• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin

Buse Diva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
21
2
1
21
Kızlar ben iftar için eşimin halalarını eşlerini ve kaynanamı kayınbabamı çağırdım evim biraz küçük ev konusu açıldı kıyafetlerim çok sığmıyorum diye konuşuyordum gardrobum boş bir odada duruyor giyinme odası gibi 2 aydır da parmağım kırık hiçbirşey yapamıyordum ev işi vs iyileşti 1 hafta sonra çağırdım neyse bunlar kadınlar gider ayak benim gardrobumu açtı baktı bana sormadan danışmadan bir önceki geldiğinde eve girer girmez yatak odama girme huyları da var sorduğumda unuttum odanı demişlerdi belki kıyafetlerim dağınık olabilirdi müsait olmayabilirdi sinirlendim o an sizce ben mi çok abartıyorum yoksa bunlara artık kibarca uyarmam mı lazım çok da dedikoducular

Nasıl bir dille söyleyebilirim bunu
Yumuşak bir dil falan aramayın insanlar sizin kadar naif olsa zaten pat diye dolabınızı açmaz. Açık açık eşyalarıma bakılmasını sevmiyorum diye sert dille konuşmazsanız her seferinde bunu yapmaya devam ederler.

Ne münasebet ne işleri varmış. Tabiki uyaracaksin ve musade etmeyeceksin.
Misafirsiniz diye birsey demedim ama her geldiginizde ayni şey oluyor.Benim bir özelim var bu tavırlardan hoşlanmıyorum. Kimse benim odama esyama benden izinsiz bakamaz bir dahakine dikkat edin lütfen deyip geçeceksin.

Kızlar ben iftar için eşimin halalarını eşlerini ve kaynanamı kayınbabamı çağırdım evim biraz küçük ev konusu açıldı kıyafetlerim çok sığmıyorum diye konuşuyordum gardrobum boş bir odada duruyor giyinme odası gibi 2 aydır da parmağım kırık hiçbirşey yapamıyordum ev işi vs iyileşti 1 hafta sonra çağırdım neyse bunlar kadınlar gider ayak benim gardrobumu açtı baktı bana sormadan danışmadan bir önceki geldiğinde eve girer girmez yatak odama girme huyları da var sorduğumda unuttum odanı demişlerdi belki kıyafetlerim dağınık olabilirdi müsait olmayabilirdi sinirlendim o an sizce ben mi çok abartıyorum yoksa bunlara artık kibarca uyarmam mı lazım çok da dedikoducular
Bence bir daha davet etmemeniz lazım uyarıdan anlayacak tiplere benzemiyorlar arsız gibiler

Sen niye utaniyorsun kaynanan utansin dolabin acilmasina musade ettigi icin. Hadi sen orda o anda yoktun. İsterse senden nefret etsin baskasinin agzina koz verilirmi? Akli varsa konusu acilirsa veya dedikodun yapilir kulagina gelirse direk diyecegi sey. Gelinimin dolabini pat diye acan utansin. Kirik parmagiyla o kadar kisiyi iftara aldi insanlik yapti. Dahada yapmasin .demesi lazim

Yumuşak bir dil falan aramayın insanlar sizin kadar naif olsa zaten pat diye dolabınızı açmaz. Açık açık eşyalarıma bakılmasını sevmiyorum diye sert dille konuşmazsanız her seferinde bunu yapmaya devam ederler.
Böyle mevzulara çok takılıyorum ben kendi anneme kuzenime söyledim bana çok takıyorsun kafana dediler daha 1 yıllık evliyim 1 yılda böyle yaparlarsa ilerde daha ilerisi olur diye düşünüyorum haklısınız gerçekten evine gittiğimde diyeceğim bunu

Sen niye utaniyorsun kaynanan utansin dolabin acilmasina musade ettigi icin. Hadi sen orda o anda yoktun. İsterse senden nefret etsin baskasinin agzina koz verilirmi? Akli varsa konusu acilirsa veya dedikodun yapilir kulagina gelirse direk diyecegi sey. Gelinimin dolabini pat diye acan utansin. Kirik parmagiyla o kadar kisiyi iftara aldi insanlik yapti. Dahada yapmasin .demesi lazim

Kaynana olacak kişide onlarla birlikte açtı baktı iyice böyle düşünen tek ben değilmişim demekki

Bazılarında bu görgüsüzlük var. Misafir adamı nedir bilen kalmadı. Kimse kimsenin bırak gardrobunu buzdolabını bile açamaz ama yüz göz olmaya değmez laftan anlayan tiplere benzemiyorlar

Ben etmem de eşim işte takma falan diyor ama takıyorum mecbur davet de ediliyor babası için çağırıyorum babası pamuk gibi bir adam
Hadi anne babayı çağırdınız halalar ne alaka.. walla eşiniz kendi uyarsın o zaman anasını bir daha olursa evime ayak basamazlar deyip eşe de sert çıkmak gerekiyor

Ne münasebet ne işleri varmış. Tabiki uyaracaksin ve musade etmeyeceksin.
Misafirsiniz diye birsey demedim ama her geldiginizde ayni şey oluyor.Benim bir özelim var bu tavırlardan hoşlanmıyorum. Kimse benim odama esyama benden izinsiz bakamaz bir dahakine dikkat edin lütfen deyip geçecek

Back
X