destones aşk reçeli tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Haziran 2010 38 0 86 Kayseri 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi destones #1 hayvan koruma federasyonu (HAYTAP) ve ilimizin hayvan derneklerinin başlatmış olduğu bütün kampanyalara lütfen duyarlı olalım.HAYTAP bir kap su ve beni terketme.hayvan dostlarımız için dışarıya biraz yemek ve su bırakmayı unutmayalım...:çok üzgünüm:
hayvan koruma federasyonu (HAYTAP) ve ilimizin hayvan derneklerinin başlatmış olduğu bütün kampanyalara lütfen duyarlı olalım.HAYTAP bir kap su ve beni terketme.hayvan dostlarımız için dışarıya biraz yemek ve su bırakmayı unutmayalım...:çok üzgünüm:
kundelunus Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 65 1 86 İstanbul 18 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi destones #2 Bir yoğurt kabına koyacağımız su, yemediğimiz yemekler kaç tane hayat kurtarır. Hele ki şu sıcaklarda bir yudum su ne kadar önemli onlar için..
Bir yoğurt kabına koyacağımız su, yemediğimiz yemekler kaç tane hayat kurtarır. Hele ki şu sıcaklarda bir yudum su ne kadar önemli onlar için..
Verite Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2006 1.132 40 358 İstanbul 24 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi destones #3 pek ilgi çekmemiş bu konu, çok kötü hayvanların canı yok mu?