• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen güzel bi koku önerin bana :(

zeynn0734

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
83
5
18
2 haftadır yeni bi koku arayışındayım uzun süredir lacoste femme kullandım değiştirmek istiyorum böyle çiçekler gibi mis kokup baymayan aynı zamanda da çekiciliği olan bi parfüm ?? şuana kadar bi sürü kokladım bitek hugo boss femme bileğimde kaldı kaldıkça güzel geldi kokusu. dah güzel bi öneri lütfeenn :(:kkk:

2 haftadır yeni bi koku arayışındayım uzun süredir lacoste femme kullandım değiştirmek istiyorum böyle çiçekler gibi mis kokup baymayan aynı zamanda da çekiciliği olan bi parfüm ?? şuana kadar bi sürü kokladım bitek hugo boss femme bileğimde kaldı kaldıkça güzel geldi kokusu. dah güzel bi öneri lütfeenn :(:kkk:

collezioneden rose diye bi parfüm aldım ben çok güzel tavsiye ederim :34:

ben de aynı şekilde bir parfüm istiyorum ama gül kokmasın...

collezioneden rose diye bi parfüm aldım ben çok güzel tavsiye ederim :34:
biliyorum onu cnm ama isanırım benım tenım o kokuyu kabul etmedi. yarım saat durmadı uçup gitti parfüm seçerken dikkat etmemiz gereken noktaymış bu sıkıp bi kaç saat sonra bile kokladığında böyle tebessüm ettirmesi gerekirmiş:)

Bende kendimle bütünlesrn bir parfüm ariyorum... Ariyorumm ve hala bulamadim..

ama farkettiğim bişey daha var kesinlikle ayrı metabolizmalarda farklı kokuyor parfümler:) ten rengiyle bi ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. mesela bugün mecidiyeköyde eyfel gördüm daldım tresor sıktırdım 2 saat sonra ''zeynesor'' oldu :ssz: :37: bu arada ilk sıkıldıgında alkol kokusu hissedilmeyen ender acık parfum markalarındandır eyfel :)

Bende kendimle bütünlesrn bir parfüm ariyorum... Ariyorumm ve hala bulamadim..
lakoste femme önereyim barii :) çookk uzun süre kullandım hem baymaz hemde hanım hanımcık kokar :)hersey unutulur koku asla sloganından yola cıktım ve bağğzı anılarını silmek adına bıraktım onu :)

lakoste femme önereyim barii :) çookk uzun süre kullandım hem baymaz hemde hanım hanımcık kokar :)hersey unutulur koku asla sloganından yola cıktım ve bağğzı anılarını silmek adına bıraktım onu :)
carsiya ciktigimda bi kokliyim lacoste'un kokularini cok begeniyorum aslinda.. su an bende chloe var ama annem.diyor sabun gibi kokuyor halbuki cok begenerek almistim.. size cok tesekkür ederim :)

carsiya ciktigimda bi kokliyim lacoste'un kokularini cok begeniyorum aslinda.. su an bende chloe var ama annem.diyor sabun gibi kokuyor halbuki cok begenerek almistim.. size cok tesekkür ederim :)

bende de bi sürü hangini saysam bilemedim. lacoste var bıraktım diye kaldırdım
sonra pek sevgili nişanlı kişisi burberry weekend güzel koku onu al dedi ok dedim aldım ama içime sinmedi.
sonracıma hangi akla hizmet ederek aldım bilmiyorum ama chanel chocolate adı aslında çikolata kokusu adı itibariyle ağır geldi oda rafta. Avon İncandessence die bi parfüm hediye ettiler çiçeksi bi koku ama herkeste var o yüzden oda parfümü olarak kullanmaktayım bide
pacco rabanne ultraviolet var burcuma uygun diye önerdiler psikolojik baskı sonucu almıstım. ne hikmetse oda uçup gidiveriyo sanırım tenime uygun değil. :26: peheeeyyy lacoste'un yeni sahibi sen ol bari mis mis kok :) chloe koklamadım hiç neden bilmiyorum parfümeriye girince nedense şişelerine kanıp aldığımdan oluyo. :23: inadım inat diyip sonunda koku uyumumu bulacağım inanıyorum sonra töbe başka koku sıkmıcam :42:

bende de bi sürü hangini saysam bilemedim. lacoste var bıraktım diye kaldırdım
sonra pek sevgili nişanlı kişisi burberry weekend güzel koku onu al dedi ok dedim aldım ama içime sinmedi.
sonracıma hangi akla hizmet ederek aldım bilmiyorum ama chanel chocolate adı aslında çikolata kokusu adı itibariyle ağır geldi oda rafta. Avon İncandessence die bi parfüm hediye ettiler çiçeksi bi koku ama herkeste var o yüzden oda parfümü olarak kullanmaktayım bide
pacco rabanne ultraviolet var burcuma uygun diye önerdiler psikolojik baskı sonucu almıstım. ne hikmetse oda uçup gidiveriyo sanırım tenime uygun değil. :26: peheeeyyy lacoste'un yeni sahibi sen ol bari mis mis kok :) chloe koklamadım hiç neden bilmiyorum parfümeriye girince nedense şişelerine kanıp aldığımdan oluyo. :23: inadım inat diyip sonunda koku uyumumu bulacağım inanıyorum sonra töbe başka koku sıkmıcam :42:
:1: okadar cok koku var ki akli karisiyor bi anda cok koklayinca. Insallah sende ruh ikizparfümünü bulursun en yakin zamanda.
Yeni begendigim kokular olunca haber veririm cnm :)

Marc Jacobs'un parfümleri de güzeldir, ben Dot'u çok beğenmiştim. Paco Rabanne de kış ve bahara uygun. Oriflame Paradise da çok hoş, kalıcı ve etrafımdan fark edilip soruluyor. Oriflame Eclat Weekend da aynı şekilde. Avon İncandessence de çok kalıcı ve sıkmayan bir parfüm. Hugo boss nuit, Lacoste Femme, Lacoste Touch of Pink bahara uygun.
Dior Jadore söylenmiş zaten :)

halamın parfümüdür kendileri artık bütünleştiler :) neyse yılmak yok deneye yanıla bende kendimle bütünleşen bi koku bulcam :)

voile de parfüm daha hafif yazlık versiyonu geçen sene çıktı bildiğim kadarıyla normal Jadore kadar yoğun bir koku değil

Ah ah sanki bu konuyu ben açmışım gibi hissediyorum:( asla değişmem dediğim bir parfümüm yok,beğendiklerim var ama hemen atıyorum kenara.Şuan diorun selection parfümünü kullanıyorum. armani she ve dkny be delicious bakabilirsiniz. spor ve ferah kokulardır,diorunki de çiçek kokusu. jador nasıl bi koku acaba,biraz bilgi alabilirmiyim

CK euphoria yi tek gecerim.

Gucci nin flora serisi de cok guzel, tam baharlik bence cicek kokulari.

Hafif bir seyler istersen Acqua di Gio tavsiye ederim.

Back