En son on buçukta cişe çıktık çok keyifliydi şuan uyuyor benimle oyunda oynadı. Zehirlense böyle olur muydu kiZehirlenmiş o bian önce götür veterine benim kedimde öyle oldu sarı sarı kustu hiçnirşey yemiyordu öldün sabah götür onu bian önce maskeni tak korunarak birşey olmaz yoksa hayvan ölür
Evet uyuyordu benimki de neşesi yerinde oluyor ama zehirlenmiş o canım bian önce götür o hayvanı yazık acı cekiyordurEn son on buçukta cişe çıktık çok keyifliydi şuan uyuyor benimle oyunda oynadı. Zehirlense böyle olur muydu ki
Kafama göre yorum yapmıyorum zaten ben başıma geldi aynısı ondan anlatıyorum ne yapması gerektiğini .Veterinerler evden bile gelip aliyorlar coğunun boyle hizmeti var. Arastirdiniz mi yakinlardaki klinikleri???
Burdan kimse şunu yap bunu yap diyemez bilmeden etmeden, veteriner hekim dahi olsak gormeden yorum yapmak saglikli olmaz şu durumda.
Canım büyük ihtimalle sabahki sarı kusması safra yemek yemediği için benim kedim de aç kalınca sarı kusuyordu eşim veteriner hekim bu arada genelde ev değişikliği olunca strese girebiliyorlar yani kedilerde daha çok oluyor ortam değişikliği olunca strese bağlı yememe içmeme hatta tuvaletini bile yapmama durumu.. hareketliyse eğer çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama bu dönemde de klinikler hizmet veriyor içiniz rahat olsun dezenfekteye çok önem vererek çalışıyorlar bir muayene ettirirseniz içiniz daha rahat eder :)Arkadaşlar 3 gün önce ev taşıdım. Köpegim artık evin içinde benimle beraber kalıyor.
Tuvalet konusunu aştık çok şükür. Kızım beni hiç yormadı eve tuvaletini yapmadı.
Ama bu eve geldiğimizden beri yemek yemiyor. Önceden hep et suyu, ilikli et-kemik, ekmek veriyordum. (Doğalgaz açılana kadar yoğurt ekmek yumurta gibi yiyecekler verdim. Cünkü haslanmis dana eti yediriyordum hep.) Ama hiç yemedi. Sadece eşimin elinden yiyor. O da sadece et olursa.
Şimdi et sulu yemeğini verdim ama yüzüne bile bakmıyor. Bi de sabah sarı sarı kustu. Bahçede çimen yemişti onu hep çıkardı. 2 saat sonra yediği eti de kustu. (Bugün parazit hapı vermiştim haptan sonra kustu. )
Hareketi yerinde oldukça hareketli. Ama sürekli uyuyor yalnız kalınca ve hala yemek yemiyor. Ne yapmam lazım. Veterinere gidemiyorum koronadan dolayı. Lütfen yardım edin
Kafama göre yorum yapmıyorum zaten ben başıma geldi aynısı ondan anlatıyorum ne yapması gerektiğini .
Vete götürdum ama ev degisikliginden dedi. Zaten pek biseyden de anlamıyor. Ama hala istahsiz. Sadece et olursa yiyor. Abur cubur yerken ağlıyor veriyorum iştahla yiyor. Neşesi çok yerinde. Bi de tuvalete her çıktığımızda çişten sonra kaka da yapıyor. Bugün 4 kez çıktık dördünde de yaptı. Akşam yine cikcaz kesinlikle yapcak adım gibi eminim. bisey yemiyor nasıl yapiyor hayret ediyorum. Kilo vermesinden endişe ediyorumöncelikle koronanın veterinerle bi alakası yok, hayvanlardan geçmeyen bir hastalık, orası tamamen güvenli
sadece gittiğinizde içerisi insan bakımından kalabalıksa kendinizi uzak tutun
konuya gelirsek; 1-2 üye zehirlenmiş ölür falan demiş ama hiç tasvip etmedim
iştahsızlıkla zehirlenmek ne alaka?
iştahsızlık zehirlenme belirtisi olabilir ancak tek belirti buysa zehirlenmiş diyemeyiz.
eğer neşesi yerindeyse hareketliyse oyun oynuyorsa bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum
kedileri bilmem ama köpekler kusar
genelde sarı, köpüklü bir şekilde kusar
safra suyudur bu
benim kızım bildim bileli bu şekilde ara sıra kusuyor, 3 veterinerle görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi
1 gün içinde 3 kereden fazla bu şekilde kusmuyorsa bi sorun yok, genelde de açlıktan kusarlarmış
veya sindiremediği bir şey yuttuğunda, ama bu kusma iştahsızlık yapmaz genelde
iştahsızlığın sebebi muhtemelen yeni bir eve taşınmış olmanız, kedi ve köpekler değişikliği pek sevmezler
özellikle de sık sık başkalarının evlerine gitmiyorsa,
yani alıştığı tek ev eski evinizse şuan stres altındadır
çünkü o evi tanımıyor, zamanla alışacak
korkacak hiç bişey yok, ek olarak, haşlanmış dana eti de ishal yapar genelde
Bi de kızana geliyor hafif hafif akıntısı var. Acaba kızandan dolayı olabilir miöncelikle koronanın veterinerle bi alakası yok, hayvanlardan geçmeyen bir hastalık, orası tamamen güvenli
sadece gittiğinizde içerisi insan bakımından kalabalıksa kendinizi uzak tutun
konuya gelirsek; 1-2 üye zehirlenmiş ölür falan demiş ama hiç tasvip etmedim
iştahsızlıkla zehirlenmek ne alaka?
iştahsızlık zehirlenme belirtisi olabilir ancak tek belirti buysa zehirlenmiş diyemeyiz.
eğer neşesi yerindeyse hareketliyse oyun oynuyorsa bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum
kedileri bilmem ama köpekler kusar
genelde sarı, köpüklü bir şekilde kusar
safra suyudur bu
benim kızım bildim bileli bu şekilde ara sıra kusuyor, 3 veterinerle görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi
1 gün içinde 3 kereden fazla bu şekilde kusmuyorsa bi sorun yok, genelde de açlıktan kusarlarmış
veya sindiremediği bir şey yuttuğunda, ama bu kusma iştahsızlık yapmaz genelde
iştahsızlığın sebebi muhtemelen yeni bir eve taşınmış olmanız, kedi ve köpekler değişikliği pek sevmezler
özellikle de sık sık başkalarının evlerine gitmiyorsa,
yani alıştığı tek ev eski evinizse şuan stres altındadır
çünkü o evi tanımıyor, zamanla alışacak
korkacak hiç bişey yok, ek olarak, haşlanmış dana eti de ishal yapar genelde
veteriner doğru demiş. stres altındayken ishal/kabızlık görülmesi normal olabileceği gibi dışkılaması da fazla olabilirVete götürdum ama ev degisikliginden dedi. Zaten pek biseyden de anlamıyor. Ama hala istahsiz. Sadece et olursa yiyor. Abur cubur yerken ağlıyor veriyorum iştahla yiyor. Neşesi çok yerinde. Bi de tuvalete her çıktığımızda çişten sonra kaka da yapıyor. Bugün 4 kez çıktık dördünde de yaptı. Akşam yine cikcaz kesinlikle yapcak adım gibi eminim. bisey yemiyor nasıl yapiyor hayret ediyorum. Kilo vermesinden endişe ediyorum
Bi de kızana geliyor hafif hafif akıntısı var. Acaba kızandan dolayı olabilir mi
Veterinerler açıldı. Bence en kısa zamanda bir götürün. Bir de kuru mama ile besleyin. İlk başlarda yemeyecektir. Yemiyor diye diğer gıdalardan vermeyin. Bekleyin önüne başka bir şey gelmeyince mecbur yiyecektir.Arkadaşlar 3 gün önce ev taşıdım. Köpegim artık evin içinde benimle beraber kalıyor.
Tuvalet konusunu aştık çok şükür. Kızım beni hiç yormadı eve tuvaletini yapmadı.
Ama bu eve geldiğimizden beri yemek yemiyor. Önceden hep et suyu, ilikli et-kemik, ekmek veriyordum. (Doğalgaz açılana kadar yoğurt ekmek yumurta gibi yiyecekler verdim. Cünkü haslanmis dana eti yediriyordum hep.) Ama hiç yemedi. Sadece eşimin elinden yiyor. O da sadece et olursa.
Şimdi et sulu yemeğini verdim ama yüzüne bile bakmıyor. Bi de sabah sarı sarı kustu. Bahçede çimen yemişti onu hep çıkardı. 2 saat sonra yediği eti de kustu. (Bugün parazit hapı vermiştim haptan sonra kustu. )
Hareketi yerinde oldukça hareketli. Ama sürekli uyuyor yalnız kalınca ve hala yemek yemiyor. Ne yapmam lazım. Veterinere gidemiyorum koronadan dolayı. Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?