Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. kattan düştü kırılmadık kemiği kalmadı nolur kemiklerinin iyileşmesi enfeksiyonun gitmesi için dua edin lütfen duadan başka sığınacak kapımız yokRabbim şifasını versin durumu nasıl şimdi ben okuyacagm duada edecegm ama sayı vermesem olurmu
Allah şifa versin namazlarımda dua edecegim bilinci yerinde mi kendindemi6. kattan düştü kırılmadık kemiği kalmadı nolur kemiklerinin iyileşmesi enfeksiyonun gitmesi için dua edin lütfen duadan başka sığınacak kapımız yok
Zor zamanları bende iyi bilirim sabır diliyorum eşiniz icinde en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun tez vakte iyi olsun6. kattan düştü kırılmadık kemiği kalmadı nolur kemiklerinin iyileşmesi enfeksiyonun gitmesi için dua edin lütfen duadan başka sığınacak kapımız yok
kendinde bilinci açık çok şükür ama kırıkları çok ve enfeksiyonu varAllah şifa versin namazlarımda dua edecegim bilinci yerinde mi kendindemi
Allah büyük zamanla toparlar Allahın izniyle çok endişelisin ama Rabbim ne derse o olur bu kadar üzme kendini seni anlıyorum acın büyük seninde iyi olman lazım ki eşine destek olman içinkendinde bilinci açık çok şükür ama kırıkları çok ve enfeksiyonu var
nasıl endişeli olmayayım daha 1 yıllık evliyim kafayı yemek üzereyim Allah çok büyük ama İnşallah her şey geçecekAllah büyük zamanla toparlar Allahın izniyle çok endişelisin ama Rabbim ne derse o olur bu kadar üzme kendini seni anlıyorum acın büyük seninde iyi olman lazım ki eşine destek olman için
Amin teşekkür ederim inşallah dualarınıza beni de katın lütfenAllah şifa versin çok üzüldüm
Allah razı olsun hep birlikte okuyalım lütfenAllah Şafi ismiyle şifa versin
Ben de 100 tane şimdi okudum
Artırırsam gene yazarım
Sizden deAllah razı olsun hep birlikte okuyalım lütfen
Cok gecmıs olsun canım. okurum allahın izniyel iyi olacak daha cok genc kemikleride düzelicek bol dua etDaha öncede yazdım eşim için Ya Şafi okumak istiyorum ben sürekli okuyorum zaten ama kul kulun duası ile iyileşir. Allah tüm hastalara şifa versin. 70.000 Ya şafi okuyalım alabilcekler yazsın daha 26 yaşında lütfen
Allah razı olsun ne muradınız varsa versinSizden de
+100 daha okudum toplam 200 oldu
inşallah çok sağolun bildiğiniz dua varsa yaparım. Ya şaf okursanız da çok mutlu olurum Allah onu bana bağışladı ama her yeri kırık tek istediğim ayaklanıp mutlu olması o her şeyin en iyisini hakeden biriCok gecmıs olsun canım. okurum allahın izniyel iyi olacak daha cok genc kemikleride düzelicek bol dua et
Teşekkür ederimAllah razı olsun ne muradınız varsa versin
biraz yüksekten düştü ama eşim 2 ay oldu kemikleri kaynamaya durdu mu bilmiyorum açık kırığı vardı. Hala serum alıyor 20 gün daha antibiyotik devam edecekmiş. kan sulandırıcı vs. alıyor daha henüz hiç yürümedi. sadece sağ ayağına basıp destek alabiliyorTeşekkür ederim
Bu arada aynı durumda olan bir yakınımız oldu kendisi 50+ yaşındaydı ama inşaattan düşüp her yerini kırdı ama Allahın lütfu 1 - 2 aya kadar iyileşti ayaklandı
Hiç enseyi karartma
d vitamini ben kendim yazdım. kelle paça vs. den dolayı safra değerleri arttı biraz ara verdik yine başlicaz. Tek duam iyileşmesiÇok geçmiş olsun bol bol kemik suyu kaynatın işkembe, kelle paça çorbası yapın onlar doğal kolajen kaynakları kemiklere iyi geliyor. D vitamini de doktor yazdıysa kullansın.