Lütfen herkes bakabilir mi çok acil

bunun yaşla ilgisi yokki eşimde bende tecrübesiziz ve o bnden 1 yaş byük sadece...

istemsiz olarak kasılma olduğundan çözüm arıyorz nasl ahat olablrz diye....

bu durumu yaşamayan anlamaz....

başlıkta ilişki için anlattım ben bunu siz neden alındınız işte mesela hiç birşeyi okumuyorsunuzda

Kusura bakmayında aynı yaşlardaymışız okuduğum kadarıyla. Siz benim ne zaman evlendiğimi ne zaman tanıştığımı nasıl yaşadığımı nereden biliyorsunuz??
Eşimin bana karşı ne duygusu ne sevgisi nede hareketlerinde değişme olmadı aksine dahada bağlandı bana çünkü benim acı çektiğimi görüyor! Çünkü benim bişeyler yapmaya çalıştığımı ama elimde olmayan bi sebepten dolayı başaramadığımı görüyor. Bu konuda yorum yapmak bence size düşmemiş.
Durumu saçma olarak mı görüyosunuz? Yada size aşırı mı komik geliyor?
İyiki başınıza gelmemiş bu illet o zaman emin olun ki daha yapıcı olurdunuz. Böyle başına buyruk yorum yapan insanları kaldıramıyorum. Ayrıca tedavide görüyorum. Bu durum sandığınız kadar kolay birşey değil ve biz bu durumu yaşayan ilk ve tek insanlar değiliz. Jinekoloji bölümünde milyonlarca insan var. Bu tutumunuz ve yorumlarınız çok yanlış. Biraz olsun anlamaya çalışın. Anlamıyorsanız da saygı duymaya özen gösterin. Yeteri kadar doluyum zaten. Daha da dolmak istemiyorum.
Teşekkürler...

şu yazdıklarının hepsi "atarlar , giderler" zaten yaş ve kuşak farkından aşağı yukarı nasıl bir evlilik belli (pedofiliye dayalı cahilce yapılmış) şurda karışmıyarak yardımcı olmaya çalıştım aslında ama bu size müstehak bu kafayla zaten herşeyi zor yaparsanız allahtan ki size ilişkiyi reva görmemiş birde kaza ile çocuk yaparsanız çekeceği acıları büyüyene kadar akıl etmek dahi istemiyorum elinizde her neyse size iyi denemeler iyi eğlenceler

Ne yaşantım ne yaşadıklarım nede yaşayacaklarım hakkında en ufak yorum dahi yapmak size düşmez. Terbiyenizi takının. Madem bilmiyorsunuz. Bildiğiniz konuşar hakkında yorum yapın. Nasıl insanlar var. Allah düşürmesin. Bu söylediklerinizde elbet sizden çıkar merak etmeyin. Bu yüzden Allah'a havale edip daha fazla sizinle konuşmak istemiyorum. Rabb'im öyle bir dert verir ki şaşar kalırsınız kendi derdinize. Bu yüzden bence siz düşüncelerinizi değiştirin ki yazık olmasın sizede..

haklısın çocuk sevicileri itham ettiğim için allah bana çok büyük toplumsal bir dert verdi tekrar bravo toplumumuzu çocuk gelin anlayışında birinciliğe taşıyorsunuz helal size çocuklar durmak yok yola devam

Bir sorunu olan ve buna çözüm arayan birine ağır konuşmuyor musunuz sizce de? Pedofili sizin bizim burada yargılamamızla bitmeyecek nasılsa. Şuncacık kızı neden üzelim? Eminim o da erken yaşta evlenmiş olmanın sıkıntısını çekip inşallah olursa kendi kızına aynı şeyi yaşatmayacak ve okuyup işini eline aldıktan sonra, belli bir yaşa gelince evlenmesini sağlayacaktır. Fakat onun ve evli olduğu adam hakkında böyle yorumlar yapmak ne onun sorununu çözer ne de size bir zafer kazandırır.

vajinusmussan bile normal doğum yapabilirsin, yeter ki cesaretli ol, kendini hazırla

Bende öyle biliyordum fakat çoğu kişi sezeryan olacağını söyledi. Sadece merak ettiğim için öğrenmek istedim çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…