Lütfen hamilemiyim biri soylesin

hdjgksigodngkdkf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
8
0
1
19
Ben reglim 4. Gunu ilk cinsel iliskime girdim ve korunmasizdi icime bosalma oldu sanirim bi sefer sonrasinda 4boyunca dogum kontrol hapi ictim(yasmin) simdi kahverengi kanamam var daha 1 hafta oldu lutfen yerlesme kanamasi olmadigini soyleyin

Ben reglim 4. Gunu ilk cinsel iliskime girdim ve korunmasizdi icime bosalma oldu sanirim bi sefer sonrasinda 4boyunca dogum kontrol hapi ictim(yasmin) simdi kahverengi kanamam var daha 1 hafta oldu lutfen yerlesme kanamasi olmadigini soyleyin
Yumurtlama reglin 14. Günü olur reglin 4. Gününde içine boşalırsa eğer bebek olma olasılığı yok çok çok çok az çünkü yumurtalık çatladı ve atıldı yenisinin oluşması 14 gün alıyor. Yerleşme kanaması olduğunu zannetmiyorum şimdi regliniz gecikti mi kaçıncı gündesiniz

Hayır daha yeni bitti adetim bu ayin 7 sinde iliskiye girdim reglimde 8 de bitti ve suan kahverengi leke var azicik

Hayır daha yeni bitti adetim bu ayin 7 sinde iliskiye girdim reglimde 8 de bitti ve suan kahverengi leke var azicik
Ben adetin son bir gün kala ilişkiye girdim korunmasız snra hamile olduğumu öğrendim spermlerin vajina içerisinde 5 gün cnli kaldığıni unutma ama akıntı varmiydi hatırlamıyorum benimde kahverengi akıntım vardı çok hafif ilişkideyken yani

Şuan doğurdum bir aylık oldu kızım valla oluyormuş bende adet hemen biter bitmez hamile kalınmaz diye ilişki oldu
Snra şok geçirdim tabi bu herkeste olucak diye birşey yok ben hiç birşey hissetmedim adet günü öğrendim test yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…