merhaba arkadaşlar. 70 gündür adet olmuyorum bende adet düzensizliği var bunu da not olarak düşeyim. ama normalde adetim 40-45 gün içinde olurdu ilk defa bu kadar uzun sürdü. bende 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve 2 gün önce pozitif çıkdı. ondan sonraki günde aynı şekilde pozitif çıkdı ve tekrar negatif çıkmaya devam etti silik şekilde.bu ayın 1 nden beride vajinal akıntım var halende sürüyor ve agrılarım var hatta karnımda şişlikde oldu. daha önceleri test yaptım ve negatif di ilk basta düşündüm acaba erkenmi yaptıgım için ama daha sonra 1 hafta önce yaptıgım test negatif çıkdı. şimdi merak ettiğim konu ben hamilemiyim yada ne bilmiyorum ne oldunu size sormak istedim...
Diğer topic den de yazdım size, yani yumurtladığınız tarih iki gün önce ise henüz döllenmiş uyumurta rahime iniyordur. Hamile olup olmadığınız anlamak için yine bir en azından 10 gün lazım. Bence sadece regli gecikmesi için bile doktora gitmelisiniz çünkü 70 gün baya bir anormal bir rakam.
lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
selmacım aynı sekılde saydıgın hersey bendede oluyor ama bence bi test yap derim belli olmaz bi bakmissn hamilesin ama deyilsende uzulme allah herkezin gonlune gore verir umudunu kesme .. bana haber edersin bende merak ettim insallah hamilesindir...
testte çift çizgiyi gördükten sonra daha fazla beklemenin anlamı yok bence, hem için rahat etmiş olur. ben testin doğruluğunu anlamak için hemen ardından bir tane daha yapmıştım ve onda da ikinci çizgiyi görünce koşa koşa dr a gitmiştim :)