• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen cok onemliii yardimci olunuz:(

eylull__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
30
14
88
Selamun aleykum hanimlar..
Son adet tarihim 22 aralik.
Adet dongum cok duzenli (28 gunde bir)
Esim sehir disinda oldugundan iliskimiz 11 ocak 17 ocak tarihleri arasinda gerceklesti(yumurtlamadan sonra sanirim)
Olmam gereken adet gunu 18 -19 ocakti. Ustunden 11 gun gecti.
Adetimin 9. Gunu yani 2 gun once kan testim negatif cikti.. Hala adet olmadim. Acaba gec dollenme gibi bisey olmus olabilir mi. Doktor adet olmassan bi hafta sonra tekrar gel bakalim dedi. Sizler ne dusunuyosunuz. ALLAH razi olsun simdiden..

Adetin her zaman düzenliyse geç döllenme ihtimali düşük canım malesef. Kist oluşmuş olma ihtimali var. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..

Oyle mi dersiniz :( evet cok duzenli ilk defa da boyle gecikti.. Rabbime sigindim ol derse olur insaallah:( dua edin nolur...

adet gecikmesinin bir sürü sebebi olabilir.ilk akla gelen hamilelik ama negatif cikmis zaten.olsa kanda cikardi buyuk ihtimal.bunu stres yapiyorsaniz bu bile bir etken olabilir gecikmesi icin.hayirlisi olsun hakkinizda..

canım en gec 17 sınde ılıskı oldugunu varsayarsak 2 gun yerlessmesı suruyor 19 ocak. 8 gun sonra hcg salgılanır 27 ocak.en kotu 2-3 cıktıysa testı tekrarla derım. net rakam yazmamıssın. bırde dr usg ıle baktı mı karnına kıst vs yok dımı

Ben ozel bi hastaneye gidip gebelik testi yaptrmak istiyorum dedim sonuc 0.100 hic yok:( acildeki doktora gosterin dedi hemsire gosterdim. O da adet olmassaniz bi hafta sonra tekrar gelin bakalim dedi. Bu kadar .. normalde oyle kist vs hic basima gelmemisti :( hala adet olmadimm :(

Geç döllenme olabilir. Benimde çok duzenlidir adeti ve hiç Şaşmaz di. Geçen ay gecikme oldu 13.cu günde bile kanda negatif çıktı. 15.ci günde testi tekrarladik hamileymisim. Artık hicbiseye olmaz demiyorum ben bile şok oldum bu duruma.

Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.. umut oldunuz bana cok arastirdim boyle durumlar oluyormus.. insaallah nolur dua edin bana annelerin duasi kabul olurmus.. Allah razi olsun tekrardan cevabiniz icin..

Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.. umut oldunuz bana cok arastirdim boyle durumlar oluyormus.. insaallah nolur dua edin bana annelerin duasi kabul olurmus.. Allah razi olsun tekrardan cevabiniz icin..
Inşallah canım sende hamilesindir; ) Dua edicem sana :))

Selamun aleykum hanimlar..
Son adet tarihim 22 aralik.
Adet dongum cok duzenli (28 gunde bir)
Esim sehir disinda oldugundan iliskimiz 11 ocak 17 ocak tarihleri arasinda gerceklesti(yumurtlamadan sonra sanirim)
Olmam gereken adet gunu 18 -19 ocakti. Ustunden 11 gun gecti.
Adetimin 9. Gunu yani 2 gun once kan testim negatif cikti.. Hala adet olmadim. Acaba gec dollenme gibi bisey olmus olabilir mi. Doktor adet olmassan bi hafta sonra tekrar gel bakalim dedi. Sizler ne dusunuyosunuz. ALLAH razi olsun simdiden..

Ve aleyküm selam canım. Adetin geçikmişte olabilir hamilede olabilirsin. Takma bukadar kafana asma suratını.

Dua et rabbim en hayırlısını versin. Mutlu haberlerini bekliyorum. Paylaşırsan sevinirim :-)

Allah razi olsun canim benimm.. insaallah sonuc ne olursa olsun bilgilendircem bi kac gun daha bekliycem bakalim:(

Back