Lütfen herkes bakabilir mi çok acil

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
73
Merhaba hanımlar,
Ben sitede yeniyim.
19 yaşında 4 aylık evliyim çok büyük bir sorunum var
Vajinismusum sanırım.
Evlenmeden önce İlk gece korkusu olan biri kesinlikle değildim. Ama gelin görün kii evlendiğim gün cinsel birleşme sırasında kendimi çok kastığım için penisin sertliğinden korktum. 4 aydır ne yapacağımı bilmez durumdayım. Eşim 27 yaşında çokta anlayışlı Allah razı olsun hiç bir zaman zorlama olmadı. Ama ikimizde bebek istiyoruz. Sürtünme yoluyla hamile kalan var mı aranızda?
Bu durumu yaşayanları duydum ve araştırdım düşük bir ihtimal veriyorlar.
25 ağustosta adet gördüm adetlerim az buçuk düzensiz. 4-5 gün adet görüyorum. Eşimle adetim bittikten sonra birçok kez sürtünme yoluyla ilişkiye girdik vajinama boşaldı. İlk kez değil her ilişki sonunda vajinama boşalmasını istiyoruz ikimizde ve o şekilde oluyor. bu ayın 24'ünde adet olmam gerekiyordu ama 5 gün gecikti adet olmadım. Adetimin günü gelmeden 2 gün önce test yaptım ama nefatif çıktı. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı?
Hamileliğin 6-7'inci haftalarında bebeğin kalp atışlarını hissetme ihtimali nedir? Hisseden varmı?

Bende artık gerçek bir birliktelik ve bebek istiyorum. Ne olur bu gibi durum yaşayanlar bana yardım edin kimseye derdimi anlatamıyorum ve psikolojim bozulmak üzere. Psikiyatra gittim nefes ve bir kaç hareket egzersiziyle birlikte vajinamı aynayla incelememi istedi ama ben bunu yapamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler

oncelıkle geçmiş olsun canım bende ıkı ay öncesine kadar vajınusmus hastasıydım ve ıkı yıllık evloyım bır yasındada oğlum isteyerek olmadı ama hamdolsun Allah evlat nasıp etti vajınama bosaldıgı için.ben egzesrzı yapamıyorum dıyıp arkaya atma oncelıkle su ılletten kurtul eşim anlayışlı deyıp saklanma arkasına lütfen her erkek bir degıl kımı kırk yıl bekler kımı kırkgun. Ikıncı ayında bosananıda duydum kırkbes yasında rahım kanserı olduğu için yenmek zorunda kalan bir teyzeyide duydum.istersen yardımcı olabılırım bende bu sitede yardım eden bi bacım sayesınde yendim.

soruna gelınce bir hafta dolsun öyle test yap kanda daha erken çıkar sağlık ocağında kan testi yaptırabılırsın

Ne kadar şanslısın Allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah.
Evet hep arkasına saklanıyorum. Ama artık birşey olsun ve çok cesaretli olup başarayım istiyorum. Çok teşekkür ederim cevabın için

aminn
yardım istersen burdayım unutma.çok kadın basardı bende dahıl sende basarabılırsın

Çok merak ettim nasıl başardın nasıl yendin korkunu anlatabilir misin?
Bu soruyu sorabileceğim hiç kimse yok etrafımda. Kimseye durumumu anlatmadım.
ilk başta eskı benlığıme kavuşmak istedım neşeli mutlu.sonra sevdıgım adam ve bakir kocam kendınk bana saklamıs bi adama bunu yapamazdım her erkek gibi cinsel hayatı olmalıydı tamam çok anlayışlı olmasada olur bunun için evlenmedım senınle falan diyordu amanekadrda olsa eksikliğini ben yasıyordum.kendkmk yetersi başarısız işe yaramaz biri gibigoruyırdum bunlardan yoruldum banada egzersuzler çok zor gwldıama bu siteye denk geldım bır ay kadar jinekoloji bolumu var orda bu vajınusnus baslıhına rastladım ordakı sayfaları okudum okudukca yanlız ılmadıgımı ve caresının var oldugnu gordum basaranları okudukca gaza geldım yardım edenlerden birine mesaj atıp yardım istedim ıkı bucuk haftada hallettik yeyerki iste yaılmayacak bişey degul

bende kımseye anlatamadım ıkı yıl boyunca bilrn tek kişi yardım eden arkadastı .Allah ondan razı olsun

Aynı şeyleri bende düşünüyorum. En çok eşim için üzülüyorum. Başarmam gerek diyorum bugün yapıcam diyorum deniyoruz ben yine kendimi kasıyorum. Sanki kızlığın olduğu bölge beton gibi sertmiş gibi geliyor. Acı değil ama tuhaf bi his tuhaf bi duygu anlatması çok güç.
Parmak egzersizi çok önemli bir nokta o zaman. Bununla mı başlamam gerekiyor?

Birde nasıl hamile kalabildin? Kız olarak mı hamile kaldın? Doğumda mı kızlık zarın yırtıldı? Çok merak ettim?

ilk gece kızlık zarı bozuldu bıdahada birlikte olamadık . Vajınusmus olanlar normal doğum yapamıyor sezeryan oluyor canım.

duvar gibi demi evet hepimizde öyle oluyor cunkı kendımızı kasınca vajına daralıyor .once nefes wgzersızlerı canım.nefes al verırken mum ufler gıbı ver ve ıkın bunu ayna karsısında sureklı dene canım sonrada parmak egzersizlerine geceroz istersen özelden yazarım herleyı sana

ilk gece kızlık zarı bozuldu bıdahada birlikte olamadık . Vajınusmus olanlar normal doğum yapamıyor sezeryan oluyor canım.

Öyle mi Ben sezeryana hiç sıcak bakmayanlardanım. İnşallah ona gerek kalmadan bu sorunu çözebilirim.
Senin ilk gece başarabilmişsin daha sonrasında neden olmadı?

Hemen başlıyorum. Çok teşekkür ederim

Öyle mi Ben sezeryana hiç sıcak bakmayanlardanım. İnşallah ona gerek kalmadan bu sorunu çözebilirim.
Senin ilk gece başarabilmişsin daha sonrasında neden olmadı?
acıda degolde ovtuhaf hıssı hıssedınce ittim eşimi bıdahada yapamadık .sen yeterkı basla yardımcı olucam canım

Bebekten önce bu rahatsızlığı yenmeyi hedefle bence.
Jinekoloji bölümünde sabit konu var.
Birçok hanım birbirine yardımcı oluyor. Oraya bir uğra derim.

Canim ben de 3yillik ewliyim 6ay iliskiye giremedik vajinismusdan..

dolayisi ile cok.bunaliyodum kimseye bise diyemiyodum bide biz soylemistik ailelere esim durmadui anlattti daha olmadi falan diye neler neler..
Ayni soylediklerin bndede oluyodu elimden bisy gelmiyodu doktora gutmeyi dusunmedim bile kendim halltmek istedim cunku hapla ilacla nereye kadar diye dusundum daha sonra 2 ay 3ay 4 ay 5 6 drken 6. Ayda girdik iliskiye nasilmi bilmiyorum

Farkettmedim bile esim guluyo ne oluyo ne guluyin diyorum oldu diyo
Ben nasil.seviniyorum ama ufak bi kan geldi dusumu aldim bacaklarim titredi boyle akinti geliyomus gibi bise oluyo ama bisey yok bizde bebek istiyoduk surtunme yoluyla bbebek olurmu oldu falab diye cok dusunurduk zaten onun.hevesinede oldu

İcime bosalmasini istedim o istekle oldu cok sukur o gunler gecti
Derken bebek istedikten tam 9ay sonra hamile kaldim
Suan 5aylik kizim var
Diyecegim o ki rahat ol
Kasma kendini
Cok dusunmemeye bak
Soyle dusun
Herkeasin oluyo ben nesen yapamayim benim bebegim nedne olmasin gibi gibi
İnsaalh yardimci olmusumdur rabbim gonlune gore versin

MaşaAllah çok şanslısın Rabb'im kızına uzun ömürler versin. İnşAllah senin gibi bende o duyguları yaşarım. Bu gerçekten çok zor birşey. Hep kendime soruyorum herkes yapıyor ben neden yapamayayım diye cesaretlenmek için ama yine denemede yanılma oluyor. Aslında çok cesaretli bir insanım ben ama konu bu olunca tüm cesaretimi toplayamıyorum. Sıra banada gelecek inşAllah. Yardımlarınız söyledikleriniz anlattıklarınız için çok teşekkür ederim

Canim benim kadar cesarersiz olamssin heralde asiri korkak biriyim biri yanimda ohh desin korkarim oderece yani bnm olduysa senin allahin izniyle hayli hayli olur insaalah umitli.oll

Canim benim kadar cesarersiz olamssin heralde asiri korkak biriyim biri yanimda ohh desin korkarim oderece yani bnm olduysa senin allahin izniyle hayli hayli olur insaalah umitli.oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…