Buarada iç merdivenlerin için bence laminant kullan mermer işine hiç girme derim şimdi çok farklı laminanlar var renk tonajları farklı olanlar fln çok şık duruyor bence düz normal bile olsa mermerdense laminant derim.
canım ben polisan narin pembeyi hiç bilmiyorum hani onu yaptırcaksan onun renginden emin ol komple olunca pespembe olmasın çünkü genelde boyalar bütün boyanınca renklerde fark oluyor benim söylediğim renk bildigin pembeye çalan bi bej tozpembelerde güzel olur ama evin pembe agırlıklı değilse her odayla uyumu yakalayamayabilirsin
kızlar evim şuan inşaatta. boyaya geçmek üzereler ve boya rengi seçmem lazım. hangi rengi kullanmalıyım. ışıl ışıl ve bir o kadarda renginin her türlü mobilyaya uymasını istiyorum. bir fikriniz var mı? nolur bana yardım edin. evim dubleks. tüm odalarda aynı boyayı kullanmayı düşünüyorum. bir de sizce dubleksin iç merdvenlerinde ne kullanmalıyım. aşap pahalıya geliyor birz ahşap yaptıramayacağım. laminant mı yoksa fyans falan mı olur ne olur sizce?
kızlar evim şuan inşaatta. boyaya geçmek üzereler ve boya rengi seçmem lazım. hangi rengi kullanmalıyım. ışıl ışıl ve bir o kadarda renginin her türlü mobilyaya uymasını istiyorum. bir fikriniz var mı? nolur bana yardım edin. evim dubleks. tüm odalarda aynı boyayı kullanmayı düşünüyorum. bir de sizce dubleksin iç merdvenlerinde ne kullanmalıyım. aşap pahalıya geliyor birz ahşap yaptıramayacağım. laminant mı yoksa fyans falan mı olur ne olur sizce?
Bence beyaz boyatmalısın çok ferah oluyor kesinlikle. Dyo nun kartepesi çok güzel tavsiye ederim. Bak salonumdan bir görüntü;
Eki Görüntüle 1121823