Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen hamilelik yaşayan bayanlar yazsinn
- Konu Sahibi Busra3453
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Gercektenmii inşallah tesekürrm ederimBenim sarı kokusuz akıntı vardı cnm inş gebesindir ☺
Bir haftadır iğne batması şekilde ağrılarım oluyo bel ağrısıda var sarı akıntım var ama onu anlamış değilim sarı akıntınız olup hamile kalan varmı aranizda regleme 5 gün kaldı bu arada
regli öncesi de olabiliyor o akıntı.
şeffaf yapışkan idi bendeki..adetten 1 önce yaptığım test negatifti..2 gün gecikince yaptim pozitif çıktı yani adetin gecikmesini bekleyin daha saglikli olur.
- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Tessekküe ederim ben dyanamayıp test aldım şimdi oysaki 5 gün varregli öncesi de olabiliyor o akıntı.
şeffaf yapışkan idi bendeki..adetten 1 önce yaptığım test negatifti..2 gün gecikince yaptim pozitif çıktı yani adetin gecikmesini bekleyin daha saglikli olur.
Tessekküe ederim ben dyanamayıp test aldım şimdi oysaki 5 gün var
ahh ahh bilmez miyim..
bende çok yapmistim oyle, en ufak şeyi belirti kabul edip kendimi hamileyim diye inandiriyordum :)
1 hafta gecikti tum belirtiler var test yaptim negatif çıktı hooop bütün belirtiler gecti bitti ve adet oldum :)
Allah vakti geldiginde ve o fikri kafamizdan cikardigimizda nasip ediyor bunu yasadim ben insallah sizde hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz
- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Testi yaptim ben moralim cok bozuldu yaahh ahh bilmez miyim..
bende çok yapmistim oyle, en ufak şeyi belirti kabul edip kendimi hamileyim diye inandiriyordum :)
1 hafta gecikti tum belirtiler var test yaptim negatif çıktı hooop bütün belirtiler gecti bitti ve adet oldum :)
Allah vakti geldiginde ve o fikri kafamizdan cikardigimizda nasip ediyor bunu yasadim ben insallah sizde hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz
Canım sarı akıntının gebelik belirtisi oldugunu biliyorum ama bende bi tuhaflik var sanirim herkes akimtiyla gebelikten suphelenir bende kuruyum ama akinti ve sari olmasi gebelik belirtisidir arkadasim bubsekilde 4 gün kala gebeligini ogrendi insallah hamilesindrBir haftadır iğne batması şekilde ağrılarım oluyo bel ağrısıda var sarı akıntım var ama onu anlamış değilim sarı akıntınız olup hamile kalan varmı aranizda regleme 5 gün kaldı bu arada
- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Ya kuzum bende senin gibiyim normalde akıntım hep olur 15 gündür kuruluk ve yeni başlayan sarımsı bi akıntı var regleme 5 gün kaldı benim senin adet tarihin ne zamndıCanım sarı akıntının gebelik belirtisi oldugunu biliyorum ama bende bi tuhaflik var sanirim herkes akimtiyla gebelikten suphelenir bende kuruyum ama akinti ve sari olmasi gebelik belirtisidir arkadasim bubsekilde 4 gün kala gebeligini ogrendi insallah hamilesindr
- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Ya bilmiyorum ki bir hafta onceden de test yapan oluyor gozukur diye düşündüm regl gecikirse bi test daha yaparımIdrar testi icin erken olabilir adetine cok var cunku
- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Size bisey daha sorabilirmiyim o donemde ağrınız varmıydı ? Benim ağrım yokdaBenim sarı kokusuz akıntı vardı cnm inş gebesindir ☺
Benim son adet tarihim 23 şubat canım idrar testi icin bence adet gununu bekle sonuc alabilirsn hatta bazen adetten 1 hafta gectikten sonra sonuc verir tabi beklemem dersen adete 1 2 gun kala kan verebilirsn ben 2 gün oncesinde ogrendimYa kuzum bende senin gibiyim normalde akıntım hep olur 15 gündür kuruluk ve yeni başlayan sarımsı bi akıntı var regleme 5 gün kaldı benim senin adet tarihin ne zamndı
- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
- 158
- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 36
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Nasıl bir ağrı mesela cnm . Benim de ağrım yoktu sadece gaz sancısı ve sarı akıntım vardı . Regl olacağım günde aynı regl sancısı oluyordu ama olmadım tabiSize bisey daha sorabilirmiyim o donemde ağrınız varmıydı ? Benim ağrım yokda
- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 3
- 28
Anladim benimki farklı gibi kasıklarımda iğne batması oluyordu onlar gecti suan bi ağrım yok ama regle 4 gün kaldı tabiii.. beklemem gerekiyor sanırımmNasıl bir ağrı mesela cnm . Benim de ağrım yoktu sadece gaz sancısı ve sarı akıntım vardı . Regl olacağım günde aynı regl sancısı oluyordu ama olmadım tabi
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Evet cnm beklemen lazım Az bi zaman da kalmış hadi hayırlısıAnladim benimki farklı gibi kasıklarımda iğne batması oluyordu onlar gecti suan bi ağrım yok ama regle 4 gün kaldı tabiii.. beklemem gerekiyor sanırımm
- 5 Şubat 2020
- 90
- 26
- 38
- 30
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı gibi neredeyse. Bende yeni hamişlerdenim :) adet olmayı beklerken ve bütün belirtileri yaşarken hamile olduğumu öğrendim.
-Belirtilerimden en bârizi sık idrara çıkmaktı normalden daha fazla idrara çıkıyordum.
-beyaz akıntım vardı,adet oldum sanıp lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı görüyordum.
-göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı dokunmak imkansızdı.(adet öncesi göğüslerim şişerdi,bu defa göğüs uçlarımdan başlamıştı hassasiyet)
-ishal olmuştum bir kaç defa.
-uyuklamalarım oluyordu gün içerisinde.
-kasık ağrılarım vardı,adet olacakmış gibi..
Ve ben 4. İdrar testinde pozitifi gördüm öncekilerde gebeliğim yeni oldugu için çıkmadı muhtemelen .. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Lütfen bana da dua edin arladaşlar sağlıkla bebeğimi kucağıma almam için
-Belirtilerimden en bârizi sık idrara çıkmaktı normalden daha fazla idrara çıkıyordum.
-beyaz akıntım vardı,adet oldum sanıp lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı görüyordum.
-göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı dokunmak imkansızdı.(adet öncesi göğüslerim şişerdi,bu defa göğüs uçlarımdan başlamıştı hassasiyet)
-ishal olmuştum bir kaç defa.
-uyuklamalarım oluyordu gün içerisinde.
-kasık ağrılarım vardı,adet olacakmış gibi..
Ve ben 4. İdrar testinde pozitifi gördüm öncekilerde gebeliğim yeni oldugu için çıkmadı muhtemelen .. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Lütfen bana da dua edin arladaşlar sağlıkla bebeğimi kucağıma almam için