- 5 Ekim 2022
- 1.002
- 1.130
- 30
- Konu Sahibi papatyam2147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya çok istiyorum 5.8 çıkmış ordan umut ettim kızkardeşimn de öyleydi ama onun 22.8 di oğlu oldu oyuzdn sordumrefarans değeri0-10 yazıyor negatif gibi duruyor ama bence yükselecek gibi geldi canım,iki gün sonra tekrarla.
Canım var ama daha çok yeni zaten adetin de geçmemiş ondandırİnşallah öyle ol
İnşallah ya çok istiyorum 5.8 çıkmış ordan umut ettim kızkardeşimn de öyleydi ama onun 22.8 di oğlu oldu oyuzdn sordum
Ya gerçekten mi inşallah şuan bunu duyunca çok mutlu oldum umarım öyle olurCanım var ama daha çok yeni zaten adetin de geçmemiş ondandır
Gönlünce olsun herşey benimde 2günüm var ama test yapmaya cesaret yokYa gerçekten mi inşallah şuan bunu duyunca çok mutlu oldum umarım öyle olur
Merhaba bende 6.60 değerle öğrendim adete 3 gün kala merak etmeyin inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ben bugün 7180.50 yi gördüm ve kesemi gördüm darısı size inşallah içinizi ferah tutun
Allah razı olsun canm inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende 6.60 değerle öğrendim adete 3 gün kala merak etmeyin inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ben bugün 7180.50 yi gördüm ve kesemi gördüm darısı size inşallah içinizi ferah tutun
Cesaret et benceGönlünce olsun herşey benimde 2günüm var ama test yapmaya cesaret yok
Ya çıkmazsa diyorum daCesaret et bence
Haklsn bende öyle düşüne düşüne gittim valaYa çıkmazsa diyorum da
Belirtilerin var mıydı canım anlatır mısın bana da umut olsunHaklsn bende öyle düşüne düşüne gittim vala
Alt karın hafif hafif sancm vardi hafiften bel ağrısı bide mide bulantısı sadce bunlar var canmBelirtilerin var mıydı canım anlatır mısın bana da umut olsun
Karın ağrısı ve bel ağrım var ama başka bişey yokAlt karın hafif hafif sancm vardi hafiften bel ağrısı bide mide bulantısı sadce bunlar var canm
Amin canım Rabbım herkese nasip etsin inşallahAllah razı olsun canm inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah vardır bişeyKarın ağrısı ve bel ağrım var ama başka bişey yok
İnşallah canım yaİnşallah vardır bişey
Âdet oldun mu canım ne yaptınİnşallah canım ya
Evet oldum doktordan geliyorum ara ver stres dedi aşılama ve tüp bebek gerek yok diyorÂdet oldun mu canım ne yaptın
Anladım canım hayırlısı artık Rabbim nasip eder inşallahEvet oldum doktordan geliyorum ara ver stres dedi aşılama ve tüp bebek gerek yok diyor