18 yaşındayım. Kadin doguma gittim adet sokturucu verdi ama o ilacla olduktan sonra cok uzun zaman gecti tekrar olmadim. Sıkıntı olmaya başladı artik.Canım kadın doğuma git testlerini yaptır kaç yaşındasın ?
Benim arkadaşlarım hep diyolar iki gun kaldi bi hafta kalfi reglime diye. Ama ben de bu sorun var maalesef.Allahalla bn de 18 yaşındayım hiç düzensiz olmadım ama kişiden kişiye değişir benm arkadşaım var oda 1 hafta adet oluyor 1 hafta boş 1 hafta oluyor spra boş ayda 3 kez adet oluyor ne bilim canım
Insallah bisey yoktur korkuyorum aslinda. Gidicem en yakın zamanda. Tesekkur ederim Canım kafana takmamaya çalış strestende olursun bak bnm arkadaşımda ayda 3 kez oluyor ona ne demeli en kısa zamanda kadın doguma git kuzum testlerini yaptır belkide kist var bak kist varsa kalıcı olur yani çikolata kistine dönüşür ilerde çocuun olmaz Allah göstermesin ben sürekli kendimi takio ettiriyorum 4 aylık evliyim
Cikolata kisti hakkında bi fikrim yok. Ama ben regl olurken de ufak bi agri bile çekmiyorumCanım dedigim gibi çikolata kistine dönüşmesin ameliyat olmak zorunda kalırsın bak bnm kuzenim aklıma geldi henüz 16 yaçında geçen ay karın agrısı oluyor diye domtora hitmiş sağ yumurtalıgını bulamamış lar çok küçükmüş ve bebegi olma riski düşükmüş hasarlı yumurtalıkta birde kist var ilaç alamıyordum yardım için para yolladım insanlık hali çok kötü bir durum eger ameliyat olmak zorunda kalırsa çocugu hiç olmayabilir.
Dr baktigi zaman hic bi sorun yok bazı insanlar da düzensizlik oluyo diyip söktürücü vermişti. Ama bu artk duzensizligi de geçti hic olamıyorum neredeyse...Canım agrı olacak die bir kayde yok bn bekarken agrım olmazdı ama şuanda her ay oluyor bedenden bedene farkediyor stresste çok etkili stresli olursam en fazla 5 gün geç olurum yada erken
Benim de adet düzensizdi bazen iki üç ayda bir geliyordu. Sürekli hastaneye gitmekten bıktım ve her ay zamanında gelmeyince gidip adet getirici ilaç alıp gelmesini sağladım. Soğan kürü de işe yarıyor ara ara onu da yaptım. Şimdi şükür iyi farkında olmadan düzene girmiş. Kafaya takmamak ta gerekiyor bazen stres yapınca da gelmiyorSelam. Çok acil yardima ihtiyacim var. Yilda iki veya üç defa regl oluyorum. Ilk olmaya başladığım zamandan beri bi türlü duzene girmiyor. Etkili çözümü falan var mi bunun?
Yo recetesiz veriyorlar ben çok aldım.Tarlusal di ilacin ismi alip icmek istiorum aslinda ama her defasında jinekologun yazması gerekiyo.
Ben her zaman gittigim eczaneye gittigim de recetesiz vermiyoruz dediler. Almak istiyormYo recetesiz veriyorlar ben çok aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?