• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen dua edermisiniz

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.254
4.533
53
25
Merhaba arkadaşlar benim bir oğlum var otizmli dört buçuk yaşında doktorların ve öğretmenlerin ısrarları ile bir kardeş şart mutlaka onunla büyümesi gerekir dedikleri için tekrar hamile kaldım tabii kendimi hazır hissettikten sonra .. Ama tabii ki korkuyorum hem de çok çünkü çok zor şeyler yaşadım çocuğum hala konuşmuyor şuan çok duygusalım ve hassasım onun için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama sizden tek bir isteğim var karnımdaki bebeğim için bir Yasin okuyabilir misiniz onun sağlıklı olmasını istiyorum konuşmasını yürümesini yaşıtları ile bir olmasını istiyorum ..

Merhaba arkadaşlar benim bir oğlum var otizmli dört buçuk yaşında doktorların ve öğretmenlerin ısrarları ile bir kardeş şart mutlaka onunla büyümesi gerekir dedikleri için tekrar hamile kaldım tabii kendimi hazır hissettikten sonra .. Ama tabii ki korkuyorum hem de çok çünkü çok zor şeyler yaşadım çocuğum hala konuşmuyor şuan çok duygusalım ve hassasım onun için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama sizden tek bir isteğim var karnımdaki bebeğim için bir Yasin okuyabilir misiniz onun sağlıklı olmasını istiyorum konuşmasını yürümesini yaşıtları ile bir olmasını istiyorum ..
Allah hayirli saglikli evlat versin. Amin
Canim kotu dusunme insallah saglikli olur

Rabbim eksiksiz sağlıkla dünyaya gelmesini sağlasın
Sizin korkularınız da gelip geçsin...dr ler elbette kontroller yapıyorlar bilgi veriyorlardir olumsuz bir şey olsa söylerler ama sizde endişe duymakta haklisiniz inşallah sağlıkla gelsin sizde kendinizi yıpratmayın

Bakin 3 aylara girdik dualar okuyun zikirler çekin
Endişe ettiğiniz zaman kendinizi yıpratırsınız

Beni etiket yapmışsın arkadaşım....Çok acil durumlar dışında artık etiket yapmıyoruz canım yarın kandil sizin için yasin okuyacam Rabbim kabul etsin

Profiliniz de paylaşın gören okumak isteyenler olabilir

3 aylarınız mübarek olsun ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🤲🌺🌹🍁

Rabbim eksiksiz sağlıkla dünyaya gelmesini sağlasın
Sizin korkularınız da gelip geçsin...dr ler elbette kontroller yapıyorlar bilgi veriyorlardir olumsuz bir şey olsa söylerler ama sizde endişe duymakta haklisiniz inşallah sağlıkla gelsin sizde kendinizi yıpratmayın

Bakin 3 aylara girdik dualar okuyun zikirler çekin
Endişe ettiğiniz zaman kendinizi yıpratırsınız

Beni etiket yapmışsın arkadaşım....Çok acil durumlar dışında artık etiket yapmıyoruz canım yarın kandil sizin için yasin okuyacam Rabbim kabul etsin

Profiliniz de paylaşın gören okumak isteyenler olabilir

3 aylarınız mübarek olsun ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🤲🌺🌹🍁
Çok teşekkür ederim desteğiniz yeter iyi ki varsınız İnşallah bu sefer her şey gönlünüzce olur tamam bir de sayfamda paylaşayım Allah razı olsun tekrar ❤️

Back