• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?

gamzeli_gelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
75
0
86
Diğer
bayanlar düğünüme kısa bir zaman kalmasına rağmen hala model bulamadım çok kabarık marul olarak adlandırılan tarzda istiyorum model bulursanız benimle paylaşır mısınız? sade bir gelin olmak istemiyorum moda evine falan gittim istediğim şekilde hazırlayacaklarını söylediler ama ben orda modelleri gördükçe dahada karmakarışık oluyorum oldukça gösterişli kabarık lütfen yardımcı olabilir misiniz? birde kına gecesinde ben bindallı yerine hafif kabarık bir nişanlık düşünüyorum (hem gelinlik hem nişanlık ikiside çok kabarık olmasın diye düşündüm) gelinliğin üstü modeli kabarıklığı eldiveni ayakkabısı düşündükçe artık delirecem :1no2::1no2::1no2:

strawcourchevel.jpg

ben senin aksine az kabarık modelleri beğeniyorum.Bende böyle bir model varmış belki beğenirsin

gamzelim eklediğin modelin bir tanesi çok hoşuma gitti (2. mesajdaki ilk resim) nişanlığıma karar verdim galiba, modeli çok beğendim yardımın için çok çok teşekkür ederim

kabarık gelinliği marula benzetmeni kınıyorum u sitede bi çok ark. geliği kabarıktır bizler marul giymiycez anacım senide kınım kınım kınıyorum hıhhh

kabarık gelinliği marula benzetmeni kınıyorum u sitede bi çok ark. geliği kabarıktır bizler marul giymiycez anacım senide kınım kınım kınıyorum hıhhh

bunu moda evine gittiğimde bayana hayal ettiğim gelinliği anlatınca o söylemişti benim benzetmem değil yani şu şekilde çok kabarık olsun istiyorum deyince sen marul gelinlik düşünüyorsun sanırım demişti marul giyiniyorlar gibi bir anlam nasıl çıkarttın hiç anlamış değilim

Back