Lütfen fikir verin

Soğan kürü nu denedim ama hic fayda etmedi malesef

Ben her zaman gittigim eczaneye gittigim de recetesiz vermiyoruz dediler. Almak istiyorm
Ben eşime hep aldırıyordum hastaneye gitmeye gerek yok doktor nasılsa bunu verecek diyordum. Alıp geliyordu. Çünkü çok gittim adet düzeni için doktorların düzenleme yaptığı yok ancak o ay gelmesini sağlıyor diğer aylar yine aynı.

Ama sen araştır bitkisel şeyler de dene yan etkisi olmayan şeyler mesela. Çok düşünme ayrıca düşünmeyince bi süre sonra kendi kendine de düzene giriyor illa herşey ilaç değil bazı şeyler gerçekten psikolojik

Tekrar denicem alabilirim insallah

Bak lardeşim doktora gitmeden alma hadi yumurtalıgında sorun var ise oyuncak degil bu işler herkesin dedigini yapma herkesin bünyesi farklı!

Bak lardeşim doktora gitmeden alma hadi yumurtalıgında sorun var ise oyuncak degil bu işler herkesin dedigini yapma herkesin bünyesi farklı!
Yok ben zaten dr a gittigim de bu ilaci vermisti bana. Ama o sadece bi kere söktürücü olarak ise yaradi. Düzenlemedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…