a.s. canım bence bu kadar üzme kendini bak kendin diyorsun hiç böyle yapmazdı diye belki bazı sorunları falan vardır son zamanlarda strese girmiştim bence akşamlayin onu karşına al ve güzelcene sakin sakin konuş sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalış evlilik bu herşey oluyor bende sabahleyin eşimle bir hiç uğruna tartıştım ve bizde dargınız ben azsonra arayıp konuşmayı düşünüyorum ama bence öncelikle bizler sakin olmalıyız vede sorunu çözmeliyiz çünkü erkeklere kalsa onlar suçluda olsalar hep haklılardır(yani benim eşim öğle) canım sakın yalnış anlama sen altta kal demiyorum ama bir taraftan bir tarafın sakin olması gerekir diye düşünüyorum bence eşine son zamanlarda neden böyle sesini fazlasıyla yükselttiğini sor vede seni ne kadar kırdığını anlat ona bence oda üzgündür herşey eskisinden güzel olur inşallah canımkızlar morelım cok kotu.esımlecok tartısıyoruz hep sesını yukseltmeye basladı.dun kayınvalıdemlerde bana herkesın ıcınde sesını yukselttı.bende tartıstım sımdı kusus.ona ceza vermek ıstıyorum.normalde esım benı herseyın üzerınde tutar cok deger verır ve cok sevıyor bılıyorum.am noluyosa cabuk tepkı verıyor.ayrı yattık dun.napıcam ya .....benım ıcın kardesını karsısına almıstı haakkımda konusuyo dıye.yanı kımsede doldurusa getıremez .bı turlu mutlu olamıyorum sureklı dıdısıyoruz napıyım ya bence hıc konusmıymsenağlama
sımdı konusıym desem ben haklıyım der her zamankı gıbı.ya ortada buyuk bısey yok ama tartısıyoruz ıste.oyle hayt huyt dıye bagırmıyo.ama sakın deyıl.sessız konus dıyorum ben bagırmıyorum dıyo.kendısı sınırlı bı adam mıs bıde bunu ogren mıs.ben senın kocanım deyıp duruyo.tabı bende az degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?