• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Lütfen biri yardım etsin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

DoraDeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
1
0
86
İstanbul
Yaşım 14 ergenlik çağındayım ve sivilcelerimin cıkmasının normal olduğunu biliyorum, ama yinede bu görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Burnumun yanlarında dahi sivilceler var, ve sıkmadıgım sürece uçlarında iltihap doluyor. Bir süre sonrada acı vermeye başlıyor. Tek tük değil fakat çokda büyük değil. Sık sık küçük küçük sivilceler var ve yüzüm çok kızarık lütfen bundan kurtulmam için biri yardım etsin eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:sinifsinif:
Yardımlarınızı bekliyorum bayanlar mafoldumben

Yaşım 14 ergenlik çağındayım ve sivilcelerimin cıkmasının normal olduğunu biliyorum, ama yinede bu görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Burnumun yanlarında dahi sivilceler var, ve sıkmadıgım sürece uçlarında iltihap doluyor. Bir süre sonrada acı vermeye başlıyor. Tek tük değil fakat çokda büyük değil. Sık sık küçük küçük sivilceler var ve yüzüm çok kızarık lütfen bundan kurtulmam için biri yardım etsin eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:sinifsinif:
Yardımlarınızı bekliyorum bayanlar mafoldumben

Bak Bu TorpiLi Herkeze YAPMAM :) İmex Yada ACNEDUR Kullan Canım :) Ama ACNEDUR Daha Etkili Yağ faLan Sürme Yağlar Tüylenme YapabiLir Bepanthene Falanda Kullanma Daha Beter oLabiLir Yüzün. Ama İmex ve ACNEDUR un Yan Etkisi GörüLmemiş . Hele ACNEDUR Kremi Eczaneden Al 1 Hafta Sonra Bana Dua ediceksin opuyorumnanaktan

Back