Lûtfen fiyatlara ihtiyacım var

bebekedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
1.507
2.037
133
Merhaba arkadaşlar sık düsüklerle ilgili konularım var hatirlayan arkadaşlar bilir 9 adet nedeni bilinmeyen duşügüm var.. en son doktorumuzla tüp bebek hakkinda konustuk belki sorun spermde yada yumurtalardadır diye.. doktorumuz bize tüp bebegi önermedigini soyledi oncesinde cok paraniz varsa yapalim ama düsmemesinin garantisi yok sadece kromozom olarak ayrıstırıyoruz dedi yani yüzde yüz sagliklı olacak degil diyor..

En son kuretaj sonrası kontrole gittigimde tüp bebek ile ilgili dusundugunu yapilacak br kaç genetik test oldugunu bunları yapip sonrasında tüp bebegi deneyebilecegimizi soyledi 20 bin kadar toplamda bi maliyeti var ama bu 9 düsük süresinde yani ortalama 3 yil icinde öyle cok para harcadık öyle cok yiprandıkki 20 bini pat diye kabul edemedik önerdiginiz ankarada istanbulda konya da bu islemi yapabilecek kesin net bize yol gosterecek doktorlarinizi ve fiyatlarınızı ogrenmek istiyorum arkadaşlar

Tüp bebek fiyatları yaptıracağınız testlere göre ilaçlara göre değişebilir. Genetik testlerinizi üniversite hastaneeleri yapıyor ancak 1-2 ay arası sonuç çıkabiliyor. Tahliller hariç biz
4 bin ilaç
6 bin toplama
2500 transfer
700 dondurma
Ödedik tabi herkesin tahlil ve ilaç masrafına göre değişebilir. Biz nakit vermedik banka kampanyası sağlık masraflarını3 bin tl ye kadar 6 ya bölüyordu. Prça parça ödeme yaptık .

Yani simdi ne test yapıcak bilmiyorum Tup bebegi hic arastirmadık hic bir ayrintisini bilmiyorum acıkcası genelde tüp bebek yaaprken yapacağim tum testleri istiycem dedi koru hastanesinde yapilacak hersey ama bilemiyorum ne olacak

Yani simdi ne test yapıcak bilmiyorum Tup bebegi hic arastirmadık hic bir ayrintisini bilmiyorum acıkcası genelde tüp bebek yaaprken yapacağim tum testleri istiycem dedi koru hastanesinde yapilacak hersey ama bilemiyorum ne olacak

Aile hekiminden tüm kan tahlillerini yaptırabilirsiniz. Ancak genetik testler yapılmıyor, eşinizin semen testleri vs yapılmıyor. Rapor çıkartabilirsiniz koşullar uyuyorsa tüp bebek tedavi masraflarının bir kısmını karşılar. Moralinizi güzel tutun

9 düşük az değil mutlaka patolojik bir nedeni olmalı. Pıhtılaşma ya da bağışıklık problemniz olabilir mi acaba? Tüp bebek siZe eve sağlıklı bebek götüreceğinizin garantisini vermez

9 düşük az değil mutlaka patolojik bir nedeni olmalı. Pıhtılaşma ya da bağışıklık problemniz olabilir mi acaba? Tüp bebek siZe eve sağlıklı bebek götüreceğinizin garantisini vermez
MHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı. 3.Dusukten sonra biz bunu ogrendik ama kullandigim hic bir kan sulandirici 0.4 0.6 0.8 hatta 0.6x2 dozlar işe yaramadı tabii yanlarinda destek olarak aspirinde vardı ama olmadı cok yoruldugum icin 10. Yu gercekten kaldiramayacağımı düsündugüm icin tup bebek istedim sperm testinde veya genetik testlerde hic bir sorun yok sorun ne gercekten bilmiyorum hamile kalinca ilaclara baslayinca rahimde kanama basliyor ve bu bebegi buyuk olcüde tehtit ediyor insanlar hamile kalır ped gormeyi unutur ben aylarca hic almadigim kadar ped aliyorum ve asla durmuyor bu kanamalar yani icerde oncelikle kesilmis damar buldular anjiyo yapildi tikandı ama simdi kucük kilcal damarlar catliyor sanirim yani inanın yoruldum kime gitsem hemen akla ilk geleni yapıp 0.4 oksapar cor aspirin deltacortril folbiol arti vitamin takviyesi veriyor ama ben denemekten yoruldum gercekten dayanamiyorum

Raporu hangi kosullar cikartiyolar tam emin degilim ama 3 yil icinde hic hamile kalamamamk yada 3 asılama tutmazsa veriyorlar diye biliyorum dusuklerde karsiliyormu

peki şimdi başvursak mesela en kısa ne kadar süre de tüp bebeği yaparlar bunun süresi nedir

Canım biz istanbulda memorialde yaptırdık. 1 aşılama 2 tüp bebek bize 20 22bin₺ gibi bir şeye mal oldu

Acaba düşen bebeklerde genetik olarak bir anomali vardı da sistem arızalı olduğu için mi eledi? Siz de eşinizle kendi kromozomlarınızı tarattınız değil mi? Bende de factor v ve mthfr677 heterozigot. Mthfr yi kadın doğumcular pek ciddiye almıyorlar bile sadece perinatolog yüksek doz folik asit kullanmam gerektiğini söyledi. Factor v için ise kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini söyleyen perinatolog da oldu hiç bir şey kullanmam gerekmediğini söyleyen de. Bak ben geçen sene genetik taramalı tüp bebek bebekle hamile kaldım. Sağlıklı olan bebeğimi doğuma sayılı gün kala kaybettim. Yani demek istediğim hiç bir şeyin %100 garantisi olmuyor. Lütfen alanında iyi bir uzman bulun hikayenizi dinlesin ve sizdeki sorunu bilsin ve çözüm odaklı gidin.

1- Eşinin dna hasarına Bakıldımı?
2- bu kadar düşük cok fazla, genetık birimine gittiniz mi?
3- hematoloji birimine gittiniz mi?
4- hormon sonuclarınız nasıl mesela tsh ne durumda dahiliye birimine gittinizmi?
Bu kadar düşük hikayesi mutlaka bır nedenı olmalı.
Bende düşük yasadım ana testım pozitif cıktı sil baştan arastırılıcak. Ikı düşükte arastırmaya başlanır bıraz geç kalmıssın fazla vakit kaybetme dahiıyede ve hematoliji bakması gerekir ayrıca genetık biriminde kanda koromozom analizi ve Trombofili panelı testleri yapıldı mı gerçi burda yapılan testlerde yeterlı değilmiş bunu da hematoloji doktoru söyledi. Şu an testlere bakılıyor esinin dna hasarı na da baktırın sayı hız morfolojı deıl dna hasarı buda hep gözardı edilir nedense.
İyi bir doktora gidin fazla vakit kaybetmeden. Cok cok gecmis olsun psikolojik olarak cok yorucu süreç sakın tüp bebekte hersey çözülür sanmayın tedbiri bastan alın içiniz rahat etsin

Dna da sorun yokgenetiklerde de sorun yok 2 a6ri labratuarda yaoildi
Hematoloji icinMHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı. Her turlu kan sulandirici dozlarini denedik tsh mda normal ben tip 1 diyabet hastasiyim fakat o da kontrol altinda
Baska nereye gidicen bilmiyorum bagisikligida baskilamak icin ilac verdiler olmadi ama rahimnicinde kanama oluyo nedense

Riskli gebelik uzmanindan da gorus aldiniz mi?

Banada cok soylediler yuksek doz folik asit hatta folbiol diye kan sulandiriciya dediginiz gibi bazisi ihtiyac duymuyor ama su an gittigim yuksek riskli gebelik doktoru folbiolu haftada 1 veriyordu kanama olsada igneyi ve aspirini birakmamamı soyledi.. cok uzuldum adınıza gercekten diyecek birsey yok sizi cokniyi anliyorum bende evde ellerime dusurdum bebegimi 15. Haftada.. sizinki daha buyuk daha trajik ama emin olun cok iyi anliyorum rabbim bos cevirmesin doldursun kucaklarimizi

Riskli gebelik uzmanindan da gorus aldiniz mi?

Şu an gittigim doktor riskli gebelik yzmanı ama yol alamıyorum daha once 2 riskli gebelik doktorunada gittim sonuc alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…