Lütfen cevap Allah rızası için

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
Adetime 3 kala gebeliğimi öğrendim adetten 2 gün önce lekelenmem oldu kahverengi progestan içiyorum daha doktora gitmedim bugün gidicem en başından beri olan göğüs ucumda ki acıma geçmiş başka belirtimde yoktu öyle ahım şahım suan kanamam yok ve eşimi çağırdım doktora gidicem ama içimde bir huzursuzluk kapladı suan hesaplarıma göre 4+5 haftalık yardım edin ne olur kızlar

canım daha önce gebelik geçirmiş olmasılın ki progestanı bilyorsun 2 gun önceki lekelenmen yerleşme kanaması olabilir kafana göre mi kullanıyorsun progestanı neye üzüntü yapıyorsun anlamadım zaten birazdan dra gidicekmişsin ayrıca gebeliğini kan testinden mi öğrendin ?

idrarda öğrendim kafama göre kullanmadım tanıdık bir doktor a telefonla görüştüm kullan her ihtimale karşı dedi yerleşme kanamasıymış ama şimdi hassaslık yok çok üzülüyorum

idrarda öğrendim kafama göre kullanmadım tanıdık bir doktor a telefonla görüştüm kullan her ihtimale karşı dedi yerleşme kanamasıymış ama şimdi hassaslık yok çok üzülüyorum

üzülme cnm herkeste farklı belirti verir seninde lekelenmen varmış progestan onu keser ve herhangi bir düşüğe karşı önlem alır bebişin seninle üzülüp kendini kahretme gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir kendini üzmeyip strese sokmaman gereken bir dönemdesin hassasiyetini anlıyorum ama bak birazdan dra gdiceksin güzel hbrler alıcaksın böyle düşün Rabbim bebeiğini sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde..

merhaba nagihan yazını okuyunca ahada ben dedim bende şu an aynı durumu yaşıyorum 2 gün kala test yaptım silik çıktı şu an 2 gün geçti yine silik ama ben adet olacakmışım gibi kan yok ama k.rengi leke var.sen ne yaptın gebelik kesinleştimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…