- 27 Mayıs 2016
- 6
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi seyma merrus
-
Gittim aciliyetim yokmus görünene göre birsey yapmadilarKadin dogum hastanesine gidin bence. Anormal bir durum galiba soylediginize gore
dün aldı bebeğimi ve bittimkanamaya yol açmadığı veya çok az kanamaya sebep olduğu ve hamileliğin devam ettiği durumlardır. İlaçlarla düşük denendiği fakat gebeliğin devam ettiği durumlarda, fetusta el-ayak defektleri ve sinir sistemi bozuklukları gibi doğum anomalileri izlenme riski az da olsa artar. Fetusta doğum anomalilerinin yükselme riski nedeniyle, Misoprostol kullanmış fakat düşük yapamamış kadına, doktor tarafından vakum aspirasyonu yöntemiyle kürtaj yapılmalıdır. Bak bu da farklı bir ilaç Misoprostol internette okudum da tabiki farklı bir ilaç kullanma doktor kendisi müdahale etmesi gerekecek artık iç kanama durumun falan yoksa rahat ol. Az kldi
Merhaba. Bu yazıyı şuan hastane odasından yoğun acılar sonucu olduğum kürtaş sonrası yazıyorum. 10 haftalık hamileliğim kesenin boş olması sonucu bugün sonladırıldı. İlk olduğu için ilaç ile -2 adet alttan 2 adet dil altı olmak üzere normal yollardan düşük denendi. Çok iyi bir devlet hastanesinde yapılan operasyonda ortalığı bir birbine kattım. Hayatımda bukadar ağrı çekmedim. Kesinlikle doğum bu olmamalı. Kendime zarar vermekten ölesiye korktum. Yalvardım kesin alın kurtaj yapın kurtarın diye. Bekleyelim dediler. 3 saat. Deliler gibi bağırdım. Rahim açılıp kese düşecekmiş. Düşmedi. Sanırım şuan hastane benden nefret ediyor ama umrumda değil. Dünyaya yeniden geldim doktor dayanamadı kurtaja aldı. Hayatımın en büyük ızdırabıydı 32 yıllık. Tavsiyemdir doğal yolla düşürelim ilaçla diye sakın kanmayın. Kurtaj olun en temizi. Yazık okadar acı çekmeye. Her durumda parça kalacak. Ve sen hap alsanda almasanda seni yeniden kürtaj edecekler. Yazık güzel kardeşlerim. Ben öldüm siz ölmeyin. Kolay kolay yazmam buraya ama paylaşmak istedim. Şuan hastanedeyim birkaç saat önce kürtaj oldm. Allah acının bile en hafifini versin
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun cnm. Bende aynısını yaşadım ama. Benim bebeğim kürtaj için büyüktü ya sezeryan ya da normal doğum dediler. 21.haftalik kızımı 9saat saçıyla doğurdum
Çok geçmiş olsunneden 21 haftada doğum yapmak zorunda kaldınız acaba
Ya, tesadüfen gördüm okudum..S Seda2012Emre hamileymișsin Bence böyle konuları okuma cnm kendini bebeğine hazırla
Benim o ölü doğumdan sonra bir oğlum oldu şuan 20aylik teyzesi
Amin. Size de hayırlı sağlıklı bir doğum ve hamilelik süreci diliyorumYa, tesadüfen gördüm okudum..
Çok üzüldüm yaşadıklarınız için..
Allah oğlunuzu bağışlasın inşallah :)
Çok teşekkür ederim.. Amin :)Amin. Size de hayırlı sağlıklı bir doğum ve hamilelik süreci diliyorum
Allahım bir daha yaşatmasın geçmiş olsun. Eminim canlı olsaydı çok üzülürdüm. Ama beni hep daha sağlık bir bebeğin olacak diye teselli ettiler. Katıyımdır çok üzülmem. Sağlık daha önemlidir. Umarım seninde tesellin yeni ve sağlıklı bir minnoş belkide minnoşşar olurÇok geçmiş olsun cnm. Bende aynısını yaşadım ama. Benim bebeğim kürtaj için büyüktü ya sezeryan ya da normal doğum dediler. 21.haftalik kızımı 9saat saçıyla doğurdum
Sonra tekrar gebe kalıp doğurmuş, 20aylik oğlu varmışAllahım bir daha yaşatmasın geçmiş olsun. Eminim canlı olsaydı çok üzülürdüm. Ama beni hep daha sağlık bir bebeğin olacak diye teselli ettiler. Katıyımdır çok üzülmem. Sağlık daha önemlidir. Umarım seninde tesellin yeni ve sağlıklı bir minnoş belkide minnoşşar olur ❤❤
Kızlar adetimden önce silik çizgi görğdm adet Bi hafta gecikti sonra pıhtılı bildiğiniz yoğun kanama yaşadım 5 gün sonrası herzamanki lekeler neyse test yapıyorum negatif cıkıyor 15 gün geçti regl den haşa negatif ama karnımda ufak şişlik var ishalim ve idrar ya amam var sizce hamile olsam artık cıkardı değil miS Seda2012Emre hamileymișsin Bence böyle konuları okuma cnm kendini bebeğine hazırla
Benim o ölü doğumdan sonra bir oğlum oldu şuan 20aylik teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?