Lutfen cok korkuyorum

Whiteeee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
15
1
6
Diğer
Merhaba arkadaslar cok utaniyorum ama soylmemesem deliricem ben bazen idrar tutuyorum adetim biteli 1 hafta oldu bugun yine tutum sonrasinda kanki akinti geldi hemde kimiziydi kahve rengi degildi iki de deligin farkli oldugunu biliyorum ama com sik tutum acaba kizlik zarina bisey olmusmu benim icin com onemli lutfen yardim edin

Oturuyodum ayak topumgla baski yaptim ondan korktum yoksa farkli oldugunu bliyorum cok korktum
Idrarla mi yirtildi die soruodun simdi ayagimi dayadim diosun canim sen bu zar olayini nie bu kadar takinti yapmissin sen? Zar oyle topuk dayamakla idrar yapmakla falan yirtilmaz. Abartiosun yanlis anlama ama baya da sacmalayip paranoya yapiosun farkinda misin? Yirtilsa farketmicein bi zar diil o zaten ay gitti de farketmemisim gb bisi diil o yasadiin zaman anlicaksin o zaman kendin zaten ne sacmalamisim diye lutfen kendine gel bu kadar da takinti yapma

Idrarla mi yirtildi die soruodun simdi ayagimi dayadim diosun canim sen bu zar olayini nie bu kadar takinti yapmissin sen? Zar oyle topuk dayamakla idrar yapmakla falan yirtilmaz. Abartiosun yanlis anlama ama baya da sacmalayip paranoya yapiosun farkinda misin? Yirtilsa farketmicein bi zar diil o zaten ay gitti de farketmemisim gb bisi diil o yasadiin zaman anlicaksin o zaman kendin zaten ne sacmalamisim diye lutfen kendine gel bu kadar da takinti yapma
Evet haklisin bizim ulkede cok onemli o yuzden korkuyorum cok cookkk sagol gercekten icimi cok rahatlatin bilgilerin cok faydasi oldu

idrar yollarında iltihap gibi bir şey olabilir
bir de idrarınızı tutmayın bundan sonra çok kötü hastalıklar olabilir

Back