• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen hamilelik yaşayan bayanlar yazsinn

Busra3453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
46
10
3
28
Bir haftadır iğne batması şekilde ağrılarım oluyo bel ağrısıda var sarı akıntım var ama onu anlamış değilim sarı akıntınız olup hamile kalan varmı aranizda regleme 5 gün kaldı bu arada

Benim sarı kokusuz akıntı vardı cnm inş gebesindir ☺️

Bir haftadır iğne batması şekilde ağrılarım oluyo bel ağrısıda var sarı akıntım var ama onu anlamış değilim sarı akıntınız olup hamile kalan varmı aranizda regleme 5 gün kaldı bu arada

regli öncesi de olabiliyor o akıntı.
şeffaf yapışkan idi bendeki..adetten 1 önce yaptığım test negatifti..2 gün gecikince yaptim pozitif çıktı yani adetin gecikmesini bekleyin daha saglikli olur.

regli öncesi de olabiliyor o akıntı.
şeffaf yapışkan idi bendeki..adetten 1 önce yaptığım test negatifti..2 gün gecikince yaptim pozitif çıktı yani adetin gecikmesini bekleyin daha saglikli olur.
Tessekküe ederim ben dyanamayıp test aldım şimdi oysaki 5 gün var 🤗

Tessekküe ederim ben dyanamayıp test aldım şimdi oysaki 5 gün var 🤗

ahh ahh bilmez miyim..
bende çok yapmistim oyle, en ufak şeyi belirti kabul edip kendimi hamileyim diye inandiriyordum :)
1 hafta gecikti tum belirtiler var test yaptim negatif çıktı hooop bütün belirtiler gecti bitti ve adet oldum :)
Allah vakti geldiginde ve o fikri kafamizdan cikardigimizda nasip ediyor bunu yasadim ben insallah sizde hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz 😊

ahh ahh bilmez miyim..
bende çok yapmistim oyle, en ufak şeyi belirti kabul edip kendimi hamileyim diye inandiriyordum :)
1 hafta gecikti tum belirtiler var test yaptim negatif çıktı hooop bütün belirtiler gecti bitti ve adet oldum :)
Allah vakti geldiginde ve o fikri kafamizdan cikardigimizda nasip ediyor bunu yasadim ben insallah sizde hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz 😊
Testi yaptim ben moralim cok bozuldu ya :(

Canım sarı akıntının gebelik belirtisi oldugunu biliyorum ama bende bi tuhaflik var sanirim herkes akimtiyla gebelikten suphelenir bende kuruyum ama akinti ve sari olmasi gebelik belirtisidir arkadasim bubsekilde 4 gün kala gebeligini ogrendi insallah hamilesindr

Idrar testi icin erken olabilir adetine cok var cunku

Canım sarı akıntının gebelik belirtisi oldugunu biliyorum ama bende bi tuhaflik var sanirim herkes akimtiyla gebelikten suphelenir bende kuruyum ama akinti ve sari olmasi gebelik belirtisidir arkadasim bubsekilde 4 gün kala gebeligini ogrendi insallah hamilesindr
Ya kuzum bende senin gibiyim normalde akıntım hep olur 15 gündür kuruluk ve yeni başlayan sarımsı bi akıntı var regleme 5 gün kaldı benim senin adet tarihin ne zamndı

Ya kuzum bende senin gibiyim normalde akıntım hep olur 15 gündür kuruluk ve yeni başlayan sarımsı bi akıntı var regleme 5 gün kaldı benim senin adet tarihin ne zamndı
Benim son adet tarihim 23 şubat canım idrar testi icin bence adet gununu bekle sonuc alabilirsn hatta bazen adetten 1 hafta gectikten sonra sonuc verir tabi beklemem dersen adete 1 2 gun kala kan verebilirsn ben 2 gün oncesinde ogrendim

Merhaba, eger gec dollenme degilse testte gozukur yani en azindan benimkisi gozukmustu regle 5 gun kala ilk 5 dk da bu sekilde 2. Cizgi belirmisti umarim hamilesinizdir ☺️

Eklentiler

• P_20191204_130722_1.jpg
    P_20191204_130722_1.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 72
Benim de regle 5 gün kala erken gebelik testinde çıktı ancak geç döllenme gibi durumlarda çıkmayabiliyor. İnşallah hamilesinizdir 🥰

Size bisey daha sorabilirmiyim o donemde ağrınız varmıydı ? Benim ağrım yokda :KK43:
Nasıl bir ağrı mesela cnm . Benim de ağrım yoktu sadece gaz sancısı ve sarı akıntım vardı . Regl olacağım günde aynı regl sancısı oluyordu ama olmadım tabi

Nasıl bir ağrı mesela cnm . Benim de ağrım yoktu sadece gaz sancısı ve sarı akıntım vardı . Regl olacağım günde aynı regl sancısı oluyordu ama olmadım tabi
Anladim benimki farklı gibi kasıklarımda iğne batması oluyordu onlar gecti suan bi ağrım yok ama regle 4 gün kaldı tabiii.. beklemem gerekiyor sanırımm 🤗

Anladim benimki farklı gibi kasıklarımda iğne batması oluyordu onlar gecti suan bi ağrım yok ama regle 4 gün kaldı tabiii.. beklemem gerekiyor sanırımm 🤗
Evet cnm beklemen lazım ☺️☺️ Az bi zaman da kalmış hadi hayırlısı 🤲☺️

Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı gibi neredeyse. Bende yeni hamişlerdenim :) adet olmayı beklerken ve bütün belirtileri yaşarken hamile olduğumu öğrendim.
-Belirtilerimden en bârizi sık idrara çıkmaktı normalden daha fazla idrara çıkıyordum.
-beyaz akıntım vardı,adet oldum sanıp lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı görüyordum.
-göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı dokunmak imkansızdı.(adet öncesi göğüslerim şişerdi,bu defa göğüs uçlarımdan başlamıştı hassasiyet)
-ishal olmuştum bir kaç defa.
-uyuklamalarım oluyordu gün içerisinde.
-kasık ağrılarım vardı,adet olacakmış gibi..
Ve ben 4. İdrar testinde pozitifi gördüm öncekilerde gebeliğim yeni oldugu için çıkmadı muhtemelen .. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Lütfen bana da dua edin arladaşlar sağlıkla bebeğimi kucağıma almam için :nazar:

Back