Soğan kürü nu denedim ama hic fayda etmedi malesefBenim de adet düzensizdi bazen iki üç ayda bir geliyordu. Sürekli hastaneye gitmekten bıktım ve her ay zamanında gelmeyince gidip adet getirici ilaç alıp gelmesini sağladım. Soğan kürü de işe yarıyor ara ara onu da yaptım. Şimdi şükür iyi farkında olmadan düzene girmiş. Kafaya takmamak ta gerekiyor bazen stres yapınca da gelmiyor
Ben eşime hep aldırıyordum hastaneye gitmeye gerek yok doktor nasılsa bunu verecek diyordum. Alıp geliyordu. Çünkü çok gittim adet düzeni için doktorların düzenleme yaptığı yok ancak o ay gelmesini sağlıyor diğer aylar yine aynı.Ben her zaman gittigim eczaneye gittigim de recetesiz vermiyoruz dediler. Almak istiyorm
Ne kadar süre ne şekilde yaptınSoğan kürü nu denedim ama hic fayda etmedi malesef
Bir hafta ictim ac karna sabahları.Ne kadar süre ne şekilde yaptın
Tekrar denicem alabilirim insallahBen eşime hep aldırıyordum hastaneye gitmeye gerek yok doktor nasılsa bunu verecek diyordum. Alıp geliyordu. Çünkü çok gittim adet düzeni için doktorların düzenleme yaptığı yok ancak o ay gelmesini sağlıyor diğer aylar yine aynı.
Ben adet gelene kadar devam ettim hepBir hafta ictim ac karna sabahları.
diyorum ya kafaya takıp stres yapma belki bu yüzden gelmiyor bilemezsinTekrar denicem alabilirim insallah
'di
diyorum ya kafaya takıp stres yapma belki bu yüzden gelmiyor bilemezsin
Yok ben zaten dr a gittigim de bu ilaci vermisti bana. Ama o sadece bi kere söktürücü olarak ise yaradi. Düzenlemedi maalesefBak lardeşim doktora gitmeden alma hadi yumurtalıgında sorun var ise oyuncak degil bu işler herkesin dedigini yapma herkesin bünyesi farklı!
Yok ben zaten dr a gittigim de bu ilaci vermisti bana. Ama o sadece bi kere söktürücü olarak ise yaradi. Düzenlemedi maalesef
Tamam kizma:) dr gidicem artik mecburum buna. Bu stresle bekleyemiyorumDevamlı kullanman gerekebilir buna doktor karar verir!
Teşekkür ederimYani canım streslendikçe gecikiyor sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?