Lütfen cewabbbb :((

defneeee55555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
29
15
3
33
Slm hanımlar hamileliği boyunca decaviti vitamin kullanmayan war mi acaba ben ilk iki ay kullandım ama bulantilar olunca oda içince bulantı yapiyo cikariyodum ve bıraktım mecburen basga vitamin de icemiyorum sizce içmesem yiyeceklerden vitamin alsam olmazmı yahu :KK43:(

Doktora sorsan... her hamilelik farklıdır. Bu tür konularda başkalarının Hamileliklerinden fikir edinilmemelidir.
Bu arada cewab değil cevap
War değil var
Basga değil başka

pardonda bu bnm kendi yazım şeklim ıstersem normalde yazabılırım sız kım oluyosunuzda benım yazıma bu sekılde cvp verıyorsunuz ? burda cogu kısı dr.lardan bıle tecrubelı ve cogu kısıde vıtamını yedıklerınden alıyor bu yuzden bı sorayım dedım bılmem anlatabıldımmı cok bılmıs hanım efendı :)

Mrb

Bu ilacı kullanmak zorundasınız çünkü bütün gerekli vitaminleri içeriyor.en önemlisi folikasit içeriyor ve bu bebeğin beyin gelişimi için çok önemli.normal besinlerden yeterince alamazsınız bu vitaminleri.bence bırakma ilacı

Merhabalar.
Gebelik ve çocukluk çağında kullanilan vitaminlerin çoğu malesef ki dünya sağlık örgütü öngördüğü için veriliyor.
Sağlıklı beslenen ve kronik bi rahatsızlığı olmayan bir anne adayının vitamin kullanmasına gerek yok. Beslenmeye dikkat edilmesi yeterli.

İlacı değiştim imoma başladım çok ama çok TSK ederim gerçektende kullanmicakdim besinlerden alırım dedim balık yemediğim için imom iyi oldu bnm icin

Back