Lütfen fikir verin

danapola

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
5
4
23
Merhaba kızlar ben biraz tuhaf bir soru soracağım.libidom çok yüksek ama gerçek hayatta cinsellik yaşayamıyorum sadece hayal kuruyorum bunu nasıl aşabilirim
Benim arzuladığım erkek tipi uzun ve yapılı.Ama çevremde benimle takılmak isteyenler bu profile uymuyor.Boyları uzun ama çelimsizler.Çelimsiz olunca gözüme çocuk gibi görünüyor bu yüzden istemiyorum.Ne yapmalıyım sizce?

Hayal dünyasında birini bulun bence 😅 gerçek hayatta zor öyle her istediğin olmuyor 🤷🏻‍♀️

Merhaba kızlar ben biraz tuhaf bir soru soracağım.libidom çok yüksek ama gerçek hayatta cinsellik yaşayamıyorum sadece hayal kuruyorum bunu nasıl aşabilirim
Benim arzuladığım erkek tipi uzun ve yapılı.Ama çevremde benimle takılmak isteyenler bu profile uymuyor.Boyları uzun ama çelimsizler.Çelimsiz olunca gözüme çocuk gibi görünüyor bu yüzden istemiyorum.Ne yapmalıyım sizce?
Bay Yanlış dizisini az izleyin. Hatta başrol oyuncunun çelimsiz olduğu hallerine de bir bakın hepsi spor fasa fiso 😄

Saçlarımdan tut önce
Beni yerlerde sürükle
Canım acısın boşver
Benim için bu bir zevk

Fantezi dünyam rengarenk
Bu daha hiçbir şey
Korkma benden sal kendini
Bebeğim dediğim anda vur bana

Ah ah
Vur bana vur vur vur vur vur
Gel bana
Korkma benden sal kendini
Bebeğim dediğim anda vur bana

Çıkana kadar beklicen ya da olanlarla yetincen ama Türk erkeklerinin geneli uzun olsa da yapıları gereği göbekli göbek kası yani şekerim :KK70:

Çevreni değiştirebilirsin

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim iyi değilsin sanırım :) Madem öyle bir tavsiye Manken Sepeti | Raf Sistemleri Ve Vitrin Mankenleri 2021 bu adresten dilediğin tarzda bir vitrin mankeni bulabilirsin :KK50:

Son düzenleyen: Moderatör:
X