• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?

068vb.jpg

Kıslar bişşeeyyy sorucam :(
Bu hüsniye moda evinde fiyatlar nasıl çokmu uçuk ? Herkesten duyuyorum ismini ve nedense çok pahalı olacağını düşünüyorum ?

eewt canım cokk ucuk sanırım bende orda diktrmeyi dusunuodum fiyat almak için tlf ettm ama ulasamdım..orayı bilenlerde cok pahalı oldugunu solemişti zaten

gdmt çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için hüsniye modanın bende çok pahalı olabileceğini düşünüyorum birkaç saatlik için çokta aşırıya kaçmaya gerek yok diye düşünüyorum

aynen cnm bende ole okadar da para wermeye gerek yok tamm ozenıoruz bi kere olcak sonucta ama cok da asırıya kacmayalımm..

Canım bide ben acayip modelleri birbiriyl birleştiricem ondan korkuyorum.birinin altı birinin üstü, hadi şundan göğsünü yapalım, kolunu bundan alalım derken belki 10 model karışacak heralde :(((

walla aynen ole oluo bi gecelik die cok ozenıoruz hersey mukemmel olsun dıoruz birz ondan biraz sundan derken hepsinden esinlenıoruz..ama tabi birbirleryle uyumu nasıl olur ondada gorew gelinlikçimize dusuo o biizi yonlendrnce ii bişi cıkar heralde ortayaa yaa sıkma canını canm opuyorumnanaktan

walla aynen ole oluo bi gecelik die cok ozenıoruz hersey mukemmel olsun dıoruz birz ondan biraz sundan derken hepsinden esinlenıoruz..ama tabi birbirleryle uyumu nasıl olur ondada gorew gelinlikçimize dusuo o biizi yonlendrnce ii bişi cıkar heralde ortayaa yaa sıkma canını canm opuyorumnanaktan

Canım yaa, nişanlımın ailesinin gelinlikçisi var ama nedense görmedim daha ama önyargılı gidicem. İnşallah önyargımı siler gittiğimde :)senağlama

Canım yaa, nişanlımın ailesinin gelinlikçisi var ama nedense görmedim daha ama önyargılı gidicem. İnşallah önyargımı siler gittiğimde :)senağlama

inş tatlım bi git bakalım içine sinerse orda yaptrrsın yoksa bakarsın baska yerlerde.. orda yaptrmak zorundamısın yoksa ??

Back