lütfen cevap yazın

aslihanxx

Canım oğlum
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
577
2
43
kızlar ben bir senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. bir hastalıktan dolayı doktorum kısa süreliğine bırakmamı söyledi. bende o ayki hapı bitirdim. zaten hemen adet oluyorsunuz bitimiyle yenisine başlıyorsunuz ben başlamadım böyle bir durumda adet bitiminin hemen iki gün sonrasında hamile kalma ihtimalim nedir? cevaplarsanız sevinirimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım hiç belli olmaz düşük bir ihtimal ama, bir arkadaşım reglin başladığı günden itibaren 7. günde hamile kaldı, yani 5 gün regl sürdü, sonraki ikinci gününde hamile kaldı. Az da olsa olabiliyor demek ki.

kızlar ben bir senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. bir hastalıktan dolayı doktorum kısa süreliğine bırakmamı söyledi. bende o ayki hapı bitirdim. zaten hemen adet oluyorsunuz bitimiyle yenisine başlıyorsunuz ben başlamadım böyle bir durumda adet bitiminin hemen iki gün sonrasında hamile kalma ihtimalim nedir? cevaplarsanız sevinirimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet canim olabiliyor bizde korunuyorduk ama agustos ayinda adetim bittikten sonraki 2. gun kazayla korunamadik anlayacagin kazayla oldu bende senin gibi hep supheleniyordum cunku o zamanlar istemiyodum ve yakinlarima soruyodum
bana olmaz dediler kesinlikle ama ben o ay hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi kismet degilmis senin icin hayirlisi cnm

ilk 5 gün olmaz diyor doktorlar sonrası ihtimal yüksekmiş bişolmaz merak etme canım

X