- 29 Mayıs 2012
- 1.269
- 121
- 113
Selam Kızlar..
Ben Cocuklugumdan beri tombiktim en zayıf halım bile 72 kiloydu..
(
72 kg ile evlendim eşimi seviorum biraz aksıdır gıcıkdır ama severek evlendik..
ama dogumdu hamilelikti kilo aldim oldum 95 kg zayıflamaya calışıyorum olmuyor.. bir türlü beceremiyorum..
kızım huysuz hangi saatte yiyip ictigim belli olmuyor.. cok uzun süre birşey yemeyincede bişi görmemiş gibi yiyiorum..
diyet deniyorum beceremiyorum.. tek care akupunktur oldugunu düsünüyorum artik..
estetikmed diye biyeri aradim akupunktur yapıolarmiş ve gitmek istiyorum..
sonradan geri kilo alınıyor dio herkes ama bu her diyet icin gecerli sanirim..
her diyetten sona istenilen kiloya ulaşınca tekrar saglıksız beslenme yüzünden kilo alınıyor sanırım..
12 seans 650 tl dediler bana ve basarılı hastaları varmış
(
kızlar yardım edin vermek zorundayım eşim sürekli tv deki kızları görünce cıtırlara bak hatun fln diyor sınırden deliricek gibi oluyorum..
Akupunktura giden var mı? deneyimi olan var mı kızlar? kilo verdikten sonra nasıl korunuyor kızlar?
akupunktur hakkında bilgi istiyorum sadece kızlar..
Ben Cocuklugumdan beri tombiktim en zayıf halım bile 72 kiloydu..

72 kg ile evlendim eşimi seviorum biraz aksıdır gıcıkdır ama severek evlendik..
ama dogumdu hamilelikti kilo aldim oldum 95 kg zayıflamaya calışıyorum olmuyor.. bir türlü beceremiyorum..
kızım huysuz hangi saatte yiyip ictigim belli olmuyor.. cok uzun süre birşey yemeyincede bişi görmemiş gibi yiyiorum..
diyet deniyorum beceremiyorum.. tek care akupunktur oldugunu düsünüyorum artik..
estetikmed diye biyeri aradim akupunktur yapıolarmiş ve gitmek istiyorum..
sonradan geri kilo alınıyor dio herkes ama bu her diyet icin gecerli sanirim..
her diyetten sona istenilen kiloya ulaşınca tekrar saglıksız beslenme yüzünden kilo alınıyor sanırım..
12 seans 650 tl dediler bana ve basarılı hastaları varmış

kızlar yardım edin vermek zorundayım eşim sürekli tv deki kızları görünce cıtırlara bak hatun fln diyor sınırden deliricek gibi oluyorum..
Akupunktura giden var mı? deneyimi olan var mı kızlar? kilo verdikten sonra nasıl korunuyor kızlar?
akupunktur hakkında bilgi istiyorum sadece kızlar..