• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen cevap

sabiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
7
0
36
38
Denizli
Merhabalar.Ben 3 yıldır mavi siyah kullanıordum.geçen ay saçımı önce bakır renge 1 hafta sonrasındada kızıl kestane rengine boyattım.Ama bu rengi sevmedim.tekrar ve hep mavi siyaha boyamak istiyorum.saçlarıma bir zararı olurmu.en son 1 1buçuk ay oldu boyatalı.Cevap verirseniz çok memnun olurum..Teşekkürler...:enbuyukkk:

çok az bir yıpranma olabilir. ama bu saçına da bağlı eğer güçlüyse hiç birşey olmaz.

1 buçuk ay olduysa boyamanın zararı olacağını düşünmüyorum. ama öncesinde bakım yap bence ve saçlarının kirlenmesini bekle öyle boya.

1 buçuk ay olduysa boyamanın zararı olacağını düşünmüyorum. ama öncesinde bakım yap bence ve saçlarının kirlenmesini bekle öyle boya.
boyadan önce nasıl bir bakım yapabilirim? kirli saç gerçekten dahamı iyi tutuyor boyayı? Korkuyorum saçlarıma bişi olacak die. :( ama yinede vazgeçmiorum yıpratmaktan :)

zeytinyağı veya badem yağı diplere ,uçlarada jojoba yağı sür ısıtıp 2 saat falan beklet .. 2 3 günlük kirli saç daha iyi tutar boyayı ayrıca ben 2 gün içinde 4 kez boyatmıştım üstelik oryal yedi saclarım kaç kere :) bişi olmuyo merak etme :)

zeytinyağı veya badem yağı diplere ,uçlarada jojoba yağı sür ısıtıp 2 saat falan beklet .. 2 3 günlük kirli saç daha iyi tutar boyayı ayrıca ben 2 gün içinde 4 kez boyatmıştım üstelik oryal yedi saclarım kaç kere :) bişi olmuyo merak etme :)
teşekkür ederim içimi rahatlattın yerimseniben bide şu kocacıımı razı edersem hemen boyayabilirim saçlarımı yaşasınnn guclubacismile

Back