Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bu durumu yaşayan varmi hamilemym deilmiym düşük mu olucakmi daha adetime 3 gün var kan testi verdim
Umudunu kesme lütfen emmin ol Rabbim nasip edecek bugün mübarek gün senin için de dua edeceğim inşallah gelecek ay güzel haberi alırsın ve aynen düşünme hiç aklina gelmesn zor biliyorum ama başarablrsn kendini meşgul et başka şeylerle stresten uzak dur ve Allah her zaman doğru zamanda doğru yerde nasip eder unutma bunu
Umudunu kesme lütfen emmin ol Rabbim nasip edecek bugün mübarek gün senin için de dua edeceğim inşallah gelecek ay güzel haberi alırsın ve aynen düşünme hiç aklina gelmesn zor biliyorum ama başarablrsn kendini meşgul et başka şeylerle stresten uzak dur ve Allah her zaman doğru zamanda doğru yerde nasip eder unutma bunu