LÜTFEN CEVAP VERIN

Ramos88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
4
15
3
36
17 haftalık hamileyim ve 15 yıldır ağır panik atak hastasiyim mecburen hamileliğinde doktor kontrolünde antidepresan kullanıyorum benim gibi olanlar lütfen bu konuda paylaşımda bulunalim

Kızlar acil bisey sorcam. Adet oldum ama adet öncesinden 4.5 gün önce eşimle ilişki sırasında suphelenilecek biseyler yaşandı normlde korunuyorz kendimiz ama sadece şüphe işte Üstün e korktuğum için kan tahlili verdim gebelik çıkmadı ama Üstün e de adet oldum duydum ki adet olundugunda bile hamile kalan çok muş bu yüzden korkuyorm adet olmadandediğim gibi 4.5 gün öncesi ilişki de böyle bisey oldu hamile olabilir miyim ? Lütfen rahatlatin beni...

Adet olmuşsun artık endişelenme

Ben sanmıyorum öyle birşey çünkü onun belli günleri var benim bildiğim kadarıyla mümkün değil yani

Ben sanmıyorum öyle birşey çünkü onun belli günleri var benim bildiğim kadarıyla mümkün değil yani
Normlde ben de öyle dusunuyorm ama karnimda şişlik var ayrıca tam gününde oldum ama 3 gün sürdü normlde 5 gün sürerdi hep ve ilk iki gün oldu daha sonra bitti tekrar oldu neden öyle oldu

1. adetimnormlde bugün bittiği gün 5 gün sürer ama ilk 3 güngünü oldu diğer günler kanama olmadıkahverengi lekeler gelmeye başladı ve bende şu zamana kadar hiç olmayan birşey neden böyleoldu bilmiyorm karnım bir yandan şiş dünden beri hiç geçmedi sanki çocuk varmis hissinndeyim bunlar korkutuyor beni. Şimdibide tek düşüncem kan tahlili yaptirdigmdageçen hafta gebelik yok demişti öyle bi az da olsa rahatladı zaten eski ilişkiye bakarak korkum yoktu emindik eşimle ama şu 10 gün icerisinde geçen hafta olmuş bisey den aslında kaçma olmadı ama ben onun hissindeyim kndimi korkuyorum supheleniyorm 10 gün icerisinde çocuk olsa bile testte göstermez diyorlar doğru mu bide bugün adetimin bittiği gün normlde gebelik testi yaptım adet sonrası hemen olmaz diyorlar ama yinede içimde korku olduğu için yapmak istedim onda da çıkmadı yanlış mı yaptım acaba gün olarak herkes de 15 gün daha bekle bir daha yap kesin sonuç çıkar diyorlar ne yapmam gerekiyor ?

3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki12
    • Girintiyi Arttır" class="redactor_btn_indent" unselectable="on" tabindex="-1" style="color: rgb(174, 26, 71); border: 1px solid transparent; border-radius: 3px; box-sizing: border-box; display: block; line-height: 0; cursor: pointer; zoom: 1; outline: none; text-indent: -9999px; width: 24px; height: 24px; background-image: url("styles/default/xenforo/editor/icons.png?redactor"); background-repeat: no-repeat; background-position: 3px -1309px;">
Mesajınızı yazınız...

Olamazsın

17 haftalık hamileyim ve 15 yıldır ağır panik atak hastasiyim mecburen hamileliğinde doktor kontrolünde antidepresan kullanıyorum benim gibi olanlar lütfen bu konuda paylaşımda bulunalim
Merhaba, aynı şeyleri yaşamış geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum bende çok kaygılanmıştım hatta öğrenir öğrenmez ilacı kestim ve korkunç şekilde yan etkilerini yaşadım 1 hafta dayanabildim, uzman bir doktora gidip durumu anlattım ben hamileliğimin başından beri kullanıyordum ilaç zaten, doktoruma güvenmekten başka bir çarem yoktu ve hep dua ettim, Allah dualarımı kabul etti şimdi oğlum 3 buçuk yaşında ve şükür olsun çok saglıklı, boşu boşuna kendimi baştan o kadar strese soktum ataklar geçirdim hiç gerek yokmuş.. doktoruna güven ve hamileligin tadını çıkar derim. Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…