Lütfen eşim için Ya Şafi okur musunuz lütfen

duavedua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
33
27
26
Daha öncede yazdım eşim için Ya Şafi okumak istiyorum ben sürekli okuyorum zaten ama kul kulun duası ile iyileşir. Allah tüm hastalara şifa versin. 70.000 Ya şafi okuyalım alabilcekler yazsın daha 26 yaşında lütfen

Rabbim şifasını versin durumu nasıl şimdi ben okuyacagm duada edecegm ama sayı vermesem olurmu
6. kattan düştü kırılmadık kemiği kalmadı nolur kemiklerinin iyileşmesi enfeksiyonun gitmesi için dua edin lütfen duadan başka sığınacak kapımız yok

6. kattan düştü kırılmadık kemiği kalmadı nolur kemiklerinin iyileşmesi enfeksiyonun gitmesi için dua edin lütfen duadan başka sığınacak kapımız yok
Zor zamanları bende iyi bilirim sabır diliyorum eşiniz icinde en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun tez vakte iyi olsun

kendinde bilinci açık çok şükür ama kırıkları çok ve enfeksiyonu var
Allah büyük zamanla toparlar Allahın izniyle çok endişelisin ama Rabbim ne derse o olur bu kadar üzme kendini seni anlıyorum acın büyük seninde iyi olman lazım ki eşine destek olman için

Allah büyük zamanla toparlar Allahın izniyle çok endişelisin ama Rabbim ne derse o olur bu kadar üzme kendini seni anlıyorum acın büyük seninde iyi olman lazım ki eşine destek olman için
nasıl endişeli olmayayım daha 1 yıllık evliyim kafayı yemek üzereyim Allah çok büyük ama İnşallah her şey geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…