Bebek Beslenmesi Lütfen deneyimli anneler bilginize ihtiyacim var!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
72
22
1,5 aylik Bebegim önceleri cok düzenli uyuyor ve colta iyi düzenli emiyordu (MAMA) ama Simdi kandisi istemediği halde ben veriyorum emmiyor 1 saat Aralıklı vermeyı deniyorum belki 10 ml emiyor bırakıyor en son 6 saat Aralıklı öncesinden 30 ml emmişti sonrada 80 ml yedi neden böyle oldu ne yapmalıyım

kabizlik sorununuz var mi? o yuzden olabilir kabiz olan bebekler tok gibi olur yapamadigi icin. ve huzursuz edebilir. aklima bundan baska bisey gelmedi..

genellikle bebekler kabız olduğunda ya da sancısı oldugunda emmiyor benım bebegım sancıdan ne göğsümü tutuyodu ne mama alıyodu.doktora gıttınmı bılmıyorum da eger gıdersen ıdrar tahlılı ıste sancısı vardır belkı...sen emziriyomusun canım sütün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…