı hayal etmiyordur size normal gelmiş olması normal ve sağlıklı bir durum olduğu anlamına gelmez hatta yasal sınırı geçer geçmez evlenmişsiniz zaten düşünmek için çok sebep veriyor 18 yaşınızda yada altındayken size ilgi duyuyormuş yani ve kendisi 25 yaşında üstündeymiş keşke oturup düşünseniz belki artık o kadar şirin gelmiyorsunuzdurda çabalamıyordur yumuşak davranmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…